Upravo odgledan, fina zabava!!!!

imas cijelu temu o ovome u istom podforumu.Hobotshy wrote:Dark Floors 2008
Nemam pojma što bi o ovom filmu napisao... Možda je kasno, možda sam ja glup, ali meni tu ništa nije jasno... Prvo, zašto se u filmu pojavljuje grupa Lordi, da li su oni nekakvi demoni i ako jesu, što će demonima kožne jakne i piercing???
dr_gonzo wrote:Night of the Hell Hamsters (2006)
Jedan od najjebenijih filmova ove godine što sam pogledao...![]()
![]()
našao sam temu, vidim da metallicat muče iste pitanja kao i mene.. i dalje bez odgovoraelrania wrote:imas cijelu temu o ovome u istom podforumu.Hobotshy wrote:Dark Floors 2008
Nemam pojma što bi o ovom filmu napisao... Možda je kasno, možda sam ja glup, ali meni tu ništa nije jasno... Prvo, zašto se u filmu pojavljuje grupa Lordi, da li su oni nekakvi demoni i ako jesu, što će demonima kožne jakne i piercing???
i zar jedan demon ne zasluzuje imati koznu jaknu i pirs?
nisu lordi i kožme jakne problem kad se znam da je to njihov filmHobotshy wrote:našao sam temu, vidim da metallicat muče iste pitanja kao i mene.. i dalje bez odgovoraelrania wrote:imas cijelu temu o ovome u istom podforumu.Hobotshy wrote:Dark Floors 2008
i zar jedan demon ne zasluzuje imati koznu jaknu i pirs?(btw. kako sam kasno ovdje stigao, prvo pogledam onu temu sa popisom komentiranih filmova na forumu, tamo ga nije bilo
)
u vezi piercinga i kožnih jakni, ma imaš pravo, samo je meni teško demone zamisliti kao nekakve Heavy Metal groopijeMogli bi se sad "metalci" naljutit da ih se izjednačuje sa sotonistima
(šalim se naravno)

Pa mogao bih ga i pogledat još, kad je sve ugodno iznenadio. Nisam popušio tu foru s ručnom kamerom pa sam dosta toga ignorirao, a ono što sam pogledao (Diary of teh dead) mi nije bilo nešto. Cloverfieldu nisam dao priliku, pogledao sam možda 5 minuta i izgasio. Ali morat ću se prisilit da odgledam to čudo, u najgorem slučaju ako mi se ne svidi ću nastaviti izbjegavati filmove na tu foru.Boby wrote:Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadiojohn_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar.Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to.
Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Mene nije ugodno iznenadio, tj. dobio sam upravo ono što sam očekivao. Iskreno bilo mi je žao što sam ga pogledao u kinu ali kako mi cura baš ne preferira horrore ovo je bilo kompromisno rješenje ... Ako izuzmemo neke bedastoće u scenariju i izvedbi, nije film toliko loš, samo ja jednostavno ne uživam u tim first-perspective filmovima... i dalje jedini film takve metode, koji mi se zbilja svidio je bio vještica projekt.Clayman wrote:Pa mogao bih ga i pogledat još, kad je sve ugodno iznenadio. Nisam popušio tu foru s ručnom kamerom pa sam dosta toga ignorirao, a ono što sam pogledao (Diary of teh dead) mi nije bilo nešto. Cloverfieldu nisam dao priliku, pogledao sam možda 5 minuta i izgasio. Ali morat ću se prisilit da odgledam to čudo, u najgorem slučaju ako mi se ne svidi ću nastaviti izbjegavati filmove na tu foru.Boby wrote:Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadiojohn_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar.Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to.
Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.