The Dark Knight
- A$H
Heath Ledger Before White Make Up In The Dark Knight...

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Scarface
Da, two face mi je najbolje odglumljeni i najobrađeniji lik, al mi užasno smeta šta je ga negativac nedovoljno iskorišten, sve bude gotovo prebrzo.
Ništa, kako san već reka , iden ga gledat opet, i ovaj put ga neću doživljavat ka batmana nego ka obični krimić s posuđenim likovima iz stripa, jer upravo to i jest. Ledger je u biti dobro to odglumija, al san tako negativno reagira jer to nije onaj pravi Joker, i pri tome ostajen, on je u biti glumija jednog psihotičnog lika, nema tu jokerske karizme, samo neke slične aure, al to nije to. Uvik će mi ostat gorčina vezana uz ovaj film, nepopravljiva šteta.
Ništa, kako san već reka , iden ga gledat opet, i ovaj put ga neću doživljavat ka batmana nego ka obični krimić s posuđenim likovima iz stripa, jer upravo to i jest. Ledger je u biti dobro to odglumija, al san tako negativno reagira jer to nije onaj pravi Joker, i pri tome ostajen, on je u biti glumija jednog psihotičnog lika, nema tu jokerske karizme, samo neke slične aure, al to nije to. Uvik će mi ostat gorčina vezana uz ovaj film, nepopravljiva šteta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
The Dark Knight has managed to bring in $314.2million breaking the record for the fastest film to reach $300million. Dark Knight did it in 10 days where as previous record holder Pirates of the Caribbean 3 did it in 16 days. In other news I just went and saw X-Files 2 in theatres and it has managed to pull in a dissapointing $10million and considering how bad the movie was.. it doesnt surprise me.
- Boby
A$H wrote:da usput..nitko ga ne spominje, ali je i Two-Face bio odlican..sigurno bolji od jadnog T-F kojeg je igrao Tommy Lee Jones..
Spomenuo sam da je Two Face ispao veći tragičar nego li je to ikada bio. Echkart je bio odličan, već ti ga dođe žao kada ga onak kao Harveya Denta svi veličaju a znaš što će mu se dogoditi. Jedino bih volio, kako su već neki spomenuli, da ga se je više iskoristilo jer mi je Two Face uz Jokera najdraži negativac. A bilo bi dobro da je uspio malo stvoriti i strah kod gledatelja a ne samo sažaljenje jer je ipak riječ o jako mračnom liku.
Kak god bilo, Echkart je uživao snimajući film i izrazio želju da bi volio glumiti i u idućem nastavku. Navijam da ga Nolan opet pozove
- Dragonrage
- Samhain
jbg stari... nisam imao alternative. kina nema u mom gradu. taj divix sam skinuo iste večeri kad su likovi ga stavili na lime wire.A$H wrote:nebi tak nekaj mogao gledat..pogoto ne tako dobar film..sa takvom katastrofom od slike..
no nije tako strašno, malo je mutno jbg.. ali se vidi.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Scarface
Evo vratija san se iz splitskog Broadwaya i drugog gledanja ovog filma. Iša san s najboljin prijateljen s kojin iman jako slične ukuse i da je njemu film bija super ka i vama stvarno bi se zapita koji mi je kurac- ali ne, njemu je isto sranje, i nije me briga šta smo u debeloj manjini, nema tu iko bit u pravu, u pitanju su ipak samo dojmovi i ukusi, ali obojica se slažemo da ovo definitvno nije Batman (za svaku hvalu je njihov pokušaj odstupanja od stripa i realizacije svoje vizije, al otišli su predaleko), te da je Two Face jedina svijetla točka cilog filma (mada su i njega zasrali jer su ga se prerano riješili, ne dobiješ dojam da je kriminalac, već samo tragičar). Pokoj Ledgerovoj duši, on je dokaza da je glumčina i ovom ulogom, al fula je štih, ovaj Joker nije gotovo ni po čemu nalik ne samo stripovskom, već i onom iz crtića i naravno Nicholsonovom, a to kod mene (a očito i još kod nekih) ne prolazi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
- Scarface
dr_gonzo wrote:Možda kod drugog gledanja bude to bolje sjelo...
Oprosti, al jesi ti dobro pročita moj post? Ovo jest bilo drugo gledanje, filmu san definitvno da šansu (još u Broadway ne daju pauzu, sve u komadu), ne može mi niko reć da samo seren po filmu.
- A$H
ma najbolji likovi u filmu su Two-Face i Joker...Batman je ovdje nekako stvarno los..eto prvi natavak di batman nije stvarno nikakva faca..a i cijeli film mi je bio onaj skec sa rakom grla na pameti..cak je jednom i zvuca kao onaj lik iz skeca...iliti pricao sismiskom jezikom.. 

- Dragonrage
E to je i moje mišljenje...iako ja nisam tako kritičan i negativno nastrojen oprema filmu. Kaj se tiče Two Facea i načina kako je završio...meni je mnogo bolje da je završio ovako kako je završio, bolje da od njega nisu išli raditi čistog kriminalca, jer on to nije...posebice ne u ovakvoj Nolanovoj verziji...on je tragičar i to mu najbolje stoji. Tim više što je njegova smrt, smrt "Bijelog viteza" utjecala izravno na "Tamnog viteza"...to daje snagu cijelom filmu, te mi je on kao lik doslovno pojeo Jokera koji je u biti samo "lutka" koji vuče sve konce, konce koje je mogao vući bilo koji drugim lik...primjerice i Eric Roberts...Ghostface wrote:Evo vratija san se iz splitskog Broadwaya i drugog gledanja ovog filma. Iša san s najboljin prijateljen s kojin iman jako slične ukuse i da je njemu film bija super ka i vama stvarno bi se zapita koji mi je kurac- ali ne, njemu je isto sranje, i nije me briga šta smo u debeloj manjini, nema tu iko bit u pravu, u pitanju su ipak samo dojmovi i ukusi, ali obojica se slažemo da ovo definitvno nije Batman (za svaku hvalu je njihov pokušaj odstupanja od stripa i realizacije svoje vizije, al otišli su predaleko), te da je Two Face jedina svijetla točka cilog filma (mada su i njega zasrali jer su ga se prerano riješili, ne dobiješ dojam da je kriminalac, već samo tragičar). Pokoj Ledgerovoj duši, on je dokaza da je glumčina i ovom ulogom, al fula je štih, ovaj Joker nije gotovo ni po čemu nalik ne samo stripovskom, već i onom iz crtića i naravno Nicholsonovom, a to kod mene (a očito i još kod nekih) ne prolazi.
- Boby
SPOILER
Mnogi vjeruju da Dent nije mrtav; mislim da bi bilo bedasto da je to istina ali možda će biti kakvih flashbackova u idućem nastavku jer se naveliko govorka kako će Ekchart i dalje glumiti. On sam je izjavio kako će rado ponovno glumiti ako ga Nolan pozove. Evo tko bi rekao da će se Scarecrow pojaviti u Dark Knightu
Mnogi vjeruju da Dent nije mrtav; mislim da bi bilo bedasto da je to istina ali možda će biti kakvih flashbackova u idućem nastavku jer se naveliko govorka kako će Ekchart i dalje glumiti. On sam je izjavio kako će rado ponovno glumiti ako ga Nolan pozove. Evo tko bi rekao da će se Scarecrow pojaviti u Dark Knightu
- Dragonrage
I ja si mislim tako...jer em ono i nije tako visoki pad, em mi nije izgledao mrtav, em nismo vidjeli samu ceremoniju, pogreb....samo Gordonov govor. Veoma lako može biti da je posrijedi zataškavanje...prodavanje magle medijima i javnosti dok Two Face zapravo leži u ludnici...Boby wrote:SPOILER