Pazi, ja sam od malena ono sa caletom isho na JNA jer mi cale prastari Grobar i vodio me na sve tekme ali tad u to doba kad sam malo stasao poshto sam bio panker/korovac/strejter/anarhista nisam imo bash puno izbora, jer sve ostale tribine u Beogradu su bile shabanijada u FULLu (tek sad su pocheli da glume neki urban fazon gistro-shatro al dzaba kad su seljachine u dushi

), znachi jedine dve urbane grupe smo bili mi i Forsi a s' ozbirom da sa nacistima i ostalim skinsima ni u ludilu onda mi ostao Obilic gde je tad chak postojala i ta jedna jedina "levicharska" grupa PUNK KNIGHTS, a i bilo je dosta ekipe koji su bili skejteri pa i korovci. I tako ja sam tada i lichno znao sve te ljude jer to tad nije bilo bash tako moderno ko danas, bilo nas malo koji smo slushali tu muziku a i svi smo se znali sa koncerata i malo pomalo i jbga. Mada da sam biro da idem sa ekipom iz kraja isho bi sa Forsima poshto su ovde i nastali u sushtini (Vidikovac-Cerak). Znachi zbog ekipe razume se...jer zamisli da sam osto Grobar kako me cale uchio, sad bi mi se na tribini vijorile zastave SRS-a i likovi Sheshelja i gomila likova sa ANTI-ANTI-FA majicama, uzas.
Mislim pazi, meni su Grobari AWESOME jer su DIVLJINA ali ova politika im nikako nije trebala...