Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Knatchbull
11:14
ovaj film me oduševio na prvo gledanje. odlična priča ispričana kroz nekoliko likova koji su međusobno tijesno povezani u neobičnim situacijama. Mnoštvo crnog humora, morbidnih scena i vrlo dobra gluma. 4,5/5
ovaj film me oduševio na prvo gledanje. odlična priča ispričana kroz nekoliko likova koji su međusobno tijesno povezani u neobičnim situacijama. Mnoštvo crnog humora, morbidnih scena i vrlo dobra gluma. 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- A$H
super film gledao prije par godina...hehe kako se sve spojilo i pogodilo..Knatchbull wrote:11:14
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
pogledao pilot od SAD life on mars..zasad nije loše..vidi se da ga nisu do kraja sredili jer se u jednoj sceni vidi kako sigurnosna žica drži gl lika(da ne padne s zgrade)-radnja se vrti oko policajca koji nakon prometne nezgode u sadašnjosti se probudi u 1972...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- HorrorHR
- Site Admin
Kažudr mladjo wrote:pogledao pilot od SAD life on mars..zasad nije loše..vidi se da ga nisu do kraja sredili jer se u jednoj sceni vidi kako sigurnosna žica drži gl lika(da ne padne s zgrade)-radnja se vrti oko policajca koji nakon prometne nezgode u sadašnjosti se probudi u 1972...
The pilot of David E. Kelley's upcoming Life on Mars has suddenly appeared on pirate websites, TV Week reported Wednesday. The appearance of the video is likely to upset ABC programming executives since they ordered the series to be overhauled after seeing the pilot -- which is not likely ever to be aired in its original form.
-
filmofil
platoon, ocjena 4/5...jedan od najboljih ratnih filmova ikada...SPOILER najjače scene su mi smrt willema dafoea i na početku kada si charlie sheen prekrije lice ručnikom, a pokraj njega prolaze vijetnamci...soundtrack je također preeeeejeben, a jedina zamjerka ide duljini filma...mogli su to skratit za 20-30 minuta jer ima scena koja ničemu ne služe pa sam samo zujao po sobi dok su trajale...
This is the Zodiac speaking.
- elrania
- Asfodel
-
John_Ryder
- dr mladjo
- dr mladjo
eto pogledao sam i ja the happening i ne znam što da mislim..njegov najslabiji film.iskreno ne bih nikad rekao da ga je ona radio.istina gl ideja je više no zanimljiva(nešto slično se događa i u Nausicaä of the Valley of the Wind ) ali jednostavno dosta toga je loše urađeno.od uvoda,osobito kraja,dijaloga,glume skoro svih likova,neke nepotrebne situacije,smrti nekih likova(malaca sa puškama)redatelj je govorio da je želio napravit film sličan filmova 50ih o katastrofama..ako na taj način gledamo gluma i dijalog su čak i pogođeni.ali ne znam zašto se onda nije držao do kraja,kao npr napravit crno bijeli film i sl...5/10
-
John_Ryder
-
filmofil
next, ocjena 3/5...previše nelogičnosti s tim njegovim predviđanjem budućnosti i da nije bilo jessice biel (koja spašava svaki film u kojem se nalazi) ocjena bi bila 2/5...ma sve u svemu zabavan film za jedno popodne, nit toplo nit hladno...ali zbog jessice bi ja reko vruće 
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
jel bilo kakvih ljepših scena s njom?ja sam i stealth pogledoa samo zbog nje.mislim da ču se bacit i na kalvariju i pronunce you....samo zbog nje..filmophil wrote:next, ocjena 3/5...previše nelogičnosti s tim njegovim predviđanjem budućnosti i da nije bilo jessice biel (koja spašava svaki film u kojem se nalazi) ocjena bi bila 2/5...ma sve u svemu zabavan film za jedno popodne, nit toplo nit hladno...ali zbog jessice bi ja reko vruće
- Asfodel
I
Huckabees - trebala sam slušat svoj instinkt koji mi je prije par godina rekao da ovo ne gledam, ali ne - ja glupača idem dat šansu. Čisto i prečisto trošenje vremena. Kao da se žele furat na postmodernizam a la Charlie Kaufmann pa onda kao da ipak ne žele nego ostaju u granicama normale. Debilno, nimalo simpatično
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out