Saw V (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Josef K

Post by Josef K » 16 Aug 2008, 20:27

možda poslje i sedmicu krenu radit :lol:

horkolerbus

Post by horkolerbus » 17 Aug 2008, 01:06

preteruju i to mnogo
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 01:08

jedine osobe koje vidim da pretjeruju su neki u ovom topicu....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 17 Aug 2008, 15:25

A$H wrote:jedine osobe koje vidim da pretjeruju su neki u ovom topicu....

Slažen se, umisto da budu sritni šta jedan od rijetkih kvalitetnih horror serijala dobro prolazi kod publike i otvara put ovom marginalnom žanru, sve svakom smeta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 17 Aug 2008, 15:35

Ghostface wrote:
A$H wrote:jedine osobe koje vidim da pretjeruju su neki u ovom topicu....

Slažen se, umisto da budu sritni šta jedan od rijetkih kvalitetnih horror serijala dobro prolazi kod publike i otvara put ovom marginalnom žanru, sve svakom smeta.

o cemu vi to pricate,kome se svidja 4 deo,ostavim jednu poruku u 7 dana na forumu i odmah pridike, kao sto kazete sve svakom smeta,znaci problem je u uzem drustvu ako svakom smeta,znaci nije dobro,ja se izvinjavam sto mi se ne svidja npr. petak 13 ,niti me mozete ubediti nekako da je kvalitetan,svako ima svoje misljenje,taj 5 deo ce da bude kvalitetan isto kao i hellraiser 7,8 deo isto kao i frredy 7 deo....

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Aug 2008, 15:39

prijatelju,ništa te nisam skonto... :?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 15:41

nemoj se osjecat uvrijdjeno nisam samo na tebe mislio..a ostalo tko kaze da mora bit neka specijalna kvaliteta...rijetki su takvi..samo neka me film zabavi sat i pol i to je to..netreba sad nepotrebno srat o nastavku koji nitko nije vidio..nego gle posteri i slike su blesave bubububu...pol ljudi na forumu sere po filmovima samo jer vide 2-3 slike..ako nije pola litre krvi na njima ili neki cool glumac odmah je film smece... :roll:

Clayman

Post by Clayman » 17 Aug 2008, 16:33

Prijatelju dragi, šta si se toliko raspizdio. Necu sad nis govorit za druge, ali ja od ovog filma očekujem samo zabavu. Dosad sam bio zadovoljan sa svim nastavcima, jer ne očekujem jebeno filozofsko remek djelo. I nisam srao po nijednom nastavku, niti po ovom unaprijed. Ako se ljudima ne sviđaju slike, ne sviđaju im se. Pogotovo poster, koji je IMO ogavan. Valjda čovjek ima pravo reći što mu ne paše. Kakve veze, ipak gledam film i siguran sam da ću se zabavit.

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 17:30

Clayman ti to meni ili nekom drugom??

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Aug 2008, 17:31

evo, prvi dio mi je bio onako logička zabava, bio sam tada oduševljen obratima, zamkama i to, ali nakon petog gledanja jednostavno mi je postao samo onako "zabava". Naročito nakon još tri nastavka, i jigsaw je postao tipični negativac za kojeg navijamo u hororima. Drugi dio je imao iritatne glumce, ali dobre zamke. A treći dio je istina zbunio druge nepotrebnom povezanošću s zadnja dva, ali opet bi isto govorili da mu fali povezanosti za prva dva. :lol: I ispalo je dobro i gledljivo s bizarnim zamkama. I četvrti dio je ispao još zabavniji, naravno, radi zamki... A priče su ovako za strane, makar nisu loše.

A ova naslovnica me odbija jer nema jigsawa, niti nema saw štih, već neka doktorica. Zamke zasada ne izgledaju ništa specijalno, mislim, ova kutija na glavi. Ali ako bude zabavno bez obzira na sigurno lošu radnju, i bude puno zamki i nasilja, gledati ću i očekivati još nastavaka.
Michel puši karu.

Clayman

Post by Clayman » 17 Aug 2008, 19:01

A$H wrote:Clayman ti to meni ili nekom drugom??
A$H wrote:netreba sad nepotrebno srat o nastavku koji nitko nije vidio..nego gle posteri i slike su blesave bubububu
Pa da... jer pronašao sam se u ovoj tvojoj doljnjoj izjavi. Mislim ok, slažem se s tobom nije uredu sad sitničarit oko svake sitnice i predviđat neznam što, ali ako mi se poster ne sviđa, ne sviđa mi se. Imam pravo ostavit svoj komentar. A o tome kakav je film, ne govorim dok ga ne pogledam.

Ustvari, kad bolje razmislim tak mi je svejedno... nisam ni trebao reagirati, ne želim sad tu potaknuti neku raspravu na temelju gluposti.

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 19:06

ok htio provjerit da ne pocnem ak nije meni upuceno..

nit smo prijatelji nit sam sam se ista razpizdio..ovo gore sam normalo smiren napisao, kaj sam trebao stavljat samailice i cvjetice da bolje post izgleda?..znat ces kad se raspizdim..i pocnem psovat..

i da naravno svatko ima pravo komentirat..ali razlika je u tome kad kazes slika/poster je smece(ok, reci zasto?), ili kad kazes film ce biti smece..kako mozes od jeden slike ili loseg postera doc na komentar da ce film biti smece...ne govorim samo za ovaj film..u dosta drugih topica je ista situacija..i uvijek sa istim user-ima..

a u vezi ovog filma sam isto u svom postu napisao da ocekujem da me zabavi i to je to...ostali nastavci me jesu zabavili..i dok su meni 3. i 4. najbolji vecini osoba ovdje su najvece smece..pa radi toga ne napadam nikoga, zato jer su vidjeli film i donjeli odluku, ali ne podnosim kad netko sere po filmu koji jos nije izasao..pa cak nije ni snimljen..

i da ponovim za neke..i ovo sam pisao smiren iako nema smailica...a ni tebe osobno nisam nigdje spomenuo pa nije potrebno ni da se meni pravdas kaj si i kako komentirao...

horkolerbus

Post by horkolerbus » 17 Aug 2008, 19:15

mozda ce biti film dobre zabave ,zamislite nastavak na primer strah u ulici brestova a da nema fredy krugera,tako isto saw bez jigsawa...pogresili su sto su ga ubili

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 19:18

uvijek mogu napravit Prequel u buducnosti.. :lol:

Clayman

Post by Clayman » 17 Aug 2008, 19:29

A$H wrote: kaj sam trebao stavljat samailice i cvjetice da bolje post izgleda?..znat ces kad se raspizdim..i pocnem psovat..
Jako se bojim tebe i tvojih psovki...
A$H wrote:i da naravno svatko ima pravo komentirat..ali razlika je u tome kad kazes slika/poster je smece(ok, reci zasto?), ili kad kazes film ce biti smece..kako mozes od jeden slike ili loseg postera doc na komentar da ce film biti smece...ne govorim samo za ovaj film..u dosta drugih topica je ista situacija..i uvijek sa istim user-ima..
Jesam li ja komentirao film?? Komentirao sam POSTER. I kakve veze što sam komentirao s jednom rečenicom, bez zašto. Ionako se tu nema što puno filozofirati oko postera. Nije da ti nikad nisi komentirao neki post sa samo jednom rečenicom. Evo primjer Harsh Times jučer, si komentirao da ti film ne leži, i sve pet. Nitko te ne jebe u mozak zašto. Zašto ljudi stavljaju ovdje postere ako ih se nesmije komentirati? I reci mi kad sam JA srao po nekom filmu bez osnove ili predviđati kako će se situacija odvijati. Uvijek se trudim ubaciti neki svoj zaključak u post o pogledanom flimu, a prilikom najava komentirati samo trailere i ine stvari, bez predrasuda prema filmu. Isti "useri" my ass...
A$H wrote:ali ne podnosim kad netko sere po filmu koji jos nije izasao..pa cak nije ni snimljen..
Ponovno ti postavljam pitanje, jesam li ja srao po FILMU, ili po POSTERU??

Možda jesam ovdje relativno nov, ali to ne znači da sam jučer pao s grane.

Post Reply