Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
the italian job [2003]
uzivam gledajuci filmove ove tematike... auti i statham su jos veci bonus.
naletila sam na ovo na frendovom dvdu i sasvim mi je oraspolozilo vecer. onaj pravi italian job slijedi nakon ovoga, a brazilian jobu se veselim.
inace, prica mi je bila skroz zadovoljavajuca, iako dobrim dijelom predvidljiva, no nisam ni ocekivala neku preveliku dozu napetosti i dinamike. glumacka postava je takoder plus; charlize mi je po prvi put postala simpaticna u nekom filmu...
negdje mi je ovo izmedu 6,5 i 7/10
uzivam gledajuci filmove ove tematike... auti i statham su jos veci bonus.
naletila sam na ovo na frendovom dvdu i sasvim mi je oraspolozilo vecer. onaj pravi italian job slijedi nakon ovoga, a brazilian jobu se veselim.
inace, prica mi je bila skroz zadovoljavajuca, iako dobrim dijelom predvidljiva, no nisam ni ocekivala neku preveliku dozu napetosti i dinamike. glumacka postava je takoder plus; charlize mi je po prvi put postala simpaticna u nekom filmu...
negdje mi je ovo izmedu 6,5 i 7/10
- john_constantine
hellboy 2 - vrlo zabavan nastavak za puno čudovišta i kreatura, akcije, uništavanja, humora (scena s bebom...), dobre akcije i zanimljivih likova, naročito Krauss. Puno bolje od originala, makar je 15 minuta malo viška. A i kraj je predvidljiv od samog početka nakon ideje s blizancima. nadam se trojci.
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- Studeni
- A$H
We Own The Night - 4/5 odlicna ekipa u odlicnom filmu...Mark je ocito tu vjezbao za ulogu M. Payne-a
The Shield S1 - 5/5 - prva sezona je odlicna..kakvi preokreti i pizdarije..
Election 2 - 3.5/5 nakon jedinice slabo..ali jos ima brutalnih scena..
Waititng.. - 4.5/5 - Damn...onaj legendarni razgovor stare i sina za ruckom..

The Shield S1 - 5/5 - prva sezona je odlicna..kakvi preokreti i pizdarije..
Election 2 - 3.5/5 nakon jedinice slabo..ali jos ima brutalnih scena..
Waititng.. - 4.5/5 - Damn...onaj legendarni razgovor stare i sina za ruckom..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
- A$H
nezanm jedina jednostavno ima vise borbe izmedju kandidata..pa lov na onu palicu za pobjednika..premocan kraj..ovaj me u dvojci nije bas nekaj impresionirao...neznam kad sve izvazem jedinica mi je bila dosta bolja..u ovome posebno dobro je bilo ono sa psima i kavezima.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:
Waititng.. - 4.5/5 - Damn...onaj legendarni razgovor stare i sina za ruckom..![]()
![]()
Najjači je ipak Mitch na kraju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
Tropic Thunder (2008)-vrlo dobar film.sad jel komedija godina.to je več upitno.iskreno ima dosta ozbiljnih trenutaka pa ga nisam ni smatrao običnom komedijom. tom cruiseovo parodiranje,incident s pandom
8/10
Hellboy II: The Golden Army (2008)-ne znam.po likovima i efektima je nadmašio original ali opet kao da nedostaje nešto.7/10
Hellboy II: The Golden Army (2008)-ne znam.po likovima i efektima je nadmašio original ali opet kao da nedostaje nešto.7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
- john_constantine