Molim pomoć!
-
Gosp.
Molim pomoć!
Znate li kako se zove film, snimljen negdje sredinom 80ih, čija radnja prati grupu tinejđera koji imaju čast organizirati tulum upravo u kući gdje živi psihopatski ubojica.
Tema nije nipočemu posebna, prati te likove u njihovoj borbi protiv manijaka koji živi u vikendici jedne članice te tinejđerske grupe. Pošto je radnja veoma slična mnogim drugim radnjama horrora tog vremena, jedina sitnica koja ga čini drugačijim je kožna vreča koju ubojica ima na glavi tijekom cijelog filma.
Film je američki.
Nije ništa vrijedno, međutim želio bih ga ponovno nabaviti, a nemogu se nikako sjetiti kako se zove.
Bio bih zahvalan kada bi netko mogao pomoći.
Tema nije nipočemu posebna, prati te likove u njihovoj borbi protiv manijaka koji živi u vikendici jedne članice te tinejđerske grupe. Pošto je radnja veoma slična mnogim drugim radnjama horrora tog vremena, jedina sitnica koja ga čini drugačijim je kožna vreča koju ubojica ima na glavi tijekom cijelog filma.
Film je američki.
Nije ništa vrijedno, međutim želio bih ga ponovno nabaviti, a nemogu se nikako sjetiti kako se zove.
Bio bih zahvalan kada bi netko mogao pomoći.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Aryx
- john_constantine
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
Nije baš kožna vreća bila u igru, više krpena ili jutenajohn_constantine wrote:siguran si da to nije drugi nastavak petka 13? Tamo je serijski ubojica imao kožnu vreću na glavi?
Btw Gosp, nisam gledao, ali inače je poznato da je Jason iz ovog dijela sa svojim mejkapom (čitaj: samo vrećom) kopirao ubojicu iz "The Town That Dreaded Sundown" (negdje sredina sedamdesetih ako se ne varam). Eventualno je to u igiri, makar koliko sam čitao o filmu, ne sjećam se teenagera...
- dr_gonzo
The Town That Dreaded Sundown (1977)
I ja tražim taj film, al ga je jebeno teško naći (inače od ovog su filma i posudili u 2 dijelu Petka 13 da Jason nosi vriću preko glave...kao neka posveta, ali mi se čini više kao bezočna krađa)
I ja tražim taj film, al ga je jebeno teško naći (inače od ovog su filma i posudili u 2 dijelu Petka 13 da Jason nosi vriću preko glave...kao neka posveta, ali mi se čini više kao bezočna krađa)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
cijeli serijal je jedna velika krađa...čak su i hokejašku masku ukrali...u Alone in the dark ju je ubojica prvi nosio..par mjeseci poslije eto Jason ja istom maskom...dr_gonzo wrote:The Town That Dreaded Sundown (1977)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!