Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
- john_constantine
Hostel 2 - prvi dio je bar bio gledljiv, a ovaj je previše naporan, dosadan, i negledljiv i previše umjetnički. Pa sama scena s srpom predugo traje.... a tek užasna muzika. Gluma solidna, kraj predvidljiv, stupidan završetak, offscreen scene nasilja što ne bi očekivao od rotha, bezvezna scena ubojstva malog cigana i par scena kao rezanje kurca i hranjenje psa istim. Ali nema ništa od klanja u hostelu kao scena s motorkom u originalu. Vrlo loše...
Michel puši karu.
- Scarface
Nije baš horror, al ako je na horrorflixu, mora da ga fanovi dijelom tako kvalificiraju, pa: Reaper season 1.- svih 18 epizoda- 8/10- stvarno zabavna serija s puno potencijala za i neke epskije priče, radnja je dosta slična i drugoj CW-evoj seriji Supernatural, a čak dijele ime glavnog lika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
pa meni je bio bolji od originala...ali sveukupno gledano oba dijela su razočarenje veliko...eli roth je bio nakon cabin fever najavljivan kao talentiran redatelj, ali do sada nije ništa pokazao...john_constantine wrote:Hostel 2 - prvi dio je bar bio gledljiv, a ovaj je previše naporan, dosadan, i negledljiv i previše umjetnički. Pa sama scena s srpom predugo traje.... a tek užasna muzika. Gluma solidna, kraj predvidljiv, stupidan završetak, offscreen scene nasilja što ne bi očekivao od rotha, bezvezna scena ubojstva malog cigana i par scena kao rezanje kurca i hranjenje psa istim. Ali nema ništa od klanja u hostelu kao scena s motorkom u originalu. Vrlo loše...
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
-
Hec
- max
-
GreenHornet
"Šejtanov ratnik"
Nadmašio je sva moja očekivanja...
Bio sam full skeptičan,jbg-a,mladi,neafirmirani glumci,općenito horror filmovi sa ovog područja...
Priča vrlo dobra-nadnaravno zlo sa drugog svijeta je igrom slučaja preko turaka došlo na ovo područje...
Radnja prvih 15 minuta prebrza,zatim idućih a sigurno 45 min totalno,uspavljajujuće spora...Sve to vodi do početka ubojstava u jednoj velikoj vili ili ti ga 15 min poprilicno brutalnih i dobro odrađenih ubojstava.
Mladi glumci su dobro obavili svoj zadatak,osim lika glavnog negativca koji se ponašao kao da je u školskoj predstavi što je po meni najveći minus...
Kraj je možda trebao biti mrvicu duži,al eto...
Maska šejtana stvarno jeziva,mada sam očekivao neki trash...Dobro pogođeno.Kao i mjuza koja je strašna i izaziva tjeskobu.Solidni efekti.
7/10

Nadmašio je sva moja očekivanja...
Priča vrlo dobra-nadnaravno zlo sa drugog svijeta je igrom slučaja preko turaka došlo na ovo područje...
Radnja prvih 15 minuta prebrza,zatim idućih a sigurno 45 min totalno,uspavljajujuće spora...Sve to vodi do početka ubojstava u jednoj velikoj vili ili ti ga 15 min poprilicno brutalnih i dobro odrađenih ubojstava.
Mladi glumci su dobro obavili svoj zadatak,osim lika glavnog negativca koji se ponašao kao da je u školskoj predstavi što je po meni najveći minus...
Kraj je možda trebao biti mrvicu duži,al eto...
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
- A$H
- Scarface
Exorcism of Emily Rose- 9/10- puno više drama sa filozofskom notom sukoba znanosti i duha nego horror, ali jeste prilično spooky.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
Pet Sematary - 4.5/5 klincu svaka cast odlicno je odglumio...odlican soundtrack usput..
Pet Sematary 2 - 4/5 eh vise su se okrenuli na ubojstva nego na pricu i spooky elemente kao kod jedinice...ali dosta dobar nastavak..
Meatball Machine - 3.5/5 - eto nakon Machine Girl odlucih i ovo pogledat i nisam pozalio..
Pet Sematary 2 - 4/5 eh vise su se okrenuli na ubojstva nego na pricu i spooky elemente kao kod jedinice...ali dosta dobar nastavak..
Meatball Machine - 3.5/5 - eto nakon Machine