I? Si našao kaj za sebe?Ghostface wrote:Evo baš iden do pauka ode na Črnomercu, posudit ću i kupit neke filmove.
Što ste zadnje kupili?
- Dragonrage
- Dragonrage
A jebi ga...ovo je takoreć u centru, dosta ljudi tamo prolazi i kad vide oglas DVD-i po 10, 20 i 30 kn...naravno da navrate unutra i vjerojatno nešto pronađu za sebe...Zadro wrote:isuse u onom pauku u gundulićevoj skoro ništa više nije ostalo![]()
ja sam si uzo teksački masakr motornom pilom početak, ghost ship i james woods vampires
kad se zatvaro onaj pauk u cvjetnom naselju bilo je puno više toga...
- Scarface
Dragonrage wrote:I? Si našao kaj za sebe?Ghostface wrote:Evo baš iden do pauka ode na Črnomercu, posudit ću i kupit neke filmove.
Ne, nisan ništa kupija samo posudija neke filmove. Uglavnom su tu noviji filmovi koje san sve gleda, a uzimat ih samo zbog neke kolekcije ka šta kako vidin ode većina radi, meni se ne da, malo koji film ionako gledan više od jedanput, tako da uziman samo one koje nisan gleda, jeftini su, a i još da su trashy po mogućnosti, takve mogu gledat i više puta (ka filmovi s Casperon).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
A jebi ga...teško da ćeš naći starije filmove na trajnoj posudbi...Ghostface wrote:Dragonrage wrote:I? Si našao kaj za sebe?Ghostface wrote:Evo baš iden do pauka ode na Črnomercu, posudit ću i kupit neke filmove.
Ne, nisan ništa kupija samo posudija neke filmove. Uglavnom su tu noviji filmovi koje san sve gleda, a uzimat ih samo zbog neke kolekcije ka šta kako vidin ode većina radi, meni se ne da, malo koji film ionako gledan više od jedanput, tako da uziman samo one koje nisan gleda, jeftini su, a i još da su trashy po mogućnosti, takve mogu gledat i više puta (ka filmovi s Casperon).
Ne znam za druge, ali ja kupujem ono kaj me zanima, kaj želim pogledati...e sad...neke pogledam više puta, neke samo jednom i zaboravim ih...ali nema veze
- Dragonrage
- john_constantine
- Decadentor
- john_constantine
- Decadentor
- john_constantine
ma da sam smio potrošiti samo 400 kn, a premašio sam to. + rijetko kupujem originale. Ali povremeno nabavim.Decadentor wrote:Sto je pisac time htio reci? Jebes orginale kupuj piratejohn_constantine wrote:ma vraga se ima... prekoračio sam rok koliko sam smio potrošiti, sada ću biti u minusu pošto plaća ide za more...![]()
Michel puši karu.
- elrania