Meni je taj isto bio baš dobar, sad sam i ja zajebo.Dragonrage wrote:Evo jedna koji ne vole baš svi...The Cave![]()
![]()
Meni je eto to baš ok filmić...ono, horror akcić. Solidni glumci, ok režija, ni efekti nisu loši, ima i neš napetosti...jedino im onakav kraj nije trebao (kraj koji asocira na mogući nastavak)...no ja zadovoljan...
Koji horor film vam je super, a ostalima je sranje?
-
Ghrall
- A$H
cim je film izaso sam reko da mi je bio zabavniji od svima odlicnog Descent..Dragonrage wrote:Evo jedna koji ne vole baš svi...The Cave![]()
![]()
Meni je eto to baš ok filmić...ono, horror akcić. Solidni glumci, ok režija, ni efekti nisu loši, ima i neš napetosti...jedino im onakav kraj nije trebao (kraj koji asocira na mogući nastavak)...no ja zadovoljan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
The Cave...je eto recimo meni sranje.
Dobro ima solidna čudovišta (mix ala Doom i Alieni) i dobar i obečavajući početak, no sve ostalo je shit.
Sranje mi je The Hills Have Eyes 2.
Dobro ima solidna čudovišta (mix ala Doom i Alieni) i dobar i obečavajući početak, no sve ostalo je shit.
Sranje mi je The Hills Have Eyes 2.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
Taj film bi svakako bio "Blair Witch Project II: Book of Shadows". Na samo da mi je super već mi je jedan od najdražih horrora uopće. I na vidim apsolutno niti jednu od mana koje ostali navode. Gluma, scenarij, atmosfera; ma sve je super. Nažalost, mislim da sam čak i na ovom forumu jedini koji to misli
- Wendigo
meni je čist ok bio za pogledat, i to baš zbog zbog atmosfere.Boby wrote:Taj film bi svakako bio "Blair Witch Project II: Book of Shadows". Na samo da mi je super već mi je jedan od najdražih horrora uopće. I na vidim apsolutno niti jednu od mana koje ostali navode. Gluma, scenarij, atmosfera; ma sve je super. Nažalost, mislim da sam čak i na ovom forumu jedini koji to misli
- A$H
dobar film...a u prilog mu ide i kaj sam ga uopce pogledao...jer jedinicu nisam, niti ikad budem..bojkot..Boby wrote:Taj film bi svakako bio "Blair Witch Project II: Book of Shadows". Na samo da mi je super već mi je jedan od najdražih horrora uopće. I na vidim apsolutno niti jednu od mana koje ostali navode. Gluma, scenarij, atmosfera; ma sve je super. Nažalost, mislim da sam čak i na ovom forumu jedini koji to misli
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Asfodel
- metallicat
-
GreenHornet
- negativni