Tattoo & Piercing
- metallicat
- Evil Xander
- elrania
- A$H
WTF bas gledam kakm mi nekaj cudno izgleda i onda procitam ovo tvoje, damn, zakaj bi ijedna zenska to napravila?? uzas..elrania wrote:malo previse "alchemy-gothica" za moj ukus, ali odlicne tetovaze... zapele su mi za oko dvije zenske na trupu/boku i definitivno mi mijenjaju neke planove i ideje koje kombiniram.
i evo primjera 3 u jednom...silikoni, nipple removal i tetovaza
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
gledala sam neke slike samog postupka i jezivo je, al nije to nista s obzirom kaj sve postoji. meni je osobno nulifikacija stravicna...
ak nekog zanima, real life gore gallery
- A$H
da vidjeh i ja gore stvari..ali za ovo prvi put cujem, da je netko odstranio bradavice..elrania wrote:gledala sam neke slike samog postupka i jezivo je, al nije to nista s obzirom kaj sve postoji. meni je osobno nulifikacija stravicna...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
sick slike...elrania wrote:gledala sam neke slike samog postupka i jezivo je, al nije to nista s obzirom kaj sve postoji. meni je osobno nulifikacija stravicna...
Michel puši karu.
- metallicat
- Asfodel
- elrania
evo, bas sam naletila na jednom drugom forumu na ovu obavijest:
no, tko voli...
evo,metallicat, rekla si da pirs neces, tetovaze ne bi pa mos' fino na branding. jos ti je pod nosom
meni je ovaj scarification cak postao zanimljivim. naletih na par zaraslih motiva koji zbilja super izgledaju
odlicna vijest za razvoj body modifikacije u nas, samo sto ocekujem da ce biti dosta mali broj zainteresiranih.Za sve ljude koji čitaju ovaj forum i zainteresirani su za neke "ekstremnije" modifikacije željela bih kratko objaviti da u Badaku piercing studiju u Rijeci imamo gosta iz Amerike koji je specijaliziran za scarification,branding,beading,subdermalne/transdermalne implante i splitanje jezika.Kao piercer je poznat po svojim custom industrijalama i nekim surface projektima (npr. weaving).Njegovo ime je Gauge i neke od njegovih radova možete pogledati na www.inkednation.com/gauge
Badaku piercing studio
Milana Smokvine Tvrdog 1 (molim da se suzdržite komentara na račun imena ulice u kojoj imam salon jer sam to požalila čim sam se doselila)
Rijeka
ili na 091 2277112.
no, tko voli...
evo,metallicat, rekla si da pirs neces, tetovaze ne bi pa mos' fino na branding. jos ti je pod nosom
meni je ovaj scarification cak postao zanimljivim. naletih na par zaraslih motiva koji zbilja super izgledaju
- metallicat
- elrania