dobar filmic , fun to watchA$H wrote:film je baš c00lKnatchbull wrote:film je prilično razočaravajućDjuro21 wrote: svak ima pravo na svoje mišljejne, ni meni film nije nešto posebno
Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
meni je bio skroz zabavan, iako su mi dojmovi s vremenom malo splasnuli, al ne vidim kaj je tak strasno lose. pruza praznoglavo popunjavanje vremena i ako ga se gleda ko takvoga, sasvim je dobro odradio svoju ulogu.Aryx wrote:dobar filmic , fun to watchA$H wrote:film je baš c00lKnatchbull wrote:film je prilično razočaravajuć
- dr mladjo
- Bad Seed
ma sve to ok, nisam očekivala nikakav ozbiljan film, ali nije mi se svidjelo kako su to sve napravili, previše krađe, premalo originalnosti u bilo kojem smislu i glavna glumica je majka svih iritantnih ženskih pojava na filmu.dr mladjo wrote: vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?
fringe nije loš, ali mi malo previše na x files vuče. bumo vidli kak će izgledati dalje.
- metallicat
potpuno se slažem, ne pamtim u zadnje vrijeme iritantnijuBad Seed wrote:ma sve to ok, nisam očekivala nikakav ozbiljan film, ali nije mi se svidjelo kako su to sve napravili, previše krađe, premalo originalnosti u bilo kojem smislu i glavna glumica je majka svih iritantnih ženskih pojava na filmu.dr mladjo wrote: vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?
fringe nije loš, ali mi malo previše na x files vuče. bumo vidli kak će izgledati dalje.

- Knatchbull
istina, ali moram priznati da sam od N. Marshalla očekivao puno više od hommagea filmovima '80-ihmetallicat wrote:potpuno se slažem, ne pamtim u zadnje vrijeme iritantnijuBad Seed wrote:ma sve to ok, nisam očekivala nikakav ozbiljan film, ali nije mi se svidjelo kako su to sve napravili, previše krađe, premalo originalnosti u bilo kojem smislu i glavna glumica je majka svih iritantnih ženskih pojava na filmu.dr mladjo wrote: vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- john_constantine
nije to krađa, već posveta ili hommage filmovima 80 - tih.Bad Seed wrote:ma sve to ok, nisam očekivala nikakav ozbiljan film, ali nije mi se svidjelo kako su to sve napravili, previše krađe, premalo originalnosti u bilo kojem smislu i glavna glumica je majka svih iritantnih ženskih pojava na filmu.dr mladjo wrote: vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?
Michel puši karu.
- elrania
meni je zena bas sjela... inace mi je svaka druga iritantnametallicat wrote:potpuno se slažem, ne pamtim u zadnje vrijeme iritantnijuBad Seed wrote:ma sve to ok, nisam očekivala nikakav ozbiljan film, ali nije mi se svidjelo kako su to sve napravili, previše krađe, premalo originalnosti u bilo kojem smislu i glavna glumica je majka svih iritantnih ženskih pojava na filmu.dr mladjo wrote: vrelo zabavan čušpajz..kako te mogao razočarat?zar nisi čitala što smo govorili o filmu?
- dr mladjo
pa nije ona badava jedno vrijeme bila lara croftelrania wrote: meni je zena bas sjela... inace mi je svaka druga iritantna
Mimic (1997)
nakon dugo vremena da ga napokon dovršim(davno sam gledao kraj).vrlo dobar film..iako će bi uvijek bit bolji i draži filmovi od del torra nastali u španjolskoj 7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- SpectralRipper
- metallicat
- john_constantine
Hm, ja baš pamtim onu scenu kada zombi ima ručnu pilu i krene prema doktoru, a ispadne utikač, pa skine za svoga lica gnoj i namaže ga njime po licu. Zakon.SpectralRipper wrote:planet terror - urnebesna zajebancija!![]()
![]()
![]()
puno scena za cerekanje.
SPOILER:
pogotovo kad onaj cigo sa izražajnom sposobnošću oksfordskog profesora proviri sa gančinom u ruci i dobije zoljom posred tintare.
SPOILER END
Michel puši karu.
- horkolerbus