Saw V (2008)
- metallicat
-
GreenHornet
- john_constantine
- A$H
zato jer film izlazi svaki Halloween?? i tad je premjera..Boby wrote:Ma dokle god ćeju nizati zaplet za zapletom uz pratnju brutalnosti nemaju kaj uništit
Nego, zašto više ne prestanu koristiti ime Halloween. Ak im je toliko do toga stalo onda neka se bace na snimanje nastavka iz tog serijala
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Boby
I na to sam mislio. Meni Saw nema apsolutno nikakve veze s Halloween ugođajem. Serijal je nekako sterilan i hladan i smeta mi kaj se sada forsira nekakva povezanost. To oni igraju ziheraški jer znaju da ćeju za Halloween imati veći prometA$H wrote:zato jer film izlazi svaki Halloween?? i tad je premjera..Boby wrote:Ma dokle god ćeju nizati zaplet za zapletom uz pratnju brutalnosti nemaju kaj uništit
Nego, zašto više ne prestanu koristiti ime Halloween. Ak im je toliko do toga stalo onda neka se bace na snimanje nastavka iz tog serijala
@elrania
Nažalost, u pravu si. Zato i je teško upropastiti nešto što i inače nije dobro
- Boby
Mislio sam na Halloween kao blagdan. Saw je jedan od zadnjih horrora koji bih tada gledao, sam film je više ultra-nasilan forenzički triler nego klasičan horrorA$H wrote:pa u tom i je fora od pocetka..nije tu nikad bilo radi neke povezanosti sa Halloween serijalom...nego radi komercijale...ljudi zele gledat horror u kinu na Halloween i tu oni uljecu..
- Scarface
Saw je triba stat na drugon dijelu, jer su sa trećin a pogotovo sa četvrtin počeli ubacivat masu stvari, koje meni doduše jesu zanimljive i ne gledan na njih negativno ka većina, al sami su sebi iskopali rupu, i sad za kakav takav zaključak tribaju još ova dva dijela (5 i 6).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.