Eh, deaktivirao account na facebooku, koje sranje. Ma možda je dobra za pronalaženje osoba iz škole, srednje i to, ali jbt, živim u zagorju u kojem ja jedini imam najviše tehnologije od cijeloga mjesta.
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
he, napravio 200 mečeva u tekken 5, a dokaz mi je devil jin koji se otključa ili završetkom stupidne igre devil jin ili nakon 200 borbi... Ništa specijalan lik, sličan je kao i Jinu...
Eh, deaktivirao account na facebooku, koje sranje. Ma možda je dobra za pronalaženje osoba iz škole, srednje i to, ali jbt, živim u zagorju u kojem ja jedini imam najviše tehnologije od cijeloga mjesta.
Michel puši karu.
- maddjuro
ja igram malo Mortal Kombat 3, na SNES-ujohn_constantine wrote:he, napravio 200 mečeva u tekken 5, a dokaz mi je devil jin koji se otključa ili završetkom stupidne igre devil jin ili nakon 200 borbi... Ništa specijalan lik, sličan je kao i Jinu...
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
ah, klasik, jedini mortal kombat koji ima najviše boraca, makar ima i u onom zadnjoj verziji armagedon, ali je sama igra loša od fatalitya do načina borbi...Djuro21 wrote:ja igram malo Mortal Kombat 3, na SNES-ujohn_constantine wrote:he, napravio 200 mečeva u tekken 5, a dokaz mi je devil jin koji se otključa ili završetkom stupidne igre devil jin ili nakon 200 borbi... Ništa specijalan lik, sličan je kao i Jinu...
Michel puši karu.
- elrania
ta je najgora
al dobit ce se to vec.
ja sam bas dosta pocrnila.. sad sam presla s mrtvacki bijelog na svjetlu put... i jedva cekam da izblijedim opet, jer mi se nikak ne svida gledat se tamniju. ko da nisam ja...
najgore od svega je to sto ostanu svjetli djelovi od badica pa imam sad fino 4 trokuta po sebi

ja sam bas dosta pocrnila.. sad sam presla s mrtvacki bijelog na svjetlu put... i jedva cekam da izblijedim opet, jer mi se nikak ne svida gledat se tamniju. ko da nisam ja...
najgore od svega je to sto ostanu svjetli djelovi od badica pa imam sad fino 4 trokuta po sebi
- john_constantine
- elrania
- elrania
-
GreenHornet