McDonalds

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2008, 15:25

Hm... pa ne jedem baš u mc, samo pomfrit ponekad. Ali mislim da to nema veze s ovisnošću, već s time da ona generacija u americi jednostavno poslije posla nema volje kuhati doma, pa im je najlakše ići u mcdonalds i tamo kupiti brzu hranu. ili za vrijeme posla ili negdje drugdje.

a to za nezdravom hranom? bah, kao da je doma nemamo? za meso stalno govore da je nezdravo, da moramo jesti samo bijelo meso i slična sranja. A ono što rade... hamburger, salata i sve to, i pecivo. Pa više se pitam koliko je to stajalo negdje, prije nego se krenulo podgrijati.

Ma sve je to visokolarična hrana kao i sladoled, bomboni, i slično... Samo je valjda razlika da li doma napraviš frape od svježeg voća ili u mc - u gdje vjerojatno stavljaju različite dodatke i to...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Jun 2008, 15:52

nije "valjda" nego je ogromna razlika između shakea koji doma napraviš i onog kojeg kupiš u mcd.. :lol:
kaj nisi primjetio da sve što se tamo prodaje ima "savršen" okus, izgled itd.. živa kemija al je fino jbga. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2008, 16:00

Wendigo wrote:nije "valjda" nego je ogromna razlika između shakea koji doma napraviš i onog kojeg kupiš u mcd.. :lol:
kaj nisi primjetio da sve što se tamo prodaje ima "savršen" okus, izgled itd.. živa kemija al je fino jbga. 8)
a tako je ionako i meso koje kupujemo u dućanu upitne kvalitete. :wink:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2008, 20:31

Ja tamo tek ponekad kupim shake (mali :D ), ostalu hranu ne konzumiram
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

gandalf

Post by gandalf » 25 Jun 2008, 21:05

JA odem možda 2 puta mjesečno tamo, usput mi je kad idem na faks!

I skupo je prilično, hrana za siromahe nije! jeftinije ti je kupiti u dućanu!

Scarface

Post by Scarface » 25 Jun 2008, 21:13

Da, dosta je skupo, i kako je sad u Splitu u centru Joker, tamo san svakih par tjedana, kad skonen buson do Splita (sad i auton otkad san položija). Uglavnom, zna se cila priča, nezdravo i sve to, al tako za pojist svakih par dana nešto tamo nije uopće loše. Nekome i ne paše njihova hrana, jedan moj prijatelj je nakon prvog puta tamo povraća, a kome paše, ukusno je, čisto za instant užitak. Isto je i sa recimo gumenim bombonima, zbog onih E 102 i slično uzrokuju začepljenje krvnih žila, dakle koronarnu ili aterosklerozu, ali samo ako se konstanto hraniš time (i kola i drugo).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 25 Jun 2008, 22:22

bas to..jebiga znam da je stetno ali opet cu bar 2x mjesecno zavrsit u tamo i pojest nekaj iz uzitka.....a znam i ljude koji su lijeni da odu do tamo..pa si skoro svaki dan narucuju cevape..pizze itd...same shit..sve je stvar osobnog izbora...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 25 Jun 2008, 23:08

horrorfan wrote:mc donalds je korporacija koja radi jeftinu hranu siromasnima,,,sto na prvu ruku zvuci dobro
no fora je u tom sto im je hrana stetna..pa je pol amerike debelo...i ima dijabetes itd itd
drugo je to u hr kad ti jedes u mc donaldsu jednom u 2 tjedna
jeftino? pa ja si kupi ručak za njihov jedan hamburg. koji je 2x2 i mini pomfri :?
ima i ovdje ljudi koji svakodnevno odlaze tamo, manje ali ih ima..
Image

A$H

Post by A$H » 26 Jun 2008, 04:42

metallicat wrote:
horrorfan wrote:mc donalds je korporacija koja radi jeftinu hranu siromasnima,,,sto na prvu ruku zvuci dobro
no fora je u tom sto im je hrana stetna..pa je pol amerike debelo...i ima dijabetes itd itd
jeftino? pa ja si kupi ručak za njihov jedan hamburg. koji je 2x2 i mini pomfri :?
ok vise...vjerovatno je mislio kod amera da je to najjeftinije...kad nas uvijek netko zeli vise zaradit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

FilmTV

Post by FilmTV » 26 Jun 2008, 10:21

A$H wrote:
metallicat wrote:
ok vise...vjerovatno je mislio kod amera da je to najjeftinije...kad nas uvijek netko zeli vise zaradit..
Ako je to mislio onda je isto krvivo mislio, nije ni blizu ni kod njih najjeftinije.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 26 Jun 2008, 11:55

ništa nije štetno u umjerenim količinama...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 26 Jun 2008, 13:14

Ja sam sa svojom nekom anarho ekipom tamo '97 organizovo kao neki gistro protest protiv Mek Donaldsa i to bash ispred onog najveceg na Terazijama gde smo delili letke i neke broshure. Naravno murija nas sve legitimisala a napalo nas obezbedjenje Meka na fazon "VI RADITE ZA JUL" (JUL - stranka Slobine zene) :lol:
Iz fazona kao poshto su SPS i JUL bili tad protiv Amerike a Mek americhki onda smo mi ispali JUL-ovci :mrgreen:
Uglavnom to su bile pochetnichke akcije poshto smo samo nas 20-ak to tad u Beogradu kontali ko borba protiv multinacionalnih korporacija ali zato '99 chim je pochelo bombardovanje svi Mekdonldsi su zapaljeni Molotovljevim koktelima, tako da i dan danas se radujem kad raja iz bilo kog razloga zapali neki Mek ili ga demolira, evo ovo skoro zbog Kosova me bash obradovalo, znachi nije zaista bitan povod...na zapadu se to zove borba protiv globalizacije a kod nas jednostavno DIVLJASHTVO :mrgreen:
Al rezultat je isti - zar ne ? :wink:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

metallicat

Post by metallicat » 26 Jun 2008, 13:22

A$H wrote:
metallicat wrote:
kod njih je nešto manje vjerovatno ali ipak oni imaju više para nego mi.
Image

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 26 Jun 2008, 14:39

gle u americi u mc idu manjine(crnci,latinosi itd) u americi je mc jeftiniji nego u nas
al i kod nas kad pogleas:za 30kn se nazderes ko stoka od velkog menija koji ne izgleda velko al si fkt sit nakon njega
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Jun 2008, 14:42

ma treba više od 30 kn da se baš ubiješ od hrane. (meni barem) :lol: inače, blesavo je što pošteni burger košta 15kn, a pojedeš ga u 2-3 zalogaja. :lol:

Post Reply