Ideš srat nekome ko napiše nešto što ti ne paše a onda napišeš isto to samo s drugog stajališta. Jer ti si kao veliki autoritet za metal pa znaš kako nije ni do koljena technu. Ajd' zdravo. Slušaj ti što hoćeš, ali nemoj uzdizati elektroniku koju svaki geek može sklepati na kompjuteru (imam frenda koji je izdao 3-4 takva albuma za neku njemačku kuću bez da je ikada izašao iz stana) sa glazbenim sastavom.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
Glazba.
- Zombiemachine
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- undying
Pogresno si me razumio! Nisam u tom smislu rekao da metal nije technu ni do koljenaZombiemachine wrote:Ideš srat nekome ko napiše nešto što ti ne paše a onda napišeš isto to samo s drugog stajališta. Jer ti si kao veliki autoritet za metal pa znaš kako nije ni do koljena technu. Ajd' zdravo. Slušaj ti što hoćeš, ali nemoj uzdizati elektroniku koju svaki geek može sklepati na kompjuteru (imam frenda koji je izdao 3-4 takva albuma za neku njemačku kuću bez da je ikada izašao iz stana) sa glazbenim sastavom.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
- Wendigo
@ Undying: jako teško da se metal može raditi na kompu, možda eventualno bubnjeve složit u Reasonu ili nekom drugom "ritam mašina" programu, ali gitara, bas ... 0 bodova.undying wrote:Pogresno si me razumio! Nisam u tom smislu rekao da metal nije technu ni do koljenaZombiemachine wrote:Ideš srat nekome ko napiše nešto što ti ne paše a onda napišeš isto to samo s drugog stajališta. Jer ti si kao veliki autoritet za metal pa znaš kako nije ni do koljena technu. Ajd' zdravo. Slušaj ti što hoćeš, ali nemoj uzdizati elektroniku koju svaki geek može sklepati na kompjuteru (imam frenda koji je izdao 3-4 takva albuma za neku njemačku kuću bez da je ikada izašao iz stana) sa glazbenim sastavom.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
nego po mracnoci i tezini zvuka(naravno, pojedine stvari..)!!!! Brkate house sa technom! + Sta si htjeo reci da se ne moze metal stvar uraditi na kompu
![]()
![]()
Jel ti uopste znas da postoje masa ljudi koji techno rade LIVE? Ne, vidi se.. +kakvo drugo stajaliste-opet brkas-tipicno za tebe....
- Zombiemachine
Ma boli mene kurac što ti misliš, ionako je gotovo 50% tvojih postova besmisleno natezanje sa ostalim posjetocima foruma. Neka svako sluša što hoće i neka svako veliča svoju glazbu, to se može i bez omalovažavanja druge glazbe.undying wrote:Pogresno si me razumio! Nisam u tom smislu rekao da metal nije technu ni do koljenaZombiemachine wrote:Ideš srat nekome ko napiše nešto što ti ne paše a onda napišeš isto to samo s drugog stajališta. Jer ti si kao veliki autoritet za metal pa znaš kako nije ni do koljena technu. Ajd' zdravo. Slušaj ti što hoćeš, ali nemoj uzdizati elektroniku koju svaki geek može sklepati na kompjuteru (imam frenda koji je izdao 3-4 takva albuma za neku njemačku kuću bez da je ikada izašao iz stana) sa glazbenim sastavom.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
nego po mracnoci i tezini zvuka(naravno, pojedine stvari..)!!!! Brkate house sa technom! + Sta si htjeo reci da se ne moze metal stvar uraditi na kompu
![]()
![]()
Jel ti uopste znas da postoje masa ljudi koji techno rade LIVE? Ne, vidi se.. +kakvo drugo stajaliste-opet brkas-tipicno za tebe....
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- undying
AAAAAAAAAAAAAAAAA debila bog te................................ Pa nisam ja komentirao muziku, niti je velicao, a ni omalovazavao!!!! Ja sam samo rekao da brka stvari i naravno to objasnio!!!!Zombiemachine wrote:Ma boli mene kurac što ti misliš, ionako je gotovo 50% tvojih postova besmisleno natezanje sa ostalim posjetocima foruma. Neka svako sluša što hoće i neka svako veliča svoju glazbu, to se može i bez omalovažavanja druge glazbe.undying wrote:Pogresno si me razumio! Nisam u tom smislu rekao da metal nije technu ni do koljenaZombiemachine wrote: Ideš srat nekome ko napiše nešto što ti ne paše a onda napišeš isto to samo s drugog stajališta. Jer ti si kao veliki autoritet za metal pa znaš kako nije ni do koljena technu. Ajd' zdravo. Slušaj ti što hoćeš, ali nemoj uzdizati elektroniku koju svaki geek može sklepati na kompjuteru (imam frenda koji je izdao 3-4 takva albuma za neku njemačku kuću bez da je ikada izašao iz stana) sa glazbenim sastavom.nego po mracnoci i tezini zvuka(naravno, pojedine stvari..)!!!! Brkate house sa technom! + Sta si htjeo reci da se ne moze metal stvar uraditi na kompu
![]()
![]()
- A$H
undying wrote:Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim housemetallicat wrote:Ovo moram prokomentirat. Naravno da ima ljudi koji će srat po drugim pravcima, a to ne rade samo metalci. U biti manje nego šminkeri koji slušaju techno(bez uvrede). E šta oni govore o metalu. Kako to možeš slušat, samo buka... gluposti. to je muzika, gdje netko pošteno svira gitaru, bubnjeve, klavijature ili neki dr instrument a ne neki naši domaći bendovi koji lupe 2-3 akorda i publika misli da savršeno sviraju a vjerovatno ni neznaju šta je akord. uglavnom sad sam malo skrenula s teme, ali ja nisam nikad niti ću kritizirat tuđi ukus, svako sluša ono što mu paše. I nisu metalci uskoumni. to bi bilo to.Ghrall wrote:Metal mi je opasno počeo ići na živce.Zadnje vrijeme slušamo disco muziku,naravno 80-e.
Ubiti mrzim metalce jer često su jebeno uskoumni i ne priznaju druge pravce.Inače sviram u jednom treš bendu,prije sam svirao black metal.Btw sviram bubnjeve.![]()
ovo je meni jedan od dražih bendova, makar su tek počeli. I da stvarno treba Guardiane vidjet uživo jer su predobri! Vidjela sam i ja Deathstars, i još su bilo u 2 am kao night special i bili su ok, mali mansonići! a kolike dredove ima onaj gitarist...
) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
Prvo Metallicat je cura...pa nije ništa pobrkao...drugo nevjerovatno koliko gluposti stalno uspjevaš prosrat u postovima...svaka čast..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Evil Xander
Ekipa, kad zavrsite s raspravom cija majka ima veci kurac, skocite na:
http://mrzim.bloger.hr/
You'll all blend in.
http://mrzim.bloger.hr/
You'll all blend in.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- metallicat
A kako ti znaš da nemam pojma o technu, i razliku između housa i techna? pa mislim da znam dosta o tome jer mi je ujak DJ. Volim znat o muzici što više, bez obzira što ne slušam, ne znači da ne valja, samo meni ne paše. Bez obzira na koji način pričaš ne možeš mjerit bilo kakav techno i metal. To je neusporedivo. Mislim da je tu jedino glupo što ti pišeš da je da ja nemam pojma, a to ni neznaš. Ovim nisam htjeO nikog kritizirat, i nemam ništa protiv ijednog glazbenog pravca.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a

- metallicat
- undying
A$H wrote:undying wrote:Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim housemetallicat wrote: Ovo moram prokomentirat. Naravno da ima ljudi koji će srat po drugim pravcima, a to ne rade samo metalci. U biti manje nego šminkeri koji slušaju techno(bez uvrede). E šta oni govore o metalu. Kako to možeš slušat, samo buka... gluposti. to je muzika, gdje netko pošteno svira gitaru, bubnjeve, klavijature ili neki dr instrument a ne neki naši domaći bendovi koji lupe 2-3 akorda i publika misli da savršeno sviraju a vjerovatno ni neznaju šta je akord. uglavnom sad sam malo skrenula s teme, ali ja nisam nikad niti ću kritizirat tuđi ukus, svako sluša ono što mu paše. I nisu metalci uskoumni. to bi bilo to.![]()
ovo je meni jedan od dražih bendova, makar su tek počeli. I da stvarno treba Guardiane vidjet uživo jer su predobri! Vidjela sam i ja Deathstars, i još su bilo u 2 am kao night special i bili su ok, mali mansonići! a kolike dredove ima onaj gitarist...
) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
Prvo Metallicat je cura...pa nije ništa pobrkao...drugo nevjerovatno koliko gluposti stalno uspjevaš prosrat u postovima...svaka čast..
Nisam gledao nick ..cat + kakve gluposti pokazi gdje sam ja lupio glupost?
- undying
Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumijemetallicat wrote:A kako ti znaš da nemam pojma o technu, i razliku između housa i techna? pa mislim da znam dosta o tome jer mi je ujak DJ. Volim znat o muzici što više, bez obzira što ne slušam, ne znači da ne valja, samo meni ne paše. Bez obzira na koji način pričaš ne možeš mjerit bilo kakav techno i metal. To je neusporedivo. Mislim da je tu jedino glupo što ti pišeš da je da ja nemam pojma, a to ni neznaš. Ovim nisam htjeO nikog kritizirat, i nemam ništa protiv ijednog glazbenog pravca.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
- A$H
prvo pogledaj ono gore crveno da si uopće pročito njen post znao bi..nisi trebao ni pogledat nick..ali ti vidiš samo 2-3 riječi i počneš mljet gluposti..undying wrote:A$H wrote:undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
A evo ti i kaje si gluposti lupio..očito ti je pamčenje kao kod ribe ~3sec.
"Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) "
- A$H
stariji i imaš pravo ispravljat krive navode? Onda počni od sebe..undying wrote:Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumijemetallicat wrote:A kako ti znaš da nemam pojma o technu, i razliku između housa i techna? pa mislim da znam dosta o tome jer mi je ujak DJ. Volim znat o muzici što više, bez obzira što ne slušam, ne znači da ne valja, samo meni ne paše. Bez obzira na koji način pričaš ne možeš mjerit bilo kakav techno i metal. To je neusporedivo. Mislim da je tu jedino glupo što ti pišeš da je da ja nemam pojma, a to ni neznaš. Ovim nisam htjeO nikog kritizirat, i nemam ništa protiv ijednog glazbenog pravca.undying wrote: Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) +Nemoj da pomislis da sam ja neki "fan" techna(iskreno vise volim house) sto se tice muzike nisam iskljuciv, volim sve cuti a volim sve ono sto je meni dobro-upravo uzivam u muzici iz Twin Peaks-a
![]()
![]()
![]()
aj pozz, i nemoj da mi zamjeris, ipak sam ja dosta stariji i mislim da imam pravo neke krive navode ovde ispraviti...
- undying
Pa gdje sam ja tu lupio glupost??? Ja sam joj pokusao objasniti da techno nije ono sto ona misli da je! A sad me pitaj a kako ja znam sta ona misliA$H wrote:prvo pogledaj ono gore crveno da si uopće pročito njen post znao bi..nisi trebao ni pogledat nick..ali ti vidiš samo 2-3 riječi i počneš mljet gluposti..undying wrote:A$H wrote:
A evo ti i kaje si gluposti lupio..očito ti je pamčenje kao kod ribe ~3sec.
"Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma-glupo je! Vjerovatno si "techno" pobrkao sa "house muzikom" a techna imas tako zestokog, mracnog... da mu nikakav metal nije ni do koljena(pricam iskljucivo o jacini, mracnoci..) "
- undying
Rekao sam ti da mi posaljes gdje sam ja to lupio glupost-jos uvijek mlatis praznu slamu A$HA$H wrote:stariji i imaš pravo ispravljat krive navode? Onda počni od sebe..undying wrote:Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumijemetallicat wrote: A kako ti znaš da nemam pojma o technu, i razliku između housa i techna? pa mislim da znam dosta o tome jer mi je ujak DJ. Volim znat o muzici što više, bez obzira što ne slušam, ne znači da ne valja, samo meni ne paše. Bez obzira na koji način pričaš ne možeš mjerit bilo kakav techno i metal. To je neusporedivo. Mislim da je tu jedino glupo što ti pišeš da je da ja nemam pojma, a to ni neznaš. Ovim nisam htjeO nikog kritizirat, i nemam ništa protiv ijednog glazbenog pravca.![]()
![]()
![]()
aj pozz, i nemoj da mi zamjeris, ipak sam ja dosta stariji i mislim da imam pravo neke krive navode ovde ispraviti...