Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
- elrania
forgetting sarah marshall (2008)
hm hm.
htjela sam ga prekinuti tokom prvih 15-20 minuta, no ajd, drago mi je sto nisam.
bilo je djelova koji su mi bas sjeli i prica mi je simpaticna, no opet mi to forsiranje smijesnih scena u nekim trenucima u potpunosti sroza dojam.
svida mi se sto vecinom prevladava neki real life humor...sve dok ne odluce ubaciti nesto blesavo...
sve u svemu, ovo je tip filma za koji vjerujem da cu ga ubrzo zaboraviti.
hm hm.
htjela sam ga prekinuti tokom prvih 15-20 minuta, no ajd, drago mi je sto nisam.
bilo je djelova koji su mi bas sjeli i prica mi je simpaticna, no opet mi to forsiranje smijesnih scena u nekim trenucima u potpunosti sroza dojam.
svida mi se sto vecinom prevladava neki real life humor...sve dok ne odluce ubaciti nesto blesavo...
sve u svemu, ovo je tip filma za koji vjerujem da cu ga ubrzo zaboraviti.
- Dragonrage
Si gledao kraću (86 min) ili dužu (94 min) verziju?dr mladjo wrote:Wonderful Days (2003)-jedna prelijepa anima iz koreje.bliska budučnost,ljuska civilizacija je skoro uništena zbog onečiščenja i ratova..preživjeli su osnovali zadnji ljudski grad ecoban.ali ecoban ka izvor enerije koristi onečiščenje.... 8/10
- Dragonrage
Ne...94 min je korejska diretorsc cut verzija...dr mladjo wrote:86 minuta..
Runtime:
86 min s imdb.ne piše ništa o 94 min.prije će bit razlika o 24 fps ili 25 fps...
http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=5447
Odskrolaj do kraja gdi piše CUTS
- Knatchbull
- Scarface
- Scarface
- john_constantine
- Boby
Isto odličan film samo uvijek mogu bez problema staviti "Kuma" ispred "Bilo Jednom U Americi" dok mi je ispred ovog bilo koji vestern teško stavitijohn_constantine wrote:meni je puno bolji Once upon a time in America od tog redatelja.Boby wrote:"Once Upon A Time In The West"
Kaj da velim; sve je suvišno. Još kada se prije ovoga pogleda One Missed Call počneš vjerovati kako ovaj film ima paranormalne sposobnosti
- john_constantine
A Divlju hordu?Boby wrote:Isto odličan film samo uvijek mogu bez problema staviti "Kuma" ispred "Bilo Jednom U Americi" dok mi je ispred ovog bilo koji vestern teško stavitijohn_constantine wrote:meni je puno bolji Once upon a time in America od tog redatelja.Boby wrote:"Once Upon A Time In The West"
Kaj da velim; sve je suvišno. Još kada se prije ovoga pogleda One Missed Call počneš vjerovati kako ovaj film ima paranormalne sposobnosti
Michel puši karu.
- Aryx
meni je od te vrste filmova Once Apon A Time In america najbolji , cak mi je i od kuma , ali kum odmah izaBoby wrote:Isto odličan film samo uvijek mogu bez problema staviti "Kuma" ispred "Bilo Jednom U Americi" dok mi je ispred ovog bilo koji vestern teško stavitijohn_constantine wrote:meni je puno bolji Once upon a time in America od tog redatelja.Boby wrote:"Once Upon A Time In The West"
Once Apon A Time In West i Good Bad and Ugly su mi naj westerni
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Boby
Sorry, ne gledah. Imam još dosta vesterna za pogledatijohn_constantine wrote:A Divlju hordu?Boby wrote:Isto odličan film samo uvijek mogu bez problema staviti "Kuma" ispred "Bilo Jednom U Americi" dok mi je ispred ovog bilo koji vestern teško stavitijohn_constantine wrote: meni je puno bolji Once upon a time in America od tog redatelja.
- dr mladjo
Kenny vs. Spenny 1.1-1.5 -odličan serija u kojoj se 2 prijatelje međusobno natječu u raznim igrama,tipa tko će duže idzržat nespavajuči,napravit bolji koncert,izdržat dulje zavenaz lisicama..gubitnik mora onda odratit zadatak koji mu pobjeđeni zada.kenny vara kao lud dok je spenny poštenjačina...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings