Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
- john_constantine
SPOILER ona u krevetu kada priča s indijancem?Wendigo wrote:fear itself s1/e8: skin and bones
4/5
zanimljiva i atmosferična priča o mom imenjakuuspjelo me dobro scimat na jednoj sceni.
inače, uvodna špica se može komotno zakopati 2 metra pod zemlju pred onom od masters of horror serijala, pogotovo zbog glazbe koja nikako ne paše..
Michel puši karu.
- Wendigo
da. btw, ovo bi se moglo nazvati spoilerom..john_constantine wrote:ona u krevetu kada priča s indijancem?Wendigo wrote:fear itself s1/e8: skin and bones
4/5
zanimljiva i atmosferična priča o mom imenjakuuspjelo me dobro scimat na jednoj sceni.
inače, uvodna špica se može komotno zakopati 2 metra pod zemlju pred onom od masters of horror serijala, pogotovo zbog glazbe koja nikako ne paše..
- Aryx
hvala na spoilerujohn_constantine wrote:ona u krevetu kada priča s indijancem?Wendigo wrote:fear itself s1/e8: skin and bones
4/5
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Asfodel
Ne, nema tog još u videotekamaBoby wrote:Jesi to posudila u videoteci? U moju nikako da dođeAsfodel wrote:The Mist - 1. put gledala. Film je jako dobar, zapravo dojam na kraju bi rekao i preodličan, ali početak i to sve kako je išlo nije bilo toliko spektakularno. Što je više odmicao - bio mi je sve bolji![]()
9.5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
inside - brutalan, krvav i vrlo bolestan film, ali nervira što je previše sniman u mraku... A i dosadan početak. Ali nasilje je prilično uznemirujuće, naročito završna scena filma. A muzika iritatna. Obrat dobar. Ali previše aluzija na francuske horore haute tension, frontiere i descent.
Michel puši karu.
- A$H
probaj na podnapisi..Anita 83 wrote:dali moze neko ovde da mi pomogne???Vec danima trazim titl za film Flight of the living dead,i nemogu da ga najdem,nasla sam par ali neke nemogu da otvorim a neki opet i ne odgovaraju----molim pomoc
![]()
e i da probaj potrazit i pod imenom Plane Dead..tako ga isto nazivaju...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- gandalf
- john_constantine