Objavi svoju sliku
- Donnie Darko
- Scarface
GreenHornet wrote:meni izgleda kao da se ne osjeća ugodno kad je blizu žena...![]()
Onakvih žena ne (jebote dopale me dvi najdeblje u razredu, ispada da iman fetiš za debele žene).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
horrorfan wrote:najjaca je: beautiful women sell cars,ugly women sell mini van's
@ghostface:jaooooo kako te sistem silovo...osisan,u odijelu...bljaaaaaahhhhh
Za šišanje san i sam tija, al da, odijelo tad, i nikad više.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
- john_constantine
ah da? Onda sada mogu komentirati te dvije...Ghostface wrote:GreenHornet wrote:meni izgleda kao da se ne osjeća ugodno kad je blizu žena...![]()
Onakvih žena ne (jebote dopale me dvi najdeblje u razredu, ispada da iman fetiš za debele žene).
A gdje ti vidiš žene?meni izgleda kao da se ne osjeća ugodno kad je blizu žena..
P.S.
Ova u plavome nije loša. Da nije možda slobodna?
Michel puši karu.
- elrania
- Scarface
Ne boj se, johne, ta će uvik bit slobodna.
Ma dobro, šalin se ja, mislin, slobodna je, al samo se ja pravin ovako zloban, dobre su one cure. 
- A$H
ok, ali koji si ti ovaj skoz ljevo ili ovaj skroz desno..Ghostface wrote:Evo stigle su mi slike s mature, i jednostavno moran stavit ovu sliku, savršeno odražava kolko san mrzija šta san tamo. Ove dvi su popizdile šta san ovakvu facu složija![]()
http://i26.tinypic.com/i3c3mg.jpg
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Donnie Darko
ova desno sigurno krka janjetinu svaki danA$H wrote:ok, ali koji si ti ovaj skoz ljevo ili ovaj skroz desno..Ghostface wrote:Evo stigle su mi slike s mature, i jednostavno moran stavit ovu sliku, savršeno odražava kolko san mrzija šta san tamo. Ove dvi su popizdile šta san ovakvu facu složija![]()
http://i26.tinypic.com/i3c3mg.jpg![]()
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- john_constantine
ili onaj gore za puno ljepšim curama?A$H wrote:ok, ali koji si ti ovaj skoz ljevo ili ovaj skroz desno..Ghostface wrote:Evo stigle su mi slike s mature, i jednostavno moran stavit ovu sliku, savršeno odražava kolko san mrzija šta san tamo. Ove dvi su popizdile šta san ovakvu facu složija![]()
http://i26.tinypic.com/i3c3mg.jpg![]()
Michel puši karu.
- Freddy
kak je bilo?Ghostface wrote:Evo stigle su mi slike s mature, i jednostavno moran stavit ovu sliku, savršeno odražava kolko san mrzija šta san tamo. Ove dvi su popizdile šta san ovakvu facu složija![]()
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Scarface
Freddy wrote:kak je bilo?Ghostface wrote:Evo stigle su mi slike s mature, i jednostavno moran stavit ovu sliku, savršeno odražava kolko san mrzija šta san tamo. Ove dvi su popizdile šta san ovakvu facu složija![]()
A šta misliš?
- maddjuro
kolko sam vidio po ljudima na našoj maturalnoj, skoro je svim curama to bila "noć života" kad se zbigecaju, moraju spiskat što više para na haljine, bit najljepše...
dok je muškima to bilo -ajmo se zabavit, jer ko zna kad ćemo se opet vidit.
Zato se i jesu ljutile, jer one moraju izgledat super na svim slikama
dok je muškima to bilo -ajmo se zabavit, jer ko zna kad ćemo se opet vidit.
Zato se i jesu ljutile, jer one moraju izgledat super na svim slikama
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
tak je i kod nas bilo, samo sto sam ja vecinu vremena provela s deckima i pivama nego plesuci u krug na one nase domace stare hitove. nemam nis protiv nase glazbe, ali ukomponirana s proslavom odavala je ugodaj svadbe i odlucih bit po strani.
a glede uredivanja...pa svaka cura to voli
, samo kaj neke svari postanu prejerane... jedna iz razreda je npr. dala preko 2000kn za haljinu, koja nije bila bog zna sta ekstra.
a i koja su to bila odmjeravanja drugih cura...sam se cekalo da se pojavi netko s necim drugacijim i netipicnim.
a glede uredivanja...pa svaka cura to voli
a i koja su to bila odmjeravanja drugih cura...sam se cekalo da se pojavi netko s necim drugacijim i netipicnim.