Stripovi na kvadrat
- Dragonrage
Stripovi na kvadrat
More Comics je stvar prošlosti...sada imamo Stripove na Kvadrat. Lokacija je ista, ljudstvo je gotovo pa sito, samo je naziv dućana drugačiji...kao i web stranica...koja je napokon gotova. Pa eto, svi koji žele naručivati...izvolite link...
http://www.stripovi.hr/Default.aspx
http://www.stripovi.hr/Default.aspx
- Scarface
Nisan bija otad u Zagrebu da prenesen dojmove, čuja san da je dosta razrijeđeno, nije više onolika gužva na policama, prije u MC dok bi izvuka strip s police srušija bi par 3 druga na pod.
Edvin i Brada su out kolko znan, osta je Raul, jel'da?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
Jap...Raul je ostao...on je šef. Koliko sam ja skužio bio skužio, a nisam htio ništa ispitivati nego sam načuo iz razgovora, on i Edvin su raskinuli partnerstvo i Edvin je ošo, a Raul je ostao i promijenio ime firme, tj. kao otvorio novu. Da...malo su napravili razmještaj, što je dobra stvar, lakše se krećeš među policama heheGhostface wrote:Nisan bija otad u Zagrebu da prenesen dojmove, čuja san da je dosta razrijeđeno, nije više onolika gužva na policama, prije u MC dok bi izvuka strip s police srušija bi par 3 druga na pod.![]()
![]()
- Scarface
Dragonrage wrote:Jap...Raul je ostao...on je šef. Koliko sam ja skužio bio skužio, a nisam htio ništa ispitivati nego sam načuo iz razgovora, on i Edvin su raskinuli partnerstvo i Edvin je ošo, a Raul je ostao i promijenio ime firme, tj. kao otvorio novu. Da...malo su napravili razmještaj, što je dobra stvar, lakše se krećeš među policama heheGhostface wrote:Nisan bija otad u Zagrebu da prenesen dojmove, čuja san da je dosta razrijeđeno, nije više onolika gužva na policama, prije u MC dok bi izvuka strip s police srušija bi par 3 druga na pod.![]()
![]()
Edvin i Brada su out kolko znan, osta je Raul, jel'da?, ali stripova, filmova i drugih stvrai ima na bacanje + skladište. Evo baš se danas žalio kako se Japanski seks više ne prodaje kao nekad hehehe
![]()
![]()
![]()
To je zato šta ja dugo nisan bija tu, uzeja bi prije tih hentai mangi na bacanje, hehe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- majstoro
- john_constantine
- john_constantine
- Freddy
- john_constantine
- Scarface
Inače, ne znan je li iko od vas čuja za Higher ground comics i Denisa Pajtaka (logossuna), al kako bilo, od njega zadnjih godinu dana naručujen američke originale, lik je nevjerojatno pošten (stripovi ti stignu bez da platiš i još možeš na rate), cijene su najmanje moguće, kvalitet pristiglih stripova je glanc, u paketima uvik stavi par bonus stripova i čovik je ka osoba zakon jer san ga upozna na Mafestu. Pa, ako nekom triba mogu mu dat mail, u slučaju da van se ne da naručivat priko ebay-a (kod njega možete naručit ama baš bilo koji strip jer ima direktne veze u Kanadi- to uključuje i mange), na ovaj način je puno povoljnije. Nema veze sa ovom knjižarom (u biti surađuje s konkurentskom Libellus
), al eto, ovaj topic mi se učinija prikladnin da ga spomenen.
- Vorador
Je, odličan lik. Nabavio mi je neke stripove za koje sam mislio da ih nigdje neću moći nabaviti i to solidno očuvane po super povoljnoj cijeni. Za sad sam samo jedamput naručio od njega ali sigurno budem opet. Trenutno sam u điru Fibrinih izdanja pa kad nabavim sve što me zanima bacam se na strano.Ghostface wrote:Inače, ne znan je li iko od vas čuja za Higher ground comics i Denisa Pajtaka (logossuna), al kako bilo, od njega zadnjih godinu dana naručujen američke originale, lik je nevjerojatno pošten (stripovi ti stignu bez da platiš i još možeš na rate), cijene su najmanje moguće, kvalitet pristiglih stripova je glanc, u paketima uvik stavi par bonus stripova i čovik je ka osoba zakon jer san ga upozna na Mafestu. Pa, ako nekom triba mogu mu dat mail, u slučaju da van se ne da naručivat priko ebay-a (kod njega možete naručit ama baš bilo koji strip jer ima direktne veze u Kanadi- to uključuje i mange), na ovaj način je puno povoljnije. Nema veze sa ovom knjižarom (u biti surađuje s konkurentskom Libellus), al eto, ovaj topic mi se učinija prikladnin da ga spomenen.
- Scarface
Vorador wrote:Je, odličan lik. Nabavio mi je neke stripove za koje sam mislio da ih nigdje neću moći nabaviti i to solidno očuvane po super povoljnoj cijeni. Za sad sam samo jedamput naručio od njega ali sigurno budem opet. Trenutno sam u điru Fibrinih izdanja pa kad nabavim sve što me zanima bacam se na strano.Ghostface wrote:Inače, ne znan je li iko od vas čuja za Higher ground comics i Denisa Pajtaka (logossuna), al kako bilo, od njega zadnjih godinu dana naručujen američke originale, lik je nevjerojatno pošten (stripovi ti stignu bez da platiš i još možeš na rate), cijene su najmanje moguće, kvalitet pristiglih stripova je glanc, u paketima uvik stavi par bonus stripova i čovik je ka osoba zakon jer san ga upozna na Mafestu. Pa, ako nekom triba mogu mu dat mail, u slučaju da van se ne da naručivat priko ebay-a (kod njega možete naručit ama baš bilo koji strip jer ima direktne veze u Kanadi- to uključuje i mange), na ovaj način je puno povoljnije. Nema veze sa ovom knjižarom (u biti surađuje s konkurentskom Libellus), al eto, ovaj topic mi se učinija prikladnin da ga spomenen.
Da, ako ti budu tribale preporuke za strane stripove, samo pošalji pm.
- Dragonrage