Last Post Wins !!!11one
- elrania
- john_constantine
- elrania
- A$H
vjerovatno baca oko na ministrante sastrane..elrania wrote:mornin'
nemam nis protiv tog da ljudi idu na mise i da se iste odrzavaju, al slusanje jedne doma me uzasava... sad me probudila propovjed s toliko uzdisanja i oscilacija na spomen isusa i marije da je odvratno...lik ko da svrsava na svaku rijec koju izgovori. disgusting.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Donnie Darko
hahahahahahahah
ja priznam,dok sam jos iso u crkvu(do prije cca 2 god) frend iz osn me nagovorio da budem ministrant
nisu nas dirali ni nis
al skuzio da svi najveci klosari iz kvarta su bili ministranti 
ja priznam,dok sam jos iso u crkvu(do prije cca 2 god) frend iz osn me nagovorio da budem ministrant
nisu nas dirali ni nis
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Wendigo
ja ne mogu smisliti svečenike i njihove bullshit propovjedi. mislim, nemam ništa protiv priča o isusu i svega što ide u okvir bogoslužja (psalmi, čitanja itd.) al diže mi se kosa na glavi kada počnu sa svojim licemjernim propovjedima i nastrljivo nametljivim optužbama spram svega..
btw, nisam se digao na lijevu nogu, jutro.
btw, nisam se digao na lijevu nogu, jutro.
- elrania
a kad pentakostalci drze propovjedi... nisam mislila da su prosutni kod nas, ali ima ih. frendica mi prica kak je jedna njena frendica koju zna godinama usla u njihov krug i provodi 3-4h svaki dan u crkvi i totalno je zapustila fax te kad joj ova to spomene ova ju napada da sto ona zna o njenoj vjeri, da mi nemamo isusa, da mi nismo nista, da joj se ne petlja u zivot i da joj ne daje upute, jer ona ne razumije koliko je njoj lijepo s isusom.Wendigo wrote:ja ne mogu smisliti svečenike i njihove bullshit propovjedi. mislim, nemam ništa protiv priča o isusu i svega što ide u okvir bogoslužja (psalmi, čitanja itd.) al diže mi se kosa na glavi kada počnu sa svojim licemjernim propovjedima i nastrljivo nametljivim optužbama spram svega..![]()
![]()
- gandalf
Dan!
Moja religija je faks, ne dopuštaju nam imati išta drugo!
Baš printam 90-tak stranica skripte za naučiti za sutra, što mrzim dva ispita jedan za drugim, neću se stići ni oporaviti jednom
dozom kofeina od prvoga, a već moram na drugi! Blast their eyes!!!
Inače, ZG filharmonija na Bundeku jučer je bila odlična, čak su nam za kraj zasvirali 2 puta Satisfaction!
A i vatromet je bio spektakularan, šteta što nisam fotić nosio, morat ću si napisati podsjetnik za sljedeću godinu!
Moja religija je faks, ne dopuštaju nam imati išta drugo!
Baš printam 90-tak stranica skripte za naučiti za sutra, što mrzim dva ispita jedan za drugim, neću se stići ni oporaviti jednom
dozom kofeina od prvoga, a već moram na drugi! Blast their eyes!!!
Inače, ZG filharmonija na Bundeku jučer je bila odlična, čak su nam za kraj zasvirali 2 puta Satisfaction!
A i vatromet je bio spektakularan, šteta što nisam fotić nosio, morat ću si napisati podsjetnik za sljedeću godinu!
- Scarface
Ja san bija dobrih par godina ministrant, čak je moja ekipa i na ministranskom kvizu bila pobijedila (šta ću kad san štreberčina usrana), ali sad tu i tamo oden na misu, vjernik jesan, al mi je stvarno pomalo dosadno. Nije to zbog svećenika, virujte da je puno više fenomenalnih svećenika nego tih licemjernih starčića, nego mi je sam taj koncept mise naporan, pa se radije pomolin doma.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.