Koji horror nemate, a željeli bi te posjedovati?
- HorrorHR
- Site Admin
Koji horror nemate, a željeli bi te posjedovati?
Baš razmišljam o tome:
* Curtains (1983) - slasher o kojemu sam dosta čitao, nevezano dali je dobar ili loš zanima me ful
* Fredddy's Nightmares - TV serijal o Freddyu, totalno me zanima viditi
* From Sir With Love - novi azijski slasher
* One Missed Call 3 - film za kojega nitko ni nezna da postoji, nemože ga se ni na googleu baš lako naći a postoji ( http://slasherp.nexcess.net/htm/reviews ... dcall3.htm )
Dalje kad se sjetim što me još "muči". Vas?
* Curtains (1983) - slasher o kojemu sam dosta čitao, nevezano dali je dobar ili loš zanima me ful
* Fredddy's Nightmares - TV serijal o Freddyu, totalno me zanima viditi
* From Sir With Love - novi azijski slasher
* One Missed Call 3 - film za kojega nitko ni nezna da postoji, nemože ga se ni na googleu baš lako naći a postoji ( http://slasherp.nexcess.net/htm/reviews ... dcall3.htm )
Dalje kad se sjetim što me još "muči". Vas?
-
pain_of_salvation
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Incubus, realno.
Postoje filmovi drugih zanrova, ali glede horrora samo mi ovo pada na pamet...a, da, i ovo : The Visitor.
Ta Freddy TV serija je isla jos u SFRJ na prvom kanalu u Srbiji u okviru nekog nocnog programa (ili drugi kanal), ako se dobro secam Freddy je bio samo host i nije se pojavljivao u samim epizodama...
Postoje filmovi drugih zanrova, ali glede horrora samo mi ovo pada na pamet...a, da, i ovo : The Visitor.
Ta Freddy TV serija je isla jos u SFRJ na prvom kanalu u Srbiji u okviru nekog nocnog programa (ili drugi kanal), ako se dobro secam Freddy je bio samo host i nije se pojavljivao u samim epizodama...
- dark_driving
- dark_driving
- undying
Isla je serija u nocnom programu" program+ ili dan i noc"Mairosu wrote:Incubus, realno.
- john_constantine
- dark_driving
imam:john_constantine wrote:Howling serijal - znam da su sranja od filmova, ali jednostavno to želim vidjeti.![]()
Within the woods
The pack
Nudist colony of the dead
Clownhouse
Maniac cop serijal
Motel Hell
Justine
Basket case
Frankehook
I ono meni najvažnije: Brood
Howling serijal
Within the woods
Maniac cop serijal
Basket case
Frankehooker
cudi me da si mi jucer poslao popis sta ti treba za zamjenu a nisi naveo nista od ovog
- john_constantine
ma ono mi je bilo važnije, neki drugi put onda.dark_driving wrote:imam:john_constantine wrote:Howling serijal - znam da su sranja od filmova, ali jednostavno to želim vidjeti.![]()
Within the woods
The pack
Nudist colony of the dead
Clownhouse
Maniac cop serijal
Motel Hell
Justine
Basket case
Frankehook
I ono meni najvažnije: Brood
Howling serijal
Within the woods
Maniac cop serijal
Basket case
Frankehooker
cudi me da si mi jucer poslao popis sta ti treba za zamjenu a nisi naveo nista od ovog
- Zombiemachine
Bird with the crystal plumage
I walked with a zombie
The innocents
The cat and the canary
Eyes without a face
Plague of the zombies
Prisoners of the cannibal god
The old dark house
Repulsion
I walked with a zombie
The innocents
The cat and the canary
Eyes without a face
Plague of the zombies
Prisoners of the cannibal god
The old dark house
Repulsion
Last edited by Zombiemachine on 14 Jan 2007, 21:29, edited 1 time in total.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
E taj. To bese TV Sarajevo bila ? Taj nocni program je isao na smenu, malo zagreb, malo sarajevo, malo beograd...imali su jake serije.undying wrote:Isla je serija u nocnom programu" program+ ili dan i noc"Mairosu wrote:Incubus, realno.
- undying
Tv Sarajevo- u pocetku su pustali "Program+ a poslije Noc i Dan"Mairosu wrote:E taj. To bese TV Sarajevo bila ? Taj nocni program je isao na smenu, malo zagreb, malo sarajevo, malo beograd...imali su jake serije.undying wrote:Isla je serija u nocnom programu" program+ ili dan i noc"Mairosu wrote:Incubus, realno.
- Rodman
Jest, bila prije 8-9 godina na TNT dok se moglo gledati, Freddy je samo host a ovo ostalo cisto dosadno, gledao sam samo jednu epku i mislim da cek ni nije bila horror, vec samo neka triler epizoda.Mairosu wrote:
- dr_gonzo
Fredddy's Nightmares imam samo 4 epizode
Definitivno ono što meni fali jeste - "the Thing From Another World" (1951) i "The Thing" (1982) na DVD-u sa svim dodacima...
Definitivno ono što meni fali jeste - "the Thing From Another World" (1951) i "The Thing" (1982) na DVD-u sa svim dodacima...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -