Koji je to film?
- john_constantine
- Knatchbull
- john_constantine
hm, zna tko za ovaj horor 80 - tih?
ono, duh ubojice koji ubija u kući. A žrtva prije smrti vidi jezovitu lutku klaona za onim cerekom. Sam početak je bio u nekoj kući gdje prsne žarulja i muškarac uđe u sobu, gdje kamera snimi sataru koja ga pogodi u glavu. a žena vrišti, dok ogledalo pukne. I poslije dolaze mladi koji opsjedaju tu kuću, i jedan po jedan pogibaju...
jedan neki crnac je imao lažnu nakaznu ruku kojom zajebava ostale. Jedna je cura u trku pala na giljotinu koja joj odsječe glavu, a mladić uđe u prostoriju u kući i vidi tu lutku, pa propadne kroz pod u neku bijelu tekućinu kao mlijeko, pa kasnije izroni lubanja...
hm, da, bila je scena s duhom i njegovim psom. A i scena gdje taj isti duh razbije glavu mrtvozorniku...
zna li tko?
E da, bila je i scena s pipom iz koje počne teći krv (ne, nije IT), i cura izađe van gdje ju napadne ta lutka koju samo baci na pod. i poslije nestane...
ono, duh ubojice koji ubija u kući. A žrtva prije smrti vidi jezovitu lutku klaona za onim cerekom. Sam početak je bio u nekoj kući gdje prsne žarulja i muškarac uđe u sobu, gdje kamera snimi sataru koja ga pogodi u glavu. a žena vrišti, dok ogledalo pukne. I poslije dolaze mladi koji opsjedaju tu kuću, i jedan po jedan pogibaju...
jedan neki crnac je imao lažnu nakaznu ruku kojom zajebava ostale. Jedna je cura u trku pala na giljotinu koja joj odsječe glavu, a mladić uđe u prostoriju u kući i vidi tu lutku, pa propadne kroz pod u neku bijelu tekućinu kao mlijeko, pa kasnije izroni lubanja...
hm, da, bila je scena s duhom i njegovim psom. A i scena gdje taj isti duh razbije glavu mrtvozorniku...
zna li tko?
E da, bila je i scena s pipom iz koje počne teći krv (ne, nije IT), i cura izađe van gdje ju napadne ta lutka koju samo baci na pod. i poslije nestane...
Michel puši karu.
-
filmofil
- maddjuro
da nije" pin"john_constantine wrote:hm, zna tko za ovaj horor 80 - tih?
zna li tko?
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- john_constantine
je, već sam spominjao taj film, a i nisam izmiksao... Samo se tih scena sjećam, a ta lutka... Znam da je imala onako cerek s oštrim zubima, nekakvu kapu na glavi, oči, ali ne sjećam se nosa...i bila je ravna, a ne sjećam se da li je imala ruke ili nije. A nije niti bila uopće živa, nego čim ju žrtva vidi, poslije će umrijeti.
a probaj navesti te stvari koje ti se čini poznate, možda je i miksano, ipak sam to davno gledao kao klinac, ali već godinama to tražim.
a probaj navesti te stvari koje ti se čini poznate, možda je i miksano, ipak sam to davno gledao kao klinac, ali već godinama to tražim.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Sada sam sa frendom pričao pa je rekao da je jučer gledao jedan film za koji nemoze se sjetiti imena a meni nikako da dođe na vrh jezika.
Onaj klasik skoro - vrtio se po našim tv-ima - tip i treba se voze po autocesti pa ih počne daviti neki murjak koji se skuži da je neki demon ili šta već.
neki hell nesto highway to hell hell highway - ne da mi se na IMDB pa eto da vas iskoristim malo
Onaj klasik skoro - vrtio se po našim tv-ima - tip i treba se voze po autocesti pa ih počne daviti neki murjak koji se skuži da je neki demon ili šta već.
neki hell nesto highway to hell hell highway - ne da mi se na IMDB pa eto da vas iskoristim malo
- A$H
nedavno je netko isto pitao za to pa sam mu ovo postao...tak da mora bit to..HorrorHR wrote:Sada sam sa frendom pričao pa je rekao da je jučer gledao jedan film za koji nemoze se sjetiti imena a meni nikako da dođe na vrh jezika.
http://www.imdb.com/title/tt0104418/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- negativni
e, a to kako je opisao aryx mi zvuči kao onaj klon aliena prvog dijela, gdje isto neki elijen terorizira posadu nekog svemirskog broda koji, čini mi se zaglavi na nekom planetu, ali možda i u svemiru.john_constantine wrote:Pa znam da je to čudovište napadalo svemirski brod. A izašlo je iz kutije, ali se ne sjećam koje boje. A zvala se Svemirski brod, ali ne znam originalan naslov, znao ga je Glupinickname.Aryx wrote:loljohn_constantine wrote: Čekaj, da to čudovište nije izgledalo kao iskihani šmrkalj? Ružičasto ili crveno koje je pjevalo i plesalo nekakvu bizarnu pjesmu: pojesti ću ti lice i smijati se tvojim licem u želucu?nemam pojima kako nikada nisam gledao film ne bih znao reci
Mislim da je vhs naslov i bio Stvor, al jel netko zna originalni naslov?!
- negativni
pa čovječe di si samo iskopavao te filmove?!Aryx wrote:Ajd pomognite mi s ovim filmom gledao sam ga jako davno te mi je dosta toga mutno...
film je smjesten u srendjem vijeku. te narod pohara kuga te neka ekipica ima zadatak otici u buducnost ( sadasnjost ) te naci lijek ili tako nesto da spase svoj narod ... pola njih pomre u buducnoste te se sjecam da samo par njih prezivi te se vracaju u sadasnjost ( proslost) ali ako me sjecanje ne vara ne uspijevaju spasiti svoj narod...
par scena koih se sjecam : - lik bjezi pred nekom dizalicom ili vlakom hehe![]()
- neki djecak se penje u neku crkvu ima vizije , na kraju pada
ajd help pls
kako su uopće uspjeli iz srednjeg vijeka putovati kroz vrijeme?!
- negativni
ma to je bila piratska vhs kazeta, znam zasigurno da je prijevod bio stvor, al naravno da original nije ni blizu jer bi ga već iskopo na imdb.A$H wrote:jedini film kod nas koji se preveo kao Stvor je bio The Thing...i u srbiji film IT...neznam kakav je prijevod kod nas za IT...
nego!
imam i ja jedan, nije baš horror ali provće se valjda...
prijevod je bio "savršeno oružje", jer je tada hit bio "smrtonosno oružje", jeli.
uglavnom iz vagona koji je prevozio neko tajno novo vojno oružje ispadne jedan sanduk pokraj neke rijeke, a iz njega nekakav laserski pištolj kojeg pronađe neki klinac koji živi u obližnoj vukojebini.
jel nekom poznato?
ok, nije sigurno da je vlak u pitanju može bit i kamijon...
BTW: IT su naši preveli kao "Ono".
- negativni
ovo pod 1. jel sisa ljudima mozak i elijen je?!horrorfan wrote:ovako dva teska......
1.jedino sto o ovom filmu znam da je iz 90 ih mozda osamdeste kasne al ne vjerujem..radi se o nekom ubojici koji leti i ima neko crveno odijelo a ubija nekim siljkom ko wolverine iz x-mena..i da bio je kod nas na videu taj ubojica izgleda ko onaj iz highlandera.Prva scena ..zenska il lik vozi auto cd pocne stekat u playeru(defintely 90s) neki poozar na cesti je tak nes i onda iz te vtre dođe ta ubojica za kojeg sumnjem da je covjek al ima covjecju glavu....i jedna scnu ubojstva je kod mehanicara..
2. ime ima veze sa apokalipsom il amrmagedonom ,glumi isto slican lik ko onom iz Highlandera i on moa zaustavit da se otvore nek vrata u podzemlju (kao vrag je unutra) new yorka mislim..lik fura neki kriz..isto 90 te....
zvuči mi kao: Dark Angel (1990) poznatiji pod nazivom i come in peace.