nisam skonto jbga, ne zameri - Brat Brus Li je znao da objasniGreenHornet wrote:Ne,nego po meni je normalnije potuci se s nekim nego lomiti boce i kante...![]()
Pa i Bruce Lee je u jednom filmu rekao kad lik razbije dasku "Daska ne uzvraca udarac"
Djevojke i mladići...
- Charlie surfs again
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- Asfodel
Meni su općenito nenormlni ljudi koji se tuku, tek kad budeš spreman postati ubojica iz nehaja - tuci se. Otkud ti znaš kakvo je zdravstveno stanje osobe koju mlatiš. Pola tih dečki nisu ni čuli da npr. udarac u trbuh može ubiti..
No dobro, neću offtopičarit
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
Charlie ti uoce nije neki fighter,ne stvarno-on ne voli da se bije.Asfodel wrote:Meni su općenito nenormlni ljudi koji se tuku, tek kad budeš spreman postati ubojica iz nehaja - tuci se. Otkud ti znaš kakvo je zdravstveno stanje osobe koju mlatiš. Pola tih dečki nisu ni čuli da npr. udarac u trbuh može ubiti..
Ma manje više govorimo o navijačkim sukobima,a za to skontati se jednostavno trebaš roditi...
Last edited by GreenHornet on 18 Aug 2008, 11:57, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
Ne govorim ja o njemu, nego općenitoGreenHornet wrote:Charlie ti uoce nije neki fighter,ne stvarno-on ne voli da se bije.Asfodel wrote:Meni su općenito nenormlni ljudi koji se tuku, tek kad budeš spreman postati ubojica iz nehaja - tuci se. Otkud ti znaš kakvo je zdravstveno stanje osobe koju mlatiš. Pola tih dečki nisu ni čuli da npr. udarac u trbuh može ubiti..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- A$H
a sto?GreenHornet wrote:Charlie ti uoce nije neki fighter,ne stvarno-on ne voli da se bije.Asfodel wrote:Meni su općenito nenormlni ljudi koji se tuku, tek kad budeš spreman postati ubojica iz nehaja - tuci se. Otkud ti znaš kakvo je zdravstveno stanje osobe koju mlatiš. Pola tih dečki nisu ni čuli da npr. udarac u trbuh može ubiti..
Last edited by A$H on 18 Aug 2008, 12:01, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Charlie surfs again
Pusti tu prichu, bolje uzmi ciglu i rokaj...
Ja se trenutno druzim samo sa svojom machkom i kompom i nekim drugarima tu iz kraja neki navijachi IMR-Rakovica neka 4. liga il 5. jbmliga tako da ono, ne izlazim u grad (zajebi grad - daleko bre), ne lomim boce , niti kante ali kad bi mi se ukazala prilika lomio bi banke, mekove, ambasade, zdradu vlade, skupstinu, policijsku stanicu i tako to...ma necu nabrajam zna se koje su legitimne mete
Ja se trenutno druzim samo sa svojom machkom i kompom i nekim drugarima tu iz kraja neki navijachi IMR-Rakovica neka 4. liga il 5. jbmliga tako da ono, ne izlazim u grad (zajebi grad - daleko bre), ne lomim boce , niti kante ali kad bi mi se ukazala prilika lomio bi banke, mekove, ambasade, zdradu vlade, skupstinu, policijsku stanicu i tako to...ma necu nabrajam zna se koje su legitimne mete
- Charlie surfs again
A$H wrote:a sto?GreenHornet wrote:Charlie ti uoce nije neki fighter,ne stvarno-on ne voli da se bije.Asfodel wrote:Meni su općenito nenormlni ljudi koji se tuku, tek kad budeš spreman postati ubojica iz nehaja - tuci se. Otkud ti znaš kakvo je zdravstveno stanje osobe koju mlatiš. Pola tih dečki nisu ni čuli da npr. udarac u trbuh može ubiti..
Ne iskreno, sad bez zajebancije, ne volim da se bijem jer ono uvek mi posle tuche krvava tresha - ko ce to da pere jbga svaki put ?
- elrania
ovi vasi dubrovacki metalci su zbilja neki agresivniGreenHornet wrote:Od 15 do 18 god sam se družio sa metalcima,punkerima,grungerima...Ja sam tu mjuzu isto slušao neko vrijeme,ali sam vazda oblacio casual,kratka kosa i te sheme...Pravih par godina je fakat bilo traumatično...Jebote središ se,peglaš oko frizure,nabaciš novu robu i što onda?!Pođeš cijelu večer sjedati u neki park ili zabit gdje pljuvaš šminkere,ravere,cajkaše,ljude koje ne nose crno...Kad predložiš odlazak na piće u neki kafić odma počmu padat spike "nema šanse,kad vidim debile šminkerske najradije bi zapalio taj kafić" i slično.
vucem se po tim krugovima vec dosta dugo i nit sam jednom cula nekog od svojih da izvaljuje ovakve budalastine. live and let live, i'd say.
zivjela sam s curom koja je zbilja teska sminkerina i obje smo se slagale odlicno, a i najbolja frendica mi je cisti girly girl
a i vise sam predrasuda i kritika cula od ljudi koji su se kretali u nekim malo vise fensi krugovima...
- Wendigo
i među metalcima, punkerima, cajkarošima itd. ima primitivnih idiota i kretena, to je valjda svima jasno. ne navijam za nikoga (protivnik sam nasilja i agresive), al su mi metalci (vjerojatno zato jer je 85% glazbe koju slušam metal) ipak draži i općenito zanimljiviji kao osobe.. šminkere toleriram ako su normalni, znači ako se ne prekenjavaju i ne glume..
ot: kakav tip cure volim:
kao prvo, važno mi je da je cura iskrena (meni jedan od najvažnijih atributa), dobra osoba i "normalna" (ne volim napadne, glasne, prenašminkane i cure koje se često opijaju, drogiraju i sl..). i da, super mi je da je malo mlađa od mene.
fizički izgled: nisam jako izbirljiv s obzirom da ja fizički nemam bogzna što za ponudit..
uglavnom, važno mi je da im dugu kosu (najkraća do ramena), boja nije bitna mada nekako najviše volim tamnosmeđu ili crnu dugu i ravnu, a u zadnje vrijeme se često zagledavam i u svijetlije valovite (kovrčavo ne volim), volim svijetle oči, a od ostalih dijelova tijela najviše se interesiram za usne, noge i guzu. ^^ stil oblačenja; neki casual (originalnost se cijeni) ili alternativa al bez pretjerivanja i naravno, higijena na nivou. i da, prije ću se zagledati u neku slatku i neupadljivu koja ima "ono nešto" što je meni divno nego u po "nekim pravilima" ultra zgodnu curu. 
ot: kakav tip cure volim:
kao prvo, važno mi je da je cura iskrena (meni jedan od najvažnijih atributa), dobra osoba i "normalna" (ne volim napadne, glasne, prenašminkane i cure koje se često opijaju, drogiraju i sl..). i da, super mi je da je malo mlađa od mene.
fizički izgled: nisam jako izbirljiv s obzirom da ja fizički nemam bogzna što za ponudit..
- Asfodel
- elrania
a ne nisi izbirljiv lolWendigo wrote:
kao prvo, važno mi je da je cura iskrena (meni jedan od najvažnijih atributa), dobra osoba i "normalna" (ne volim napadne, glasne, prenašminkane i cure koje se često opijaju, drogiraju i sl..). i da, super mi je da je malo mlađa od mene.![]()
fizički izgled: nisam jako izbirljiv s obzirom da ja fizički nemam bogzna što za ponudit..uglavnom, važno mi je da im dugu kosu (najkraća do ramena), boja nije bitna mada nekako najviše volim tamnosmeđu ili crnu dugu i ravnu, a u zadnje vrijeme se često zagledavam i u svijetlije valovite (kovrčavo ne volim), volim svijetle oči, a od ostalih dijelova tijela najviše se interesiram za usne, noge i guzu. ^^ stil oblačenja; neki casual (originalnost se cijeni) ili alternativa al bez pretjerivanja i naravno, higijena na nivou. i da, prije ću se zagledati u neku slatku i neupadljivu koja ima "ono nešto" što je meni divno nego u po "nekim pravilima" ultra zgodnu curu.
ne pretjeruj
- Wendigo
ma nisam (jako).elrania wrote:a ne nisi izbirljiv lolWendigo wrote:
kao prvo, važno mi je da je cura iskrena (meni jedan od najvažnijih atributa), dobra osoba i "normalna" (ne volim napadne, glasne, prenašminkane i cure koje se često opijaju, drogiraju i sl..). i da, super mi je da je malo mlađa od mene.![]()
fizički izgled: nisam jako izbirljiv s obzirom da ja fizički nemam bogzna što za ponudit..uglavnom, važno mi je da im dugu kosu (najkraća do ramena), boja nije bitna mada nekako najviše volim tamnosmeđu ili crnu dugu i ravnu, a u zadnje vrijeme se često zagledavam i u svijetlije valovite (kovrčavo ne volim), volim svijetle oči, a od ostalih dijelova tijela najviše se interesiram za usne, noge i guzu. ^^ stil oblačenja; neki casual (originalnost se cijeni) ili alternativa al bez pretjerivanja i naravno, higijena na nivou. i da, prije ću se zagledati u neku slatku i neupadljivu koja ima "ono nešto" što je meni divno nego u po "nekim pravilima" ultra zgodnu curu.
ne pretjeruj![]()
a što se tiče ovog žutog, lagao bih da kažem da sam super zadovoljan svojim izgledom.