okupaj se i za mene.elrania wrote:odoh ja na kupanje opet
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Wendigo
metallicat wrote:da da, izgovoriWendigo wrote:ma ne nosim ja one pripijene faggyuz tijelo (imam jednu posebnu za trening i bicikl) majice nego onako uže/kraće modele, da ne letaju naokolo kad puše i da se ne gužvaju dok sjedim u autu. ne volim lepršavu odjeću.
![]()
- elrania
- elrania
- elrania
a sretno ti biloWendigo wrote:već par dana imam fiks ideju da se na bikeu zaletim do tamo.
da te vidim samo da od zga do generalskog pedaliras
imam 4 rijeke, da, al kupu i koranu zaobilazim u sirokom luku, iako mi je korana pod nosom.
- Wendigo
mogu pokušati.elrania wrote:a sretno ti biloWendigo wrote:već par dana imam fiks ideju da se na bikeu zaletim do tamo.![]()
da te vidim samo da od zga do generalskog pedaliras
imam 4 rijeke, da, al kupu i koranu zaobilazim u sirokom luku, iako mi je korana pod nosom.na mreznici sam se kupala jos kad nisam znala ni plivati i drzim je se
- elrania
uh... nece ti bicikl stat u vlak. nemas ga kamo staviti.
kabina ti je premala, a da ga drzis u prolazu nece proc...
nabavi role
meni bas ne bi bilo ugodno vozikati se biciklom po cesti...pogotovo kaj ima dosta zavoja na tom dijelu. promet nije velik, al svejedno.
dodi kod nas na mreznicu kod duge rese
nabavi role
meni bas ne bi bilo ugodno vozikati se biciklom po cesti...pogotovo kaj ima dosta zavoja na tom dijelu. promet nije velik, al svejedno.
dodi kod nas na mreznicu kod duge rese
- Asfodel
- Wendigo
a šteta.. ova ideja s vlakom mi je baš primamljiva i naravno, lakše izvediva..
ma moram se kad tad zaletit na neki "konkretni" put, adventuring..
dosadilo mi vozit se po zagrebu. 
@ Asfodel: why not? nije tak daleko osim ako niste planirali u koper ili na triglav.
malo po malo.. još sa ekipom, dalo bi se tu nešto iskombinirat.. eh, ja svojima nebih uspio postaviti prijedlog do kraja i već bi rekli ne, trutovi..
neda im se ni na sljeme pješice.

@ Asfodel: why not? nije tak daleko osim ako niste planirali u koper ili na triglav.
- A$H
meni ovo sve draze..u zadnjih 5 dana 2 put sam bio gore..ove dane moram opet..Wendigo wrote:a šteta.. ova ideja s vlakom mi je baš primamljiva i naravno, lakše izvediva..ma moram se kad tad zaletit na neki "konkretni" put, adventuring..
dosadilo mi vozit se po zagrebu.
@ Asfodel: why not? nije tak daleko osim ako niste planirali u koper ili na triglav.malo po malo.. još sa ekipom, dalo bi se tu nešto iskombinirat.. eh, ja svojima nebih uspio postaviti prijedlog do kraja i već bi rekli ne, trutovi..
neda im se ni na sljeme pješice.
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!