Outpost

Mjesto za horore iz novog milenija.
A$H

Post by A$H » 19 May 2008, 19:04

ovo moram negdje nabavit...

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jun 2008, 15:51

Outpost 3,5/5 - TRAILER
Dosta dobar, atmosferičan Britanski war horror koji me malo podsjetio na naše "Žive i Mrtve" te još jedna britanski film slične tematike, "The Bunker" iz 2001. Iako neke stvari su mi ostale nejasne, prvenstveno kako točno funkcionira stroj i zašto se ponekad švabe mogu materijalizirati unutar bunkera a ponekad ne mogu, što mi je moram priznati malo pokvarilo ugođaj gledanja a samim time i smanjilo ocjenu filmu. Inače film krasi jako dobra atmosfera, fotografija, napetost i jako dobro snimljena akcija, te je omjer akcije i priče poprilično dobro uravnotežen. Likovi su tipizirani, ali zanimljivi. Tako imamo jednog koji je glup, jednog koji je kao hrabar ali i glup, jednog koji je kukavica, par njih koji su čisto "topovsko meso" te naravno vođu tima...koji ima najbolje kvalitete hehe. No, unatoč već isfuranim likovima glumci su ipak dosta dobro odradili posao. Neki su film uspoređivali sa Dog Soldiersima...nekih sličnosti svakako ima, ali ipak ima više različitosti tako da usporedbe baš i ne stoje, iako gledajući okvirno, meni osobno su Soldiersi bolji film.
Ali ipak...Outpost je dosta dobra film koji se isplati pogledati.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Aug 2008, 10:34

Sony Pictures Home Entertainment has announced the release of Outpost for the 15th of September, priced at around £15.99. Full specs for the release can be found below,a long with the artwork.

* 2.40:1 Anamorphic Widescreen Transfer
* Dolby Digital 5.1 Audio
* Commentary
* Behind-the-Scenes Featurettes
* Deleted Scenes

Image

Clayman

Post by Clayman » 06 Aug 2008, 11:02

A$H wrote:ovo moram negdje nabavit...

Image
Predobar poster. I film definitivno gledam.

The Undertaker

Post by The Undertaker » 12 Dec 2008, 22:23

Upravo sam ga pogledao i šta znam, nije mi ništa posebno. Nije ni loš, ali nije ostavio jak utisak. Mada sam se oduševio kad sam ugledao Titusa Pula u glavnoj ulozi. :rock: U stvari, razočaralo me to što nema gotovo niišta strašno u filmu tj. scene koje su trebale biti strašne nisu uspešno izvedene.
A pošto je neko već opalio spoil, mogu da kažem "Jebeš naciste, zovite Batu za drugi deo." :pointlaugh:
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Dec 2008, 13:41

Ocekivao sam vise,ali dobar film u principu.
Najveci + mi je izgled nacista,pogotovo onog časnika i velika doza brutalnosti.
Cijela ta priča o okultnim događanjima u bunkeru ok zamisljena ali nedorečena...
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Victor Crowley

Re: Outpost

Post by Victor Crowley » 06 Jul 2015, 10:18

Nisam ga prije gledao pa sam se odlučio sinoć pogledati. Nažalost mi se nije svidio, sama tema o nekim Einsteinovim strojevima mi je bezveze i nisam se mogao pronaći u svemu tome. Nacisti fino izgledaju i to je to. Mislio sam gledati dalje ali ipak ću odustati.

Post Reply