Diablo III
- elrania
- Wendigo
ja sam svog nekrića specijalizirao u bone magicu (bone spear ftw). to čudo funkcionira kao railgun u quakeu, samo prolazi kroz ekipu..Djuro21 wrote:s necromancerom je tak lako za igrat. nakantaš jedno 10x onog skila iron maiden i bloodgolema.Wendigo wrote:mene je dvojka isprovocirala.. igrao sam sa necromancerom, došao do zadnjeg nivoa, pokačio se s diablom himself, ubio me i kad sam se htio respawnati nije bilo mog corpsea i nisam se nikako mogao oživjeti pa je tu moje igranje stalo..
castaš taj ironmaiden na enemie i pošalješ blood golema. tako ce kad damegaju jega automatki zadavat sebi jedan dobar postotak damiga koji bi davali sebi. a tako automatski pune health tog blood golema i tebe.
- john_constantine
- maddjuro
kolko se sjećam, s likom kojeg imaš, igraš zajedno s drugim ljudima prek neta, istoe misije koje i solo moreš igratjohn_constantine wrote:ma meni je corpse eksplosion prejaka stvar.Ali sam odustao od necromancera u drugoj težini u trećem levelu radi onih prokletih beštija koji crpe manu.
E kakav je taj multiplayer? mogao bi kupiti originalni diablo 2 i igrati to u multiplayeru, ali kakve su tamo mogućnosti?
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
- Clayman
Fan sam Diabla, još od kad sam probao demo verziju jedinice na Bug CD-u 1997
. A fora je što nijedan nastavak još nisam završio ma koliko ih dobro znam. Evo primjer je dvojka, već sam valjda sto puta počeo igrati ispočetka, najčešće sa barbarianom ili paladinom i uvijek dođem tamo negdje na sredinu trećeg chaptera. I uvijek mi se na tom mjestu zgadi đungla, svo to ubijanje i igra
. A save fileovi uvijek odu s windowsima. Ali igra ima baš taj ludi replay value koji te tjera da joj opet dođeš, iako misliš da ti se prethodno zgadila. Sad me opet hvata neka nostalgija i igra mi se.
A trojku jedva čekam. Jer ono što sam vidio mi izgleda prekrasno. Fizika, svo ono razbijanje, likovi. I drago mi je da će se sad baš svaki komad opreme vidjeti na liku, jer sucker sam na izgled opreme oduvijek
. A neznam što ljudi onako prigovaraju na pomalo cartoonish boje. Ono groblje na kraju izgleda sasvim ok po standardima Diabla. A povremeno šarenilo će sasvim dobro doći protiv razbijana monotonije.
A trojku jedva čekam. Jer ono što sam vidio mi izgleda prekrasno. Fizika, svo ono razbijanje, likovi. I drago mi je da će se sad baš svaki komad opreme vidjeti na liku, jer sucker sam na izgled opreme oduvijek
- A$H
- Clayman
Pogledao upravo Blizzovu prezentaciju, dakle dok se još ništa nije znalo o igri http://www.youtube.com/watch?v=QYaT55zW ... re=related
Predobra prezentacija, na prvi zvuk onih akustara sam osjetio jebene trnce
Predobra prezentacija, na prvi zvuk onih akustara sam osjetio jebene trnce