cekam rucak pa cu onda
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Knatchbull
- Knatchbull
- elrania
- Knatchbull
- elrania
- Knatchbull
samo ti se činielrania wrote:a cini mi se da sam ipak malo juznije
uspio sam se nekako prehladiti preko noći
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Wendigo
welcome to the club.. ja sam svako ljeto prehlađen.Knatchbull wrote:samo ti se činielrania wrote:a cini mi se da sam ipak malo juznije![]()
uspio sam se nekako prehladiti preko noćia nisu pomogli ni šokovi prilikom šopinga jučer. vani +65 a u dućanima +20 pa ti ostani zdrav
- metallicat
- Scarface
Wendigo wrote:ne kvare se zubi samo od nepranja.. ja ih perem svaki dan. radio sam svakakve gluposti prije pa sad plaćam cijenu..majstoro wrote:ja netrebam ic zubaru jer redovito perem zube loooooooooooooooolnevermind..
jutro. joj što sam ljubomoran na ove na moru..
Nemoj bit, meni je more doslovno isprid kuće, a okupa san se samo par puta. U biti, idući tjedan san par dana u Zagrebu u posjet ujaku (on je isto totalni filmofil pa idemo skupa gledat Batmana), al kad se vratin morat ću uvatit ritam kupanja, ima lipa plažica malo dalje od kuće mi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
ma jesam svejedno..Ghostface wrote:Wendigo wrote:ne kvare se zubi samo od nepranja.. ja ih perem svaki dan. radio sam svakakve gluposti prije pa sad plaćam cijenu..majstoro wrote:ja netrebam ic zubaru jer redovito perem zube loooooooooooooooolnevermind..
jutro. joj što sam ljubomoran na ove na moru..
Nemoj bit, meni je more doslovno isprid kuće, a okupa san se samo par puta. U biti, idući tjedan san par dana u Zagrebu u posjet ujaku (on je isto totalni filmofil pa idemo skupa gledat Batmana), al kad se vratin morat ću uvatit ritam kupanja, ima lipa plažica malo dalje od kuće mi.
- Scarface
Inače, vezano uz torrente, koja je jača stranica? Mininova ili demonoid? Misecima skidan i s jedne i sdruge, ali mininovu koristin za gotovo sve osim za stripove, tu je demonoid najjači, jel'da? Vi?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.