smrt horror filmova
- metallicat
- horkolerbus
lako je onima koji nisu odgledali remek dela 70s,80s,90s ,ja sam odgledao sve moguce,pa sam se zadovoljio cak i blade 1,2,3 ,a sada ovi novi ma nemam vise volje da skidam,niti da skupljam jedino bas unikate,sve amateri neki,americki momci i devojke idu negde i klanje...itd.
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- horkolerbus
- Knatchbull
ameri u zadnje vrijeme imaju tendenciju uništavanja dobrih ideja kroz tipične američke likove koji valjda prolazi kod njihove publike, al eto mi imamo malo veće standarde. Europski horrori se polako probijaju jer uspjevaju na psihološkom planu privući gledatelje realnošću, inteligentnim zapletima i simpatičnim likovima koji izazivaju suosjećanje kod publike. Azijski imaju problem što se svi baziraju na sličnim radnjama(duhovi koji se osvećuju), ali ipak uspjevaju jezom i napetošću zadržat kvalitetu.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Scarface
All the boys love Mandy Lane mi je zasad najdraži noviji horror. Little Erin Merryweather je okej, ali blesavo je šta nema nikakvog preokreta već je sve kako je, dobra je ideja i po tome odskače od većine.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
- A$H
samo kaj je film iz 2oo6te..samo ne vukao po festivalima duze vrijeme..Ghostface wrote:All the boys love Mandy Lane mi je zasad najdraži noviji horror. Little Erin Merryweather je okej, ali blesavo je šta nema nikakvog preokreta već je sve kako je, dobra je ideja i po tome odskače od većine.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:samo kaj je film iz 2oo6te..samo ne vukao po festivalima duze vrijeme..Ghostface wrote:All the boys love Mandy Lane mi je zasad najdraži noviji horror. Little Erin Merryweather je okej, ali blesavo je šta nema nikakvog preokreta već je sve kako je, dobra je ideja i po tome odskače od većine.
Pa dobro, i dalje spada u klasu novih horrora.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
shvatih da pricamo o zadnjih par mjeseci...ako idemo 2 god. u nazad onda imaju ameri kaj pokazat uz Cloverfield....Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon, Fido, Stir of Echoes: The Homecoming, 30 Days of Night, The Mist, 1408, Wrong Turn 2, Mulberry Street, Slither, Masters of Horror, Fear Itself...e sad nekome ovo moze bit i sranje, ali to se gledalo u velikom broju..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet