Plasili vas crkva i sve oko nje??? Mene uzasno! Ne moze me toliko uplasiti nikakav manijak, nikakav zombi, nikakvo cudoviste kao sve te misterije oko crkve!!! Naravno tu pre svega mislim na prikazanu borbu dobra i zla, na prikaze Vraga i Boga! Exorcist filmovi su u meni uvijek budili jedini pravi istinski strah!!!
The Exorcist :
Wiliem Friedkin je napravio sjajan film-mislim da cemo se svi oko toga ovde sloziti! Film prepun odlicne glume, odlicne price, odlicne atmosfere, odlicnih efekata! Ona scena kad taxi dovodi exorcista pred njenu kucu mi je FENOMENALNA-prava western scena "kad se dobar dosao obracunati sa nevaljalim"(plakat filma, moram se pohvaliti da na desktopu imam tu sliku

)!!! Negdje sam citao nekog filmskog kriticara da taj film smatra najboljim hororom svih vremena, naravno njegovo misljenje ali covjek definitivno nije daleko od istine- kad bi vidio negdje neku listu najboljih horora svih vremena a da medju prvih 5 slucajno ne vidim the Exorcist, smatrao bi listu smijesnom!!!
The Exorcism of Emily Rose:
Moram i za ovaj film reci da nije losh-mozda zato sto volim exorcist filmove

Naravno nije mi ni prici the Exorcist ali opet posjeduje neku drugu kvalitetu-postaviti mnoga pitanja, jel sud stvarno bio u pravu??? Jel svestenik pogrijesio ili nije??? +Meni kad je ona riba sto se bavi paranormalnim pojavama spomenula Carlosa Castanedu srce mi je bilo ogromno

a jos uz to rekla da je svestenik u pravu!!! Pa kud ces bolje
+vi vjerovatno znate jos neke filmove o exorcizmu pa eto ako vam nije tesko posaljite ih..