Koji ste horror zadnji gledali?
- Scarface
The Strangers- nisan moga čekat bolju verziju od CAM-a, jer me stvarno film zanima, i definitvno je ispunija moja očekivanja. Puno bolje i strašnije od Vacancyja, a zamislite još sve to u stoput boljoj verziji na DVDRip-u, svakako dakle preporučan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
- majstoro
- Dragonrage
The Machine Girl 4/5 TRAILER
Ha-ha...samo japanci mogu snimiti ovakvu ludost od filma, totalna krvava zajebancija. Niskobudžetni horror akcić o djevojci sa minigunom umjesto ruke koja osvećuje smrt svog brata i pri tome kasapi krivce na sve moguće krvave načine. Nema tu čega nema...leteća gilotinja, grudnjak/bušilica, katane, ninje, shurikeni i iznutrice na sve strane. No sve to skupa izgleda presmiješno, u onako pozitivnom crtićevskom smislu. Naime ako ste ikada gledli neki malo krvaviji anime tipa "Ninja Scroll" ili "Afrio Samurai" gdi odsječene ruke i noge lete na sve strane, znate što vas od prilike očekuje...samo u igranoj verziji. Akcija čak u nekim dijelovima izgleda poprilično cool, likovi su blesavi, smiješni a neki i iritantni tako da vam je gušt gledati kada umiru nasilnom smrću.
Iako naravno nije ovo film za svakoga i neće svatko u tome vidjeti dobru zafrkanciju za ekipu niti će se smijati svim tim kasapljenjima. Ukoliko nemate zaista otvoren um za ovakovu vrtu filma, onda ga svakako izbjegnite.
Ha-ha...samo japanci mogu snimiti ovakvu ludost od filma, totalna krvava zajebancija. Niskobudžetni horror akcić o djevojci sa minigunom umjesto ruke koja osvećuje smrt svog brata i pri tome kasapi krivce na sve moguće krvave načine. Nema tu čega nema...leteća gilotinja, grudnjak/bušilica, katane, ninje, shurikeni i iznutrice na sve strane. No sve to skupa izgleda presmiješno, u onako pozitivnom crtićevskom smislu. Naime ako ste ikada gledli neki malo krvaviji anime tipa "Ninja Scroll" ili "Afrio Samurai" gdi odsječene ruke i noge lete na sve strane, znate što vas od prilike očekuje...samo u igranoj verziji. Akcija čak u nekim dijelovima izgleda poprilično cool, likovi su blesavi, smiješni a neki i iritantni tako da vam je gušt gledati kada umiru nasilnom smrću.
Iako naravno nije ovo film za svakoga i neće svatko u tome vidjeti dobru zafrkanciju za ekipu niti će se smijati svim tim kasapljenjima. Ukoliko nemate zaista otvoren um za ovakovu vrtu filma, onda ga svakako izbjegnite.
- Asfodel
-
Ghrall
- Aryx
da zakon filmicA$H wrote:Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon - 4/5 - drago mi je kaj su dosta toga objasnili i pokazali pripreme...nije ni cudo sa Jason, Myers itd..uspiju sve pobit...![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
machine girl (2008)
film nije sasvim ispunio moja ocekivanja, mada sam se trudila ne nametati mu neke kriterije. sve u svemu, zadovoljna sam vecim dijelom. likovi su zanimljivi i ko sto dragon rece, neki su cak i dosta iritantni. efekti su mi dosta fora i od pocetka zamisljah da ce film bit krcat prstakinja krvi, porazbacanim udovima i svakojakim ishodima u tucnjavama.
ok mi je sjeo i bas mi je drago sto sam ga pogledala.
film nije sasvim ispunio moja ocekivanja, mada sam se trudila ne nametati mu neke kriterije. sve u svemu, zadovoljna sam vecim dijelom. likovi su zanimljivi i ko sto dragon rece, neki su cak i dosta iritantni. efekti su mi dosta fora i od pocetka zamisljah da ce film bit krcat prstakinja krvi, porazbacanim udovima i svakojakim ishodima u tucnjavama.
ok mi je sjeo i bas mi je drago sto sam ga pogledala.
- Panjhed
Dobar je Infreno!Baš mi se sviđa taj mindfuck štih...Ghrall wrote:Hellraiser Inferno - Sad mi je puno bolji nekak bil nego prije kad sam ga gledao. Ok mi je kaj je ovaj nastavak više psihološki triler - horor, onak malo za promjenu.
E da, zadnje sam pogledo "Attack of The killer Tomatoes", čist okej zajebancija al nije baš ono kaj sam očekivao.Nabavil sam si i nastavke pa pretpostavljam da bi mogli bit bolji, hehe baš me zanima George Clooney s fudbalerkom kaj u dvojci ganja ubojite paradajze:D...
Baj d vej ja sam novi na forumu i sve vas skupa pozdravljam!
CHEERS!
dva grobara dok lopate rabe stala su u govno, govno mrtve babe!
- Knatchbull
- elrania