Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 13:20

Asfodel wrote:
John_Ryder wrote:Terminator Trilogy - dvojka mi je ipak nekako najdraža
8) potpis

A što se tiče American Pie...pa nema nijedan od tih nastavaka neki šarm ili nedajbože inteligentni ili razvaljujući humor. Prolazna praznoglava usiljena MTV zabava u režiji predvidljivog Hollywooda..

Potpisujte se vi ostali kolko oćete na njenu tvrdnju, al ja nisan očekiva tako negativne reakcije, sram vas bilo. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Jun 2008, 13:50

Asfodel wrote:
8) potpis

A što se tiče American Pie...pa nema nijedan od tih nastavaka neki šarm ili nedajbože inteligentni ili razvaljujući humor. Prolazna praznoglava usiljena MTV zabava u režiji predvidljivog Hollywooda..
nemogu, a da se 100% ne složim s ovim. 8) pogotovo zadnja rečenica.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 17:02

Wendigo wrote:
Asfodel wrote:
8) potpis

Ma da, glavno da je ovo leglo čiste inteligencije kojima holivudski štih nije ni do kolina. :roll:
Nit je ovaj film praznoglav, niti prolazan, a bome nije ni predvidljiv sa svim onim ludim bazama. Smislite vi nešto bolje ili mi slobodno navedite par boljih komedija s toliko upečatljivih i legendarnih likova (meni je jedino Clerks jači od ovoga). Jebote šta uopće onda gledate holivudske filmove kad su preglupi za vas.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Aryx

Post by Aryx » 20 Jun 2008, 17:11

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Asfodel wrote: 8) potpis

Ma da, glavno da je ovo leglo čiste inteligencije kojima holivudski štih nije ni do kolina. :roll:
Nit je ovaj film praznoglav, niti prolazan, a bome nije ni predvidljiv sa svim onim ludim bazama. Smislite vi nešto bolje ili mi slobodno navedite par boljih komedija s toliko upečatljivih i legendarnih likova (meni je jedino Clerks jači od ovoga). Jebote šta uopće onda gledate holivudske filmove kad su preglupi za vas.
Mallrats , Gramas Boy , Clerks, Freedy Got Fingered , Freaked . to su mi naj komedije
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2008, 17:18

@Ghostface - Zašto ne bismo smjeli nešto popljuvat ako tako osjećamo? Otkad se ne smije izreć svoje mišljenje?
Tvoj je problem što se lako raspaljuješ, jerbo ja nisam nikog uvrijedila svojim komentarom...relax dude :wink:

Tvoje je pravo da to smatraš vrhom žanra, zato samo tu da komentiramo i oko toga diskutiramo. No ne na razini vrijeđanja.

Živio ti meni :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Knatchbull

Post by Knatchbull » 20 Jun 2008, 18:57

Ghostface wrote:Ma da, glavno da je ovo leglo čiste inteligencije kojima holivudski štih nije ni do kolina. :roll:
pričaš općenito o komedijama ili teen komedijama?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 18:58

Asfodel wrote:@Ghostface - Zašto ne bismo smjeli nešto popljuvat ako tako osjećamo? Otkad se ne smije izreć svoje mišljenje?
Tvoj je problem što se lako raspaljuješ, jerbo ja nisam nikog uvrijedila svojim komentarom...relax dude :wink:

Tvoje je pravo da to smatraš vrhom žanra, zato samo tu da komentiramo i oko toga diskutiramo. No ne na razini vrijeđanja.

Živio ti meni :mrgreen:

A di san ja ikoga uvridija? Samo mi je više puka film, pogotovo kad vidin svima omiljenu "tipično holivudsko smeće", čoviće Hollywood je nešto najbolje u filmskom svitu, pusti sad njegovu komercijalizaciju, ali mu se niti jedna druga svjetska kinematografija nikad neće moć približit ni po jednom segmentu, mislin da je to činjenica koju niko ne može osporit. Ja san Američku pitu uvik smatra jednom od najlegendarnijih komedija uopće i nikad nisan naiša na ovako negativne komentare, i još onda ispada da mi se toliko svidilo neko prolazno, neupačtljivo, nezanimljivo i predvidljivo djelce. Neka je to samo vaše mišljenje, ne mogu se od toga samo tako ogradit, pa prema tome i ovakva rasprava, ne znan ja di ti vidiš neke uvrede (po meni, uvreda je kad nekog pošalješ u p**** materinu i dodaš mu još sličnih epiteta, tako da...).

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 19:02

Knatchbull wrote:
Ghostface wrote:Ma da, glavno da je ovo leglo čiste inteligencije kojima holivudski štih nije ni do kolina. :roll:

Ne mora bit samo teen komedija, al sličnog tipa (nije ni Clerks teen ili Grandma's boy kad ga već Aryx spominje), al slobodno obuhvati cili žanr, i nabroji neke.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 19:06

Aryx wrote:
Ghostface wrote:
Wendigo wrote: nemogu, a da se 100% ne složim s ovim. 8) pogotovo zadnja rečenica.

Mallrats , Gramas Boy , Clerks, Freedy Got Fingered , Freaked . to su mi naj komedije

Garandma's boy je nekako pretjeran, a i ide mi na živce to stalno pušenje trave, ne znan di je tu neki humor, Mallrats je ok, di god su Jay i Bob sve valja, Clerks isto dakle, a Freddy je nešto najmorbidnije šta san gleda, komedija za ekipu kad si pijan ili napušen, a Freaked mi je ok, ništa posebno.

elrania

Post by elrania » 20 Jun 2008, 20:24

Ghostface wrote:
Garandma's boy je nekako pretjeran, a i ide mi na živce to stalno pušenje trave, ne znan di je tu neki humor
dobro. i u cemu je onda problem? tebi ovo ne valja, nekima ono. stvaras dojam ko da je tebe netko napao zato sto ti se svida taj film i ne shvacam ovo natezanje i nepomirivanje s tim da drugi imaju svoj posebni ukus.
ja ne vidim sto je tu smijesno u pubertetskom stenjanju za sisama, jedenju psecjeg govna, forsiranim stiflerovim seks-forama... da se razumijemo, volim ja takav humor, ali ovo dozivljavam plitkim i otrcanim. gradiranje necega do odredene granice ne ispada nuzno zabavno, nego postaje vulgarno i dosadno.

ot:

porky's (1982)
ovo mi je djelovalo puno zabavnije kad sam ga gledala pred kojih 7-8 godina. nije lose za opusteno gubljenje vremena, ako se bas nema sto pametnije za pogledati.
budem se uskoro bacila na ostala 2. to nisam jos pa bas da vidim...

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 20:32

elrania wrote:
Ghostface wrote:
Garandma's boy je nekako pretjeran, a i ide mi na živce to stalno pušenje trave, ne znan di je tu neki humor
dobro. i u cemu je onda problem? tebi ovo ne valja, nekima ono. stvaras dojam ko da je tebe netko napao zato sto ti se svida taj film i ne shvacam ovo natezanje i nepomirivanje s tim da drugi imaju svoj posebni ukus.
ja ne vidim sto je tu smijesno u pubertetskom stenjanju za sisama, jedenju psecjeg govna, forsiranim stiflerovim seks-forama... da se razumijemo, volim ja takav humor, ali ovo dozivljavam plitkim i otrcanim. gradiranje necega do odredene granice ne ispada nuzno zabavno, nego postaje vulgarno i dosadno.

ot:

porky's (1982)
ovo mi je djelovalo puno zabavnije kad sam ga gledala pred kojih 7-8 godina. nije lose za opusteno gubljenje vremena, ako se bas nema sto pametnije za pogledati.
budem se uskoro bacila na ostala 2. to nisam jos pa bas da vidim...

A dobro zašto forum služi nego da se raspravlja, pa ako triba i malo žešće, ne mora sve bit "leptiri i cvijeće" i meni je ovo dobro, ok prijatelju tebi nije, ma nema veze, sve 5, ajmo sad komentirat novi film, al naravno ja poštujem tvoje mišljenje, svi smo mi mala gandhijeva dječica bla bla. Šta ste svi tako osjetljivi? e i iden ća gledat utakmicu.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2008, 01:13

Ajd meni je od tih novijih komedijica hollywoodske produkcije ostalo u sjećanju Tomcats http://www.imdb.com/title/tt0246989/ i Just Friends http://www.imdb.com/title/tt0433400/(i tu nenadjebivo smiješan lik glazbenice kojeg glumi Anna Faris)

A tebi Ghostface kad sam rekla da trebaš komentirat ali ne na razini vrijeđanja - sam mislila specifično na onaj post di iz njega mogu uvidjet neko vrijeđanje i "ton" (pogotovo kad je bez smajlića)....ja sam, pak, u svom postu vrijeđala Hollywood a ne tebe i u tome je velika razlika. Kuiš?
Ma sve pet :)
i ne želim se uvlačit u diskusije o Hollywoodu jer nije fer ovdje oftopičarit, a o tome bi se zbilja moglo puuuno..i naravno da ni meni nije ta tema crno-bijela :wink:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Jun 2008, 11:19

Ghostface wrote:
Knatchbull wrote:

Ne mora bit samo teen komedija, al sličnog tipa (nije ni Clerks teen ili Grandma's boy kad ga već Aryx spominje), al slobodno obuhvati cili žanr, i nabroji neke.
Pink Panther? Jim Carrey, Bill Murray, Chevy Chase pa malo drugačiji Woody Allen. zlatne '80-te i npr. "Innerspace" "Three Fugitives" "A Fish Called Wanda" "Ghost busters" "Spies Like Us"...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Boby

Post by Boby » 21 Jun 2008, 13:04

Ma "American Pie" je jedan od prvih (ako ne i prvi) filmova koji je uveo onaj prepoznatljivi štih druge polovice 90-tih u teen komedije i ne može mu se osporiti da je to učinio mnogo bolje nego hrpa drugih kasnijih imitatora i hibrida a uspio je otvoriti i put za nastanak solidnih filmova poput "Road Trip" ili "Loser". Mislim da mu treba priznati da je uspio, uz još nekoliko komedija koje su usljedile, dati šarm desetljeću koje je iza nas. Danas se to nažalost ne događa

Raging Demon

Post by Raging Demon » 21 Jun 2008, 13:35

zadnje sta san gleda je superhero movie...

pa ono osrednji shit sa par dobrih baza, gledljiv kad je dosadno...
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.

Post Reply