Far Cry (2008)
- A$H
- Dragonrage
Re: Far Cry (2008)
Zapazio sam (kao i još neke Bollove nadolazeće filmove)...pogledao...ali nisam mu baš dao preveliku pažnju heheheshogo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=qm26bwULioM
trailer
i čudi me da dragon ovo nije zapazio već????
Last edited by Dragonrage on 21 Jul 2008, 11:32, edited 1 time in total.
- A$H
obracao sam se svima, a ne samo tebi, jerima jos bisera sa tim navikama...i nema opravdanja u brzini...imas vremena da stisnes jednu tipoku vise, di je vatra polako..shogo wrote:u jebote što smo osjetljivi...sorry na nepismenosti...brzina je...ali činjenica je da (U)uwe kvari dobar koncept i ideju...crysis is next
bas to covijek se rima stvari koje bi mogle ispast odlicne ali sve zasere svojim neznanjem o reziranju..jebote cak je i Dragon bolji redatelj od njega..
da mu daju tu lovu i te glumce napravio bi ziher 5x bolji posao od njega...valjda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
HEHE...pravi se javljaA$H wrote:obracao sam se svima, a ne samo tebi, jerima jos bisera sa tim navikama...i nema opravdanja u brzini...imas vremena da stisnes jednu tipoku vise, di je vatra polako..shogo wrote:u jebote što smo osjetljivi...sorry na nepismenosti...brzina je...ali činjenica je da (U)uwe kvari dobar koncept i ideju...crysis is next![]()
![]()
A$H wrote:bas to covijek se rima stvari koje bi mogle ispast odlicne ali sve zasere svojim neznanjem o reziranju..jebote cak je i Dragon bolji redatelj od njega..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da mu daju tu lovu i te glumce napravio bi ziher 5x bolji posao od njega...valjda..![]()
Hmmm...ne znam kako da sad ovo shvatim...
- A$H
prvo govorih o naslovima topica..jelte..drugo o imenima filmova ne bilo kojim rijecima u topicu..Dragonrage wrote:HEHE...pravi se javljaA$H wrote:obracao sam se svima, a ne samo tebi, jerima jos bisera sa tim navikama...i nema opravdanja u brzini...imas vremena da stisnes jednu tipoku vise, di je vatra polako..shogo wrote:u jebote što smo osjetljivi...sorry na nepismenosti...brzina je...ali činjenica je da (U)uwe kvari dobar koncept i ideju...crysis is next![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A$H wrote:bas to covijek se rima stvari koje bi mogle ispast odlicne ali sve zasere svojim neznanjem o reziranju..jebote cak je i Dragon bolji redatelj od njega..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da mu daju tu lovu i te glumce napravio bi ziher 5x bolji posao od njega...valjda..![]()
Hmmm...ne znam kako da sad ovo shvatim...![]()
...tim više kad bih trebao kao neke filmove ripati za nekoga...
![]()
![]()
![]()
![]()
a gle i ja nekome moram ripat...valjda..
- Dragonrage
A ja tebe zajebavamA$H wrote:prvo govorih o naslovima topica..jelte..drugo o imenima filmova ne bilo kojim rijecima u topicu..Dragonrage wrote:HEHE...pravi se javljaA$H wrote: obracao sam se svima, a ne samo tebi, jerima jos bisera sa tim navikama...i nema opravdanja u brzini...imas vremena da stisnes jednu tipoku vise, di je vatra polako..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmm...ne znam kako da sad ovo shvatim...![]()
...tim više kad bih trebao kao neke filmove ripati za nekoga...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a gle i ja nekome moram ripat...valjda..
Valjda
- A$H
na Dragona uvijekshogo wrote:Ma neko nam je osjetljiv...no nema beda...ali kako taj kreten dobije tako dobre ideje:
Dungeon siege
Far Cry
Alone in the dark
ma pravo pitanje je kako mu ovi koji drze prava za igre daju da ih radi kad mogu vidjet da sve kaj takne pretvori u govno...covijek bi mislio da je velika lova tu u pitanju ali onda pogledas neki njegov film i vidis da nema bas tu velike love..
- Dragonrage
cccc...vidjet ćemo mi kad će se opet Pauk rasprodavati...vidjet ćemo...A$H wrote:na Dragona uvijekshogo wrote:Ma neko nam je osjetljiv...no nema beda...ali kako taj kreten dobije tako dobre ideje:
Dungeon siege
Far Cry
Alone in the dark![]()
![]()
ma pravo pitanje je kako mu ovi koji drze prava za igre daju da ih radi kad mogu vidjet da sve kaj takne pretvori u govno...covijek bi mislio da je velika lova tu u pitanju ali onda pogledas neki njegov film i vidis da nema bas tu velike love..
- Aryx