Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
metallicat
-
Wendigo wrote:elrania wrote:the last samurai [2003]
dugo me odbijao ovaj film zbog toma, ali nemam rijeci sada... zbilja dojmljivo ostvarenje s dusom i toliko zavidne gracioznosti. za americki film.
film prikazuje predivni krajolik, predivnu kulturu i obicaje, no ne mogu prihvatiti da je to sto je prikazano tocno i da nije preoblikovano u korist snimanja blockbustera na veselje amera gdje tom cruise kao simbolicni prikaz zapadnjackog svijeta bude infiltriran u stranu kulturu i ostane the last man standing jos jednom stvarajuci lijepu pricu za laku noc.
napravit cu istu stvar ko i s braveheartom i zanemariti cijeli povijesti i kulturoloski aspekt filma, te ga gledati cisto kao fikciju sa zahvalnom glumom i zanimljivim scenama borbe i herojstva. osjecala sam se dobro gledajuci ga pa nek ostane tako.
da nema cruisea kojeg ne volim baš kao glumca, a pogotovo kao osobu, taj film bi mi bio čista petica. zanemarivši iskrivljene povjesne činjenice baš zbog ovih pozitivnih stvari kaj si nabrojala na početku.. predivan film kojeg sam pogledao više puta i još ću sigurno..

i da, katsumoto mi je daleko najdraži lik s kojim sam se susreo u povjesnim spektaklima..

potpuno se slažem, prekrasan film. inače volim cruisa. skoro mi niti jedan film s njim nije loš. to što je u rl kreten, to je već druga priča.
fatal attraction - slučajno se potrefilo da sam gledala i ispalo super. meni jedna od rijetkih dobrih rom.komedija. julianne moore je odlično odglumila
4/5
the spiderwick ch. - ne sjećam se dal sam već iskomentirala..ultra zabavan film zbog svakojakih prikaza i njihovih učestalih izjava, tipa ''bird, bird''
4,5/5
wanted - a šta reć osim
prvih 15-tak mi sam čak mislila da će bit dobar, jer gl. lik mi je bio odličan, al ubrzo je to sve palo u vodu. jako loše, 2/5
novi betmen - već sam negdje neš napisala i nemam potrebu opet...dosta loše
Last edited by
metallicat on 03 Aug 2008, 01:13, edited 1 time in total.
-
Knatchbull
Green Street Hooligans
stvarno nije lako biti navijač, kao da si u mafiji

uglavnom vrlo dobro napravljen film. Vođa hooligana je ispao jako realan tip, ne bih se čudio da je zbilja navijač. Zamjerke idu nerealnim situacijama gdje njih 6-7 natjera u bijeg 20-ak nabrijanih tipova koji ih k tome i gađaju ciglama.
4,2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
elrania
the beach [2000]
nisam se potrudila ni najmanje se informirati tak da nisam imala nikakvih ocekivanja i tim bolje.
nisam osobito dozivjela ovo ostvarenje i jedina su mi dva zanimljiva trenutka bila kad su pricali hrvatski i svedski.
bila sam pod dojmom da ce malo vise dotaknuti ljepotu krajolika, ali nekako mi je sve na ofrlje obradeno.
dicaprio mi je jako drag, no ne i u ovom filmu...lik richarda mi je izuzetno antipatican, a kod ovakvog filma ocekujem bar neku povezanost s glavnim nositeljem radnje.
steta za film... sad kad znam o cemu je sve rijec imam dojam da se to moglo puno bolje i zivlje napraviti, bez odredenih scena koje djeluju kao uljez u cijeloj radnji i koliko god se cinile razumljivim zasto su tu, osjecajno i logicni zbilja ne pasu.
-
filmofil
-
Knatchbull wrote:Zamjerke idu nerealnim situacijama gdje njih 6-7 natjera u bijeg 20-ak nabrijanih tipova koji ih k tome i gađaju ciglama.
pa to baš i nije nerealna situacija...dešava se često...ali film je nerealan zbog nekih drugih stvari i za malo bolji prikaz te kulture življenja u britaniji preporučam football factory...
This is the Zodiac speaking.
-
Knatchbull
filmophil wrote:Knatchbull wrote:Zamjerke idu nerealnim situacijama gdje njih 6-7 natjera u bijeg 20-ak nabrijanih tipova koji ih k tome i gađaju ciglama.
pa to baš i nije nerealna situacija...dešava se često...ali film je nerealan zbog nekih drugih stvari i za malo bolji prikaz te kulture življenja u britaniji preporučam football factory...
gledao sam i to. slično osim što se tamo drogiraju i nema yenkija.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
"Bande New Yorka"
7,5/10
Daniel kao Bill Butchera jedna od najmoćnijih uloga ikad!

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
dr mladjo
eddie izzard-glorius 8/10 te so bible tell me so- dokumentarac od bibliji,predrasudama i homoseksualcima.. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
elrania
dr mladjo wrote:[ so bible tell me so- dokumentarac od bibliji,predrasudama i homoseksualcima.. 8/10
mislis valjda "for the bible tells me so"
nego, bas skidam to, djeluje dosta interesantno.
-
john_constantine
GreenHornet wrote:"Bande New Yorka"
7,5/10
Daniel kao Bill Butchera jedna od najmoćnijih uloga ikad!

ja sam razočaran tim filmom, odličan početak, ali kasnije je dosada... a niti završni spektakl nije tako dobar kao onaj na početku.
Michel puši karu.
-
dr mladjo
elrania wrote:
mislis valjda "for the bible tells me so"
nego, bas skidam to, djeluje dosta interesantno.
moguče.pišem ovo u net klubu a ne da mi se provjeravati naslov na imdb.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet
john_constantine wrote:[
. a niti završni spektakl nije tako dobar kao onaj na početku.
meni je baš ispao ok...
SPOILER
Jer Vallon praktički igrom slučaja ubije Billa,kad je ovaj već na izmaku snaga tj. smrtno ranjen...Da ga je pobjedio u fer borbi a mlađi je,neiskusniji i slabiji bilo bi preotrcano...
Last edited by
GreenHornet on 03 Aug 2008, 18:52, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
elrania
eddie murphy delirious [1983]
izuzetno bezobrazan nastup, ali odlicno odraden. zbilja je imao muda izac na pozornicu i na taj nacin izresetati sve moguce skakljive teme vezane uz rasizam, zene, seks...
neke fore mi bas nisu toko sjele, jer su djelovale preobicno, ali opcenito sam skroz zadovoljna videnim.
guni gu gu 
-
FilmTV
elrania wrote:eddie murphy delirious [1983]
izuzetno bezobrazan nastup, ali odlicno odraden. zbilja je imao muda izac na pozornicu i na taj nacin izresetati sve moguce skakljive teme vezane uz rasizam, zene, seks...
neke fore mi bas nisu toko sjele, jer su djelovale preobicno, ali opcenito sam skroz zadovoljna videnim.
guni gu gu 
Onda obavezno pogledaj i RAW, odličan je!