A meni seks prije spavanjaGreenHornet wrote:meni je super pusa prije spavanja...
Last Post Wins !!!11one
-
Ghrall
- john_constantine
- elrania
- Freddy
njemci ubili portugalce.....sutra idem na tekmu....mislim odoh ujutro oko 3...pa stavim izvješzaj kad dođem u subotu
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Asfodel
- gandalf
Večer!
Eto, ja tu naganjam hrpu čudnih simbola po papiru, učim diferencijalne jednadžbe za sutra i mislim da imam morsku bolest od toga,
iako ne znam kako je to jer nisam nikada imao, i razmišljam da sam trebao si kupiti onaj Heineken keg danas pa da mi se od pive
vrti a ne od matiše.
Ali još malo i gotovo, u ponedjeljak su zadnji ispiti, ako prođem, onda 3 tjedna uživancije dok ne odem na more raditi!
Eto, ja tu naganjam hrpu čudnih simbola po papiru, učim diferencijalne jednadžbe za sutra i mislim da imam morsku bolest od toga,
iako ne znam kako je to jer nisam nikada imao, i razmišljam da sam trebao si kupiti onaj Heineken keg danas pa da mi se od pive
vrti a ne od matiše.
Ali još malo i gotovo, u ponedjeljak su zadnji ispiti, ako prođem, onda 3 tjedna uživancije dok ne odem na more raditi!
- A$H
sucer je isto bio jebeno zut i mega velik...indijancima ziher takav mjesec nekaj znaci..Wendigo wrote:večer. baš lijep žuti mjesec vani.. /howlmmmm... popio 3 fine domaće istarske medice, taman da mi se bude napor probudit ujutro i sad pravac krevet, neki sweet dreams..
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Freddy wrote:njemci ubili portugalce.....sutra idem na tekmu....mislim odoh ujutro oko 3...pa stavim izvješzaj kad dođem u subotu
Prođemo li Turke, polufinale će bit jedna jako jebena utakmica, Nijemci bijesni zbog poniženja a mi nabrijani da ih još više ponizimo!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
ako prođemo bit če glavna polufinalna utakmica bez obzira ako če druga bit nizozemska i španjolska,ja krečem za 10min.čujemo se u subotu,jedva čekam kad dođem da me strefi adrenalin...i da se nabrijem,pozdravGhostface wrote:Freddy wrote:njemci ubili portugalce.....sutra idem na tekmu....mislim odoh ujutro oko 3...pa stavim izvješzaj kad dođem u subotu
Prođemo li Turke, polufinale će bit jedna jako jebena utakmica, Nijemci bijesni zbog poniženja a mi nabrijani da ih još više ponizimo!![]()
You can kill a rapper, but not his music.