Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Gosp.
Prvi put smo izgubili u pokušaju da ih zaustavimo u pokušaju da osvoje Beč i Europu.
Očito smo to napravili još jedanput.

Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
Asfodel
-
@ Gosp - ma nije u Zg-u, u Sk
@ Boby - kvragu i taj Allah

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Gosp.
Više nemojte jesti kebab.
-
Asfodel
-
-
Boby
Ono malo ravnodušnosti što sam imao prema njima je nestalo. Ma vratio bih iz mrtvih Vlada Tepeša pa da ih sve poreda na koplja kao u ona vremena
-
Gosp.
Uh, kako smo netolerantni.
-
Asfodel
-
Gosp. wrote:Uh, kako smo netolerantni.
I sadistički nastrojeni. Neka, tak treba
I spamamo

-
GreenHornet
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Charlie surfs again
by Charlie surfs again » 24 Jun 2008, 00:33
dajte ljudi izgubili ste jednu tekmu i to skroz bzvze pa kukate ko ne znam shta da je, mi bre izgubili teriotoriju chitavu, malo spalili par ambasada i smirili se, ugledajte se malo na nas kako smo stalozeni kad dodje do katastrofe
I jebo bre Turke, nece oni dalje od polufinala...

"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
-
GreenHornet
Charlie surfs again wrote:dajte ljudi izgubili ste jednu tekmu i to skroz bzvze pa kukate
pa naravno,nebi da je sad smak svijeta...poskupilo gorivo,kruh,povećava se broj ubojstava,prometnih nesreća i ostalih zločina i nitko ne kuka radi toga nego radi nogometa...
zapravo se i ne čudim jer su nas nakon jedne pobjede odma proglašavali prvacima bla bla...ali jebiga,takvo je balkansko stanje uma...
-
Charlie surfs again
by Charlie surfs again » 24 Jun 2008, 01:23
Slazem se brate, kontram da smo kojim sluchaejem mi ushli i da smo samo jednu pobedili da bi ovde bilo josh gore, pojedinci bi napali i granicu sa Kosovom a i polupali sve ambasade opet...
Joj dobro je shto se nismo plasirali, vishe nam se isplati da nigde ne igramo, samo fino tenis i laganica

Kultura hahahahaha
Nego vidish brate kako bi se mi pravi navijachi ultrasi lako dogovorili oko tog nacionalizma na relaciji Srbija-CRO, nego nam ova obichna raja pravi sranje vechito...

-
GreenHornet
ne znam za ostale,ali ja sam inače odgajan da postoje samo dobri i loši ljudi...

jedino kad sam ušao u pubertet stariji brat i njegova ekipa su me "odgajali" da mrzim skinjare...

zato bas ne simpatiziram UF...

-
Charlie surfs again
by Charlie surfs again » 24 Jun 2008, 20:24
I ja isto, samo ja ne podnosim pored UF i UNIJU i INVALIDE-Vozdovac jer su svi u tom naci tripu, neki manje neki vishe...uglavnom jednom su me ti naci-radovci umalo zaklali flashama, nema vecih zlotvora od njih, oni su ti u fazonu cilj opravdava sredstvo, pobeda po svaku cenu, ja bio solo, a njih 4 starijih od mene po minimum 2 godine i napali me flashama, naravno samo zbog jbenog shala (tad se josh nosili shalovi, 2001. je u pitanju) i slome mi dve flashe o glavu ova jedna me zaseche skroz pored uveta, umalo preko vratne zile, a jajare mogli su da me uvate i na ruke da ubiju boga u meni, pa chak i samo jedan njihov da je krenuo na mene sam prebio bi me i ponizio jer sam tad bio bash mrshav i nikakav, a ovako su se obrukali, a posle sam ih nashao. Ljudi se ovde plashe UF ali brate kad ih uvatish da nisu u grupi i da nemaju nozeve i nisu tolko jake face.

-
Charlie surfs again
by Charlie surfs again » 24 Jun 2008, 22:01
-
Boby
GreenHornet wrote:Charlie surfs again wrote:dajte ljudi izgubili ste jednu tekmu i to skroz bzvze pa kukate
pa naravno,nebi da je sad smak svijeta...poskupilo gorivo,kruh,povećava se broj ubojstava,prometnih nesreća i ostalih zločina i nitko ne kuka radi toga nego radi nogometa...
zapravo se i ne čudim jer su nas nakon jedne pobjede odma proglašavali prvacima bla bla...ali jebiga,
takvo je balkansko stanje uma...
Gle, mene najviše iritira taj turski mentalitet koji je u najmanju ruku poput balkasnkog. Bahatili su se od samog početka, došli do polufinala na temelju spleta okolnosti koji se nikada dosada nije dogodio i još si umišljaju kao da je to rezultat njihovog talenta. Naši dečki su s druge strane imali skroman pristup, pravedno su igrali i svakako su više zaslužili prolaz jer su bolji igrači, s boljim izbornikom i boljim odnosom prema protivniku. Nekon desetljaća razočaranja s ovakvom ekipom i rezultatima koje su ostvarili u skupini svatko se je nadao da mogu dalje od jednog četvrtfinala s Turskom i uopće me ne čudi zašto su svi igrači onako plakali nakon tih 120 minuta borbe u kojoj su bili bolji po pitanju bilo kojeg aspekta