ajd dobro.. već sam očekivao popljuv i optužbe da sam lažov od većine..Asfodel wrote:Što se tiče pločica - mrzim ih i na muškarcima i na ženama
Djevojke i mladići...
- Asfodel
- elrania
ne volim ni ja bas izrazene plocice na muskarcima. ok je kad je fit, al nije mi neki dozivljaj vidjeti atletski sklesani torzo.
@asfodel:meni najblizi primjer, moja bivsa cimerica i njen decko... oboje ovisnici o vjezbanju i preseravanjima o zdravom zivotu.
kako mi nece faliti slusati kak je pojela saku rize i piletine za rucak i vjezbala sat vremena iza toga.
@asfodel:meni najblizi primjer, moja bivsa cimerica i njen decko... oboje ovisnici o vjezbanju i preseravanjima o zdravom zivotu.
kako mi nece faliti slusati kak je pojela saku rize i piletine za rucak i vjezbala sat vremena iza toga.
- Asfodel
- A$H
bokovi..ja od starog jake noge...izgledaju kao od cro cop-a..i nemres iz nikako smanjit..Wendigo wrote:kao moje npr. naslijedio od stare malo šire bokove..nije tako strašno ali se neda popraviti nikakvom vježbom jbg.. zato treba gornji torzo proširiti do nedogled..
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- dr_gonzo
Željeh reći da mi baš ne igra ulogu ti ravna ili kovrđava kosa, jer svaka je na svoj način posebna....dr_gonzo wrote:A$H wrote:ja nisam medju njima....Asfodel wrote:Zanimljivo, gotovo svi dečki vole ravnu kosu - a mi uvijek želimo bit kovrčaveNi ja
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
- Wendigo
ja sam "boje" naslijedio od starog, stara je svjetlosmeđa i ima svijetle plave oči.. jedino sam neka facijalne feature pobrao od stare..
inače, zanimljivo je kako imam ful crnu kosu, koja na suncu i kad je suha ima crvenkasti odsjaj, isto tako imam dosta crvenih dlaka na sredini brade..
a nitko u obitelji nije crben lol..
inače, zanimljivo je kako imam ful crnu kosu, koja na suncu i kad je suha ima crvenkasti odsjaj, isto tako imam dosta crvenih dlaka na sredini brade..
Last edited by Wendigo on 22 Aug 2008, 16:00, edited 1 time in total.
- Scarface
- Asfodel
- Knatchbull