Glazba.
- Boby
Po pitanju novih bandova, na sceni postoje uistinu talentirani kantautori za koji bez problema mogu reći da su nasljednici Dylana, Springsteena i kompanije ali situacija je na glazbenoj sceni da takva glazba ne zadovoljava kriterije masovne publike i ono što je moglo proći u starije doba danas ne može. Danas su poželjniji glazbenici s prilagodljivim i popističkim zvukom po mogućnosti sa što kraćim životnim vijekom jer to je za za globalno tržište prihvatljivije, da ne kažem profitabilnije. Usprkos tome, danas postoje glazbenici koji bi, da su rođeni u nekom drugom vremenu, pisali glazbenu povijest. Ovako se nalaze manje-više u undergroundu
@Gosp - ne idem na Dylana, ideš ti? Da bar netko na ovom forumu podjeli dojmove s ostalima
@Gosp - ne idem na Dylana, ideš ti? Da bar netko na ovom forumu podjeli dojmove s ostalima
- Aryx
ja cu najvjerojatnije iciamaterka wrote:e nisam citala svih 117 strana...jel neko dolazi u split na maidene??? ja idem iako ih mogu i iz kreveta slusat kolko sam udaljena od poljuda....
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- SpectralRipper
re
ja ću doć' ako mogu slušat iz tvog kreveta
[img]http://darkhorizon666.com/NEWSITE/LINKS_files/ConquerorBanner.gif[/img]
-
Gosp.
Bio sam na koncertu.Boby wrote: @Gosp - ne idem na Dylana, ideš ti? Da bar netko na ovom forumu podjeli dojmove s ostalima
Koncert je bio, što se tiće kvalitete, na vrhunskoj razini.
Od organizacije do ozvučenja, sve je bilo prilično dobro. Čak je koncert počeo točno kada je i zakazan.
Možda mi je malo žao (tojest sigurno mi je i to puno hah) jer nije svirao hitove koje je publika toliko željno iščekivala, ali ipak je stvorio ugodnu i specifičnu atmosferu koju samo on može stvoriti. Vrhunac koncerta je bila izvedba Like a rolling stone pjesme gdje je publika jednostavno poludila. Čak sam se i začudio da svi znaju tekst.
Eto, meni se osobno svidio nastup iako sam siguran da postoje oni koji će se ljutiti zbog nedostatka hitova na koncertu. Ali ipak, nije važno. To je Bob Dylan.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Aryx
-
FilmTV
Nisam bio ali mi je u oko upao post u kojem je Grbačić popljuvao Dylanov koncert.
Većinu pjesama izvodio je tako da ih ni najupućenija publika nije mogla prepoznati. Glazba kojom se igrao super bi sjela da je održao koncertić u kakvom jazz klubu, ne i na stadionu pred tisućama ljudi.
-
Gosp.
Kao da sam znao da će to prigovoriti.
Istina, sve pjesme je obradio na novi način. Ali zanimljivo je da komentatori zaboravljaju činjenicu da on i inače zna raditi takve stvari na koncertima te to nije ništa neobično. Istina, kod nas ne dolazi često pa je možda trebao odsvirati sve u orginalu, ali po meni je i ovako bilo prilično zadovoljavajuče.
Vrijeme je da se osvijeste i komentatori te shvate da nam već jako dugo, još od Jugoslavije, ne dolaze često kultni izvođači poput njega.
Istina, sve pjesme je obradio na novi način. Ali zanimljivo je da komentatori zaboravljaju činjenicu da on i inače zna raditi takve stvari na koncertima te to nije ništa neobično. Istina, kod nas ne dolazi često pa je možda trebao odsvirati sve u orginalu, ali po meni je i ovako bilo prilično zadovoljavajuče.
Vrijeme je da se osvijeste i komentatori te shvate da nam već jako dugo, još od Jugoslavije, ne dolaze često kultni izvođači poput njega.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Knatchbull