Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 18 Jun 2008, 23:01

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote:american pie 3 - loš nastavak, iritatni shifler kao i obično, ali dobra scena plesa u gay baru ili prvi dojam koji ostavi na roditelje. A humor solidan...

Loš nastavak?!! Iritantan Stifler?!! :shock: :shock: :shock: :shock: Ne mogu virovat! :!:
ma bolja su mi prva dva, a stiflera ne mogu podnijeti. Onaj njegov mlađi brat je bar podnošljiv u četvorci.
Meni treći još najkul...iako nisam AP fan....
i Stifler je car.... kao i on lik koji mu je.. mamu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 18 Jun 2008, 23:04

Asfodel wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

Loš nastavak?!! Iritantan Stifler?!! :shock: :shock: :shock: :shock: Ne mogu virovat! :!:
ma bolja su mi prva dva, a stiflera ne mogu podnijeti. Onaj njegov mlađi brat je bar podnošljiv u četvorci.
Meni treći još najkul...iako nisam AP fan....
i Stifler je car.... kao i on lik koji mu je.. mamu

Finch, jelte... a trica mi je najjača, bolja i od jedinice, nema scene na koju nisan odvalija. :lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 19 Jun 2008, 00:34

Američka pita za mene nestaje nakon drugog djela. mali Stifler je :roll:
Mission Imsposible III - solidne akcijske scene, humor i gluma koja zadovoljava 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Jun 2008, 11:16

Za mene nakon treće pite...na trojku sam se zbilja odvalio...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Jun 2008, 11:19

Dragonrage wrote:Za mene nakon treće pite...na trojku sam se zbilja odvalio...
potpisujem.

kasnije sa onim patuljicima i stifflerovim rođacima kao glavnim likovima, whatever...

Scarface

Post by Scarface » 19 Jun 2008, 13:26

Midori days- 10/10- haha, kako lud anime, prepredobro. 8) 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Jun 2008, 16:20

"National tresaure-Book of secrets"
6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 19 Jun 2008, 21:27

american wedding (2003)
zbilja mi je bzvz. strgah se na par fora, ali u mnostvu ostalih gluposti, te dobre padaju u zaborav. jedinica mi je bila skroz simpaticna kad sam je gledala, al ovo mi lici na nezanimljivo natezanje i nabacivanje besmislenim i forsiranim provalama.
a taj famozni lik stiflera je super ideja, ali u realizaciji je iritantan i predvidljiv.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jun 2008, 21:30

elrania wrote:american wedding (2003)
zbilja mi je bzvz. strgah se na par fora, ali u mnostvu ostalih gluposti, te dobre padaju u zaborav. jedinica mi je bila skroz simpaticna kad sam je gledala, al ovo mi lici na nezanimljivo natezanje i nabacivanje besmislenim i forsiranim provalama.
a taj famozni lik stiflera je super ideja, ali u realizaciji je iritantan i predvidljiv.
potpis. :wink:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2008, 00:09

john_constantine wrote:

Ccccc...

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Jun 2008, 00:52

tru blood pilot - louisiana se još oporavlja od uragana katrine a 2 godine su prošle otkako su vampiri izašli iz tame i predstavili se javnosti.japanci su čak izmislili sintetičku krv za njih.sookie je konobarica koj može čitat tuđe misli.jedne joj večeri dođe zanimljiv gost.. uz fringe još jedan dobar pilot..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jun 2008, 12:26

Terminator Trilogy - dvojka mi je ipak nekako najdraža
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 20 Jun 2008, 12:37

john_constantine wrote:
+1
nema ni "š" od šarma kojeg su imali dva prethodnika. zapravo više liči na superbad i slične filmiće u kojoj je glavna fora izgovoriti što više "fuck" u minuti :roll:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

A$H

Post by A$H » 20 Jun 2008, 12:45

SG1 S9
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2008, 13:05

John_Ryder wrote:Terminator Trilogy - dvojka mi je ipak nekako najdraža
8) potpis

A što se tiče American Pie...pa nema nijedan od tih nastavaka neki šarm ili nedajbože inteligentni ili razvaljujući humor. Prolazna praznoglava usiljena MTV zabava u režiji predvidljivog Hollywooda..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply