Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
the hitchhiker's guide to the galaxy [2005]
napokon pogledano do kraja... ovaj film mi je bio tlaka od prve minute. bilo je nekih dobrih provala, no nista zbog cega bih mogla rec da je ovo odlicno i zanimljivo ostvarenje.
serija je bila daleko mirnija, monotonija i nekako siva, ali nadmasuje ovo u svakom pogledu. i bogatstvo vokabulara u seriji je na zavidnoj razini. ovo jednostavno nisam dozivjela i ko da sam buljila u prazno dok je trajalo...
ponadala sam se bas da mozda uopce nece ni biti lose nakon ovog ashovog komentara, no jos sam se vise razocarala.
nije sad to nesto toliko strasno lose, ali atmosfera u filmu je ubitacno zamorna i sve djeluje toliko naivno i nepromisljeno poslozeno da ga ne mogu ni pohvaliti.
steta.
5/10
napokon pogledano do kraja... ovaj film mi je bio tlaka od prve minute. bilo je nekih dobrih provala, no nista zbog cega bih mogla rec da je ovo odlicno i zanimljivo ostvarenje.
serija je bila daleko mirnija, monotonija i nekako siva, ali nadmasuje ovo u svakom pogledu. i bogatstvo vokabulara u seriji je na zavidnoj razini. ovo jednostavno nisam dozivjela i ko da sam buljila u prazno dok je trajalo...
ponadala sam se bas da mozda uopce nece ni biti lose nakon ovog ashovog komentara, no jos sam se vise razocarala.
nije sad to nesto toliko strasno lose, ali atmosfera u filmu je ubitacno zamorna i sve djeluje toliko naivno i nepromisljeno poslozeno da ga ne mogu ni pohvaliti.
steta.
5/10
- dr mladjo
- metallicat
- Knatchbull
da...metallicat wrote:odličan. trebala bi ga opet pogledat jer je davno to bilo..
The Lion King - i nakon 14 godina ovaj crtić ne zastarjeva. simpatično i tužno na početku, zabavno i smješno u nastavku.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- dr_gonzo
Bogme ga ja još nisam uspio do kraja pogledati...jednostavno me film do sredine uspavaelrania wrote:the hitchhiker's guide to the galaxy [2005]
steta.
5/10
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr mladjo
- Dragonrage
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor 3/5 - TRAILER: Više informacija ovdje - viewtopic.php?p=87689#87689
- elrania
equilibrium [2002]
zbilja sam jako zadovoljna ovim filmom... nekako mi malo vali vise bale asskicking akcije, al bio je dobar
i doslo mi je odmah da si nabavim ovakvog psica kad sam ga vidjela kolko je presladak...
svida mi se cijela ideja filma, iako mi je dio pred sam vrhunac radnje bio pomalo nabacan, a jedno izbacivanje odredenog lika iz radnje nije moglo biti bolje obavljeno.
nisam nikada bila prevelika pristasa sf-a, ali bas mi pocinje pasati sve vise u zadnje vrijeme.
zbilja sam jako zadovoljna ovim filmom... nekako mi malo vali vise bale asskicking akcije, al bio je dobar
i doslo mi je odmah da si nabavim ovakvog psica kad sam ga vidjela kolko je presladak...
svida mi se cijela ideja filma, iako mi je dio pred sam vrhunac radnje bio pomalo nabacan, a jedno izbacivanje odredenog lika iz radnje nije moglo biti bolje obavljeno.
nisam nikada bila prevelika pristasa sf-a, ali bas mi pocinje pasati sve vise u zadnje vrijeme.
- Dragonrage
Yap...ovo je jedna od boljih post Matrix filmova...meni osobno čak i bolji od Matrixa...elrania wrote:equilibrium [2002]
svida mi se cijela ideja filma, iako mi je dio pred sam vrhunac radnje bio pomalo nabacan, a jedno izbacivanje odredenog lika iz radnje nije moglo biti bolje obavljeno.![]()
Šteta šta se Wimmer i daljnjim radom nije iskazao...umjesto toga je snimio Ultraviolet...to ne gledati, nipošto
- A$H
je Ultraviolet je dno dna, ali ima dobre filmove nakon odlicnog equilibriuma Street Kings te The Recruit..Dragonrage wrote:Yap...ovo je jedna od boljih post Matrix filmova...meni osobno čak i bolji od Matrixa...elrania wrote:equilibrium [2002]
svida mi se cijela ideja filma, iako mi je dio pred sam vrhunac radnje bio pomalo nabacan, a jedno izbacivanje odredenog lika iz radnje nije moglo biti bolje obavljeno.![]()
Šteta šta se Wimmer i daljnjim radom nije iskazao...umjesto toga je snimio Ultraviolet...to ne gledati, nipošto![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Kao scenarist da...mislio sam kao redatelj...tu se više nije baš iskazao...A$H wrote:je Ultraviolet je dno dna, ali ima dobre filmove nakon odlicnog equilibriuma Street Kings te The Recruit..Dragonrage wrote:Yap...ovo je jedna od boljih post Matrix filmova...meni osobno čak i bolji od Matrixa...elrania wrote:equilibrium [2002]
Šteta šta se Wimmer i daljnjim radom nije iskazao...umjesto toga je snimio Ultraviolet...to ne gledati, nipošto![]()
![]()
- Dragonrage
- elrania
the condemned [2007]
kad bih rekla da mi ovaj film nije valjao, lagala bih.
malo su me zbunile toliko lose kritike...jest da je film pun povecih rupa i kliseja, te da se neki postupci ne samo predvidaju, vec i ocekuju, ali zabavljao me od samog pocetka. da se mene pita, dodala bih vise sirove one on one akcije...
SPOILER
zao mi je jedino kaj japanac nije bolje iskoristen, al bilo je za ocekivati da ce se druge rase pocistiti i otvoriti vrata bijelcima.
i steta sto nathan jones nije pruzio bolji otpor. cim sam ga vidjela kak je izasao pred stevea austina bacilo me odmah u doba kad sam pratila WCW. mogli su to bar malo produziti.
kad bih rekla da mi ovaj film nije valjao, lagala bih.
malo su me zbunile toliko lose kritike...jest da je film pun povecih rupa i kliseja, te da se neki postupci ne samo predvidaju, vec i ocekuju, ali zabavljao me od samog pocetka. da se mene pita, dodala bih vise sirove one on one akcije...
SPOILER
zao mi je jedino kaj japanac nije bolje iskoristen, al bilo je za ocekivati da ce se druge rase pocistiti i otvoriti vrata bijelcima.
i steta sto nathan jones nije pruzio bolji otpor. cim sam ga vidjela kak je izasao pred stevea austina bacilo me odmah u doba kad sam pratila WCW. mogli su to bar malo produziti.