ma ne ,ali kvaliteta je po meni baš loša. mislim meni akcija nije ništa posebna,kao i gluma ma i vidi se da grad nije New york,a punisher bez lubanje je isto kao jason bez hokejaške maske po meniA$H wrote:u da, a recept za dobar film je da bude skup,film je bio zabavan i sa boljom tamnijom atmosferom od ovog novog...i kaj ste toliko napaljeni na tu lubanju...Unreal wrote:ma tamo uopče punisher nema lubanju na majci i spašava neku iritantnu djecu od yakuze. osim toga film je jeftin i pomalo glup.A$H wrote:
kako kome..novoj mladezi mozda i je...ali onaj je bio puno tamniji i blizi atmosferi stripa od ovog...
Punisher 2
-
Unreal
- A$H
pa u prvom filmu je klinac i nema je,kao i u drugom di je velik,te ubija sa vrecom na glavi,tek ju je utrecem nastavku dobio...jel zato to nije jason u filmu??Unreal wrote:ma ne ,ali kvaliteta je po meni baš loša. mislim meni akcija nije ništa posebna,kao i gluma ma i vidi se da grad nije New york,a punisher bez lubanje je isto kao jason bez hokejaške maske po meniA$H wrote:u da, a recept za dobar film je da bude skup,film je bio zabavan i sa boljom tamnijom atmosferom od ovog novog...i kaj ste toliko napaljeni na tu lubanju...Unreal wrote: ma tamo uopče punisher nema lubanju na majci i spašava neku iritantnu djecu od yakuze. osim toga film je jeftin i pomalo glup.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
-
Unreal
ma da se malo bolje objasnim (uzmite u obzir da sam novi punisher fan i nisam čitao puno brojeva
)
. meni je prvi punisher iz 80tih makar gledljiv baš bezvezan zato što nema previše veza sa stripom(jedino kaj ima je lika Punishera bez lubanje koj lovi kriminalce, a ostalo poput likova i nekih detalja koliko sam vidio nema veza sa stripom) i nije mi nekaj opčenito. dijalozi su loši,gluma prosječna,punisher se teleportira,koreografije ni nema
,likovi iritantni i akcija mi nije nekaj makar je gledljiva. film je aje meni gledljiv zbog više krvi i akcije(to baš fali u novom filmu),ali ostalo baš loše.
- Dragonrage
kako kome...ja baš i nisam nova mladež ali mi je ovaj novi Punisher mnogo bolji od onog starog i jako je sličan originalnom stripu, iako mrvicu prerazvučen...ali neću se sad ponavljati...sve sam ja to već bio ranije rekao...A$H wrote:Unreal wrote:ma istina,no i dalje soldan film za pogledat i bolji nego stara verzija iz 1989 koja je zamalo sranjesikeone wrote:Prvi Punisher je premekan jer u stripu je nemilosrdna mašina za ubijanje negativaca, nadam se da će u dvojnci pokazati svoju nasilnu stranu
kako kome..novoj mladezi mozda i je...ali onaj je bio puno tamniji i blizi atmosferi stripa od ovog...
- A$H
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
Napokon izbaciše prvi teaser trailer...
TEASER TRAILER
Čini se ok, ali još uvijek ne znam kaj da mislim o svemu tome...
TEASER TRAILER
Čini se ok, ali još uvijek ne znam kaj da mislim o svemu tome...
- Dragonrage
Već je stavljen u postu iznad tvogshogo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=yeq0d-TZN-A
trailer