The Incredible Hulk (2oo8)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 28 May 2008, 23:12

jigsaw wrote:Nemogu otvoriti...
a to je neki valjda download link..a neda mi se skidat...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 May 2008, 10:06

A$H wrote:
jigsaw wrote:Nemogu otvoriti...
a to je neki valjda download link..a neda mi se skidat...
A šteta...to je bio neki quick time filmić ali ne znam zakaj se sad neće otvoriti. Uglavnom Hulk raspolovi policijski auto, "napravi od njega rukavice" i s njim izlema Abominationa ko pičku neku, a ovaj mu nakon svih tih žestokih udaraca samo kaže "Zar je to sve" LOL :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 May 2008, 11:17

Evo kao što sam i mislio...sve što smo do sada vidjeli od novog Hulka a šta se tiče (lošeg) CGI je bio work in progres...dečki iz Rhythm and Hues još uvijek rade na svojoj "bebi" hehe...

Image

Ovo je već puno bolje...

A$H

Post by A$H » 11 Jun 2008, 20:03

Louis Letterier, redatelj novog Hulka fanovima je otkrio kako pojavljivanje Roberta Downeya Jr.-a u ulozi Tonyja Starka odnosno Iron Mana, nije jedina poslastica koju im je pripremio. Ljubitelji Marvelovih stripova raspametili su se kada im je rečeno da će se Hulk susresti s ni manje ni više nego - Captainom Americom!

"U Iron Manu negdje možete vidjeti štit Captaina Americe, e pa u Hulku ćete ga moći vidjeti osobno!", rekao je nedavno u intervjuu Lettrier, no oni koji su već pogledali film, tvrde da kapetanu ni traga. Razlog je otkriven ubrzo. Zbog za klince vrlo mračne scene Edwarda Nortona, desetak minuta tijekom kojih se pojavljuje Captain America je izrezano i spremljeno za bogato Blue Ray izdanje i online promociju. Spekulira se i da bi se do premijere filma 13. lipnja moglo dogoditi situacija kao sa epizodnom ulogom Samuela L. Jacksona koji je kao Nick Fury 'podmetnut' na samom kraju Iron Mana.

Ovi superherojski crossoveri, potvrđuju velike ambicije o ekranizaciji Marvelovih Osvetnika, režije kojih bi se rado prihvatio Iron Manov Jon Favreau, kad bi imao vremena. Redatelj je ovih dana na svojem MySpace blogu fanovima izrazio zabrinutost zbog štancanja Marvelovih ekranizacija u vrlo nategnutim rokovima, zbog čega je njegov angažman na nastavku Iron Mana još uvijek upitan. Favreau je komentirao i novog Hulka, ocijenivši ga dobrom zabavom, no demantirao je glasine o Hulkovom gostovanju u nastavcima Iron Mana.

A$H

Post by A$H » 14 Jun 2008, 07:15

Last edited by A$H on 15 Jun 2008, 20:34, edited 1 time in total.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 15 Jun 2008, 20:31

The Incredible Hulk (2008) $54.5M zarade i zaslužujuće je No. 1 na listi. 8)

Solidno se otvorio, iako sam mislio da će barem skinuti kojih 70-75 milja...ali neka i ovo je dobro samo da ne padne brzo...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 21 Jun 2008, 16:31

sto ovo skidam..za sada najbolja kvaiteta koja je dostupna..pa da pogledam prije nego dojde u kino...nemrem izdrzat.. :lol:

Image
Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 21 Jun 2008, 18:52

Zadnja borba je jako dobra.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Jun 2008, 00:56

slika br. 2 kao da je ispala iz stripa odlično je napravljena
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 11 Jul 2008, 12:57

usput promijenih naslov topica jer se zna vec dugo ime..

a eto sinoc pogledao film i kaj rec...

The Incredible Hulk

kao stripofil 4.5/5
kao filmofil 3.5/5

Citat na vlastitu odgovornost..moguci spoileri..

