Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
GreenHornet

Post by GreenHornet » 07 Aug 2008, 14:33

kako mi je simpa i smijesno kad elrania napiše "kaj"
:rotflmao:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Aug 2008, 14:55

molio bi zA koji savjet. instalirah opet malo suffering: prison is hell. i grafika strašno zeza, tj. nevidim objekte, enemye, ni svog lika. Instalirah najnovije drivere, dx... i opet ništa, a kad prebacim na druge windowse, i pokrenem igru radi savršeno. tak da što mi je radit, pošto nesmijem na ovim drugim windowsima nikakve igre pokretat?
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 07 Aug 2008, 18:06

GreenHornet wrote:kako mi je simpa i smijesno kad elrania napiše "kaj"
:lol:

evo me bas iz bolnice ubitacno duge pretrage... 45 minuta gledanja u titrajuce sahovsko polje na ekranu i koncentracija na mali bijeli kvadratic + 5 zica zaljepljenih za glavu pomocu neke zelatinaste tekucine koja mi je jos u kosi ostala. :?
al zato je stricek koji mi je to sve postavljao i kontrolirao bio bas taman :mrgreen: lici malo na onog naseg sadasnjeg mistera hrvatske samo s plavom kosicom.
mislim da nije svjestan kako lijepo postavlja te prikljucke, pogotovo kad prolazi po vratu i iza uha :mrgreen: 8)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Aug 2008, 21:49

sutra olimpijada... nije da me zanima previše, ali eto rukomet cu sa gustom popratiti ;)

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 07 Aug 2008, 23:54

Istina olimpijada je zakon jer su fkt svi sportovi obuhvaceni

Mne rukomet i kosarka najvise zanimaju
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

metallicat

Post by metallicat » 07 Aug 2008, 23:58

elrania wrote:
GreenHornet wrote:kako mi je simpa i smijesno kad elrania napiše "kaj"
:lol:

evo me bas iz bolnice ubitacno duge pretrage... 45 minuta gledanja u titrajuce sahovsko polje na ekranu i koncentracija na mali bijeli kvadratic + 5 zica zaljepljenih za glavu pomocu neke zelatinaste tekucine koja mi je jos u kosi ostala. :?
al zato je stricek koji mi je to sve postavljao i kontrolirao bio bas taman :mrgreen: lici malo na onog naseg sadasnjeg mistera hrvatske samo s plavom kosicom.
mislim da nije svjestan kako lijepo postavlja te prikljucke, pogotovo kad prolazi po vratu i iza uha :mrgreen: 8)
misliš ono kad inekcijom, bez igle naravno :lol: , napune gelom pa jedno pol h štrcaju u kosu :lol: ? 30-tak puta, samo je uvijek bila ženska :P
Image

elrania

Post by elrania » 08 Aug 2008, 00:37

vidni evocirani potencijali tocnije... za preispitivanje brzine prenosenja impulsa kroz ocni zivac.
prvo mjeri metrom da vidi kam ce taj gel nastrcati pa mi onda cijedi to po kosi dok valjda ne izade sve kaj ima. ...i sad shvacam kolko greenhorvetovski zvuci ovaj opis. :lol:
poceo mi je nes malo cackati oko atlasa ko da masira i bas je bilo ugodno :lol:
a skoro sam mu zaspala tamo tokom perioda odmaranja oka. pocela sam na kraju slusajuci sat brojati kolko sekundi traje pojedina faza gledanja da ne odlutam. zbilja je hipnotizirajuce buljit u to.
i onda jos ja dio sa preispitivanjem sluha. tu sam fino lezala i gledala njega kak trckara oko mene i priprema aparaturu.
hm, bas sad gledam neke slike i skuzim kak taj skroz podsjeca na onog horrorovog caspera :lol:

metallicat

Post by metallicat » 08 Aug 2008, 01:09

sad sam tek vidjela šta sam napisala, post bez logike :roll:
takve stvarčice nisam. ja sam buljila u svijetlo dok titra na 100 načina , otvarala zatvarala oči i disala kako kažu :lol: više ne idem, neda mi se
Image

Aryx

Post by Aryx » 08 Aug 2008, 06:18

noc
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Ghrall

Post by Ghrall » 08 Aug 2008, 10:27

Vratio se malo prije sa Sljemena. Prespavali smo gore i ponapijali se poprilično. Bilo nas je troje a strusili smo 8 litara piva i 3 litre vine. :D Sad idem probati gledati neki film. E da i pekli smo gljive koje sam našao gore. :D

FilmTV

Post by FilmTV » 08 Aug 2008, 11:39

Ghrall wrote:E da i pekli smo gljive koje sam našao gore. :D
Nadam se da si ih slikao u slučaju da počnu znojenje, bolovi u trbuhu, vrtoglavica i gubljenje ravnoteže :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 08 Aug 2008, 11:55

vise se ne javlja... :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Aug 2008, 13:29

Djuro21 wrote:molio bi zA koji savjet. instalirah opet malo suffering: prison is hell. i grafika strašno zeza, tj. nevidim objekte, enemye, ni svog lika. Instalirah najnovije drivere, dx... i opet ništa, a kad prebacim na druge windowse, i pokrenem igru radi savršeno. tak da što mi je radit, pošto nesmijem na ovim drugim windowsima nikakve igre pokretat?
ima li ikakovih savjeta od ikog?
I may be an idiot, but i am no fool.

Ghrall

Post by Ghrall » 08 Aug 2008, 14:45

A$H wrote:vise se ne javlja... :lol:
Još sam živ :D Ma poznam ja gljive dobro, čak oko 25 do 30 vrsta jestivih pa nije problem.

Clayman

Post by Clayman » 08 Aug 2008, 21:57

Djuro21 wrote:
Djuro21 wrote:molio bi zA koji savjet. instalirah opet malo suffering: prison is hell. i grafika strašno zeza, tj. nevidim objekte, enemye, ni svog lika. Instalirah najnovije drivere, dx... i opet ništa, a kad prebacim na druge windowse, i pokrenem igru radi savršeno. tak da što mi je radit, pošto nesmijem na ovim drugim windowsima nikakve igre pokretat?
ima li ikakovih savjeta od ikog?
Ja sam prešao oba nastavka normalno na XP-u. Mislim samo da me je malo Ties that bing zezao dok nisam drivere nove stavio. Neznam, možda da probaš skinuti/nabaviti drugu verziju igre??

Locked