dogovoren fight zicer.
PREMA neslužbenim informacijama Torcida i Bad Blue Boysi dogovorili su "sastanak" na ulicama Čakovca zbog čega su duge cijevi na ulicama Međimurske županije.
Nešto prije 23 sata došlo je do opće tučnjave većeg broja navijača, koji su se služili palicama, lancima i bocama nakon čega je poprište sukoba, Zrinsko-frankopanska ulica kod tvornice Međimurje PMP, izgledalo kao ratna zona - krvava cesta, razbacane cipele i dijelovi odjeće. U okršaju je navodno ozlijeđen i jedan policajac jer je velik broj policijskih službenika pokušao zaustaviti daljnji sukob no navijači su napali i njih.
Ne zna se tko je prvi započeo sukob, no prema nepotvrđenim informacijama navijači su dogovorili okršaj, zbog čega su neki Torcidaši navodno stigli čak i iz Splita.
Kako doznajemo neki su navijači zbog ozljeda zadobivenih u tučnjavi završili u čakovečkoj bolnici, dok su neki privedeni. U potrazi za navijačima koji su pobjegli naoružani policajci zaustavljaju svaki automobil sa zagrebačkim tablicama na izlazu iz Čakovca.
Iz policije smo zasad dobili tek potvrdu da je došlo do sukoba.
I Dinamo i Hajduk danas su u Sloveniji igrali pripremne utakmice.
Govoriš o tome kao da se na ulicama Europe vodi neki epski rat.Charlie surfs again wrote:hahahaa![]()
Rusi su nasha "pravoslavna" braca, vodimo borbu na svim terenima jbga, u Grchkoj je ANTIFA fazon odneo pobedu, u Rusiji traje rat, dok u Srbiji samo to malo Firme shto vredi jbga, bilo shta u Beogradu da organizujemo popicemo ogromne batine i to mi najzalije...dzaba kad su ovi ovde anarhisti i ostali ANIFA umetnici pichketine, vole da budu "drugachiji" jbga , nece sa navijachima i ti izgovori...zato ce i da dobiju batine, a ja sigurno necu biti tu da im pomazem, zabole me bash...
Evo ovo sad u Zrenjaninu ovaj ANTIFA festival shto je bilo, doshli neki nacisti napali, samo jedan dechko iz Indijanaca skochio na njih solo se tuko, i dok su pritrchali ovi Firmashi sve bilo vec gotovo jbga...slabo, slabo mora to mnogo bolje da se organizije...al nikako u Beogradu jer bi nas poubijali bukvalno kolko ovde ima tog shljama...