Za pocetak Edward je predobar glumac za ovakvu jednostavnu ulogu..po meni se Eric puno bolje tu snasao, ai fizicki je bolje pasao..cak je Hulk i licio malo u faci na Eric-a...jednostavno uloga je takva da Edward nije mogao dat ono najbolje od sebe..zenske uloge isto Jennifer je 10x bolje odigrala od Liv...prejadna je kemija izmedju njih u novom filmu..tocno se vidjelo da su ljubavne scene isle svima u kinu na zivce..presladunjave za takav film i totalno pune kliseja(poljubac na kisi, spasavanje cure 5x na dan, pa oce biti ili nece bit sexa..itd.)...kaj se te strane price tice Lee je napravio bolji posao..Izgled Hulk-a se malo poboljsao izgleda tamnije, zilavije, opakije..ali mi ide na jetra kaj se jos vidi da je CGI..jer cijelo vrijeme se cakli kao neki bodybuilder namazan svim uljima i kremama...trebali su ga ostavit normalnog/mat, a ne da skoro svijetli u mraku...Fightevi su odlicno napravljeni i stvarno se osijeca Hulkova ljutnja i snaga..pogotov zavrsni fight..koji je odicno napravljen, ali isto klisej i pol, ali kamera se ne trese niti bjezi tak da se moze pratit tko koga i kako mlati...mozda malo pretjerano da se po zgradama krece kao spiderman...cak mi novi Hulk izgleda malo manji nego je bio u verziji iz 2003.g...bilo bi fora da se tu i tamo poveca kad se naljuti..ali nece, ostaje iste velicine...nisam citao previse strip, pa neznam koliko je to vazno, ali nisu objasniji kaj se dogodilo da doktorom Mr. Blue..jel on mozda bude jedan od sljedecih neprijatelja ili ne...ima jos brdo stvari za i protiv ali eto ovog sa se za sad sjetio..a i neda mi se pisat neki esej..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2008, 13:14

I koji ti na kraju bolji kao cjeloviti film..."stari" ili novi?

A$H

Post by A$H » 11 Jul 2008, 13:26

pa stari mi je nekako prirastao srcu, ai gluci su odigrali bolje svoje uloge/vise su pasali u njima..i ima neku dubinu, a ne samo akciju...tak da mi je jos uvjek bolji..mozda sa vremenom nebude, ali sumnjam...

ako zelim pogledat pravi Hero movie sa nekom dubinom i postenom pricom definitivno stari..ako zelim mindless akciju di se samo naganju uz puno eksplozija,uz premotavanje scena sa Liv onda definitivno novi...

da mogu sad bi opet pogledao zavrsni fight u novom jer je stvarno Hulk surov..a toga fali u staroj verziji..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2008, 13:33

A$H wrote:pa stari mi je nekako prirastao srcu, ai gluci su odigrali bolje svoje uloge/vise su pasali u njima..i ima neku dubinu, a ne samo akciju...tak da mi je jos uvjek bolji..mozda sa vremenom nebude, ali sumnjam...

ako zelim pogledat pravi Hero movie sa nekom dubinom i postenom pricom definitivno stari..ako zelim mindless akciju di se samo naganju uz puno eksplozija,uz premotavanje scena sa Liv onda definitivno novi...

da mogu sad bi opet pogledao zavrsni fight u novom jer je stvarno Hulk surov..a toga fali u staroj verziji..
Tak sam si nekak i mislio da će biti...

Ja ga danas gledam :D

A$H

Post by A$H » 11 Jul 2008, 13:36

ajde sretno..mozda ce se tebi i vise svidjet kao cijelina... :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2008, 13:40

A$H wrote:ajde sretno..mozda ce se tebi i vise svidjet kao cijelina... :lol: :lol:
Iskreno...i nejdem ga gledati sa nekim prevelikim očekivanjima...stari mi je veoma drag u mnogo toga, tak da će me ovaj zaista morati zadiviti nečim posebnim da bih izašao oduševljen iz kina...vidjet ćemo...

Post Reply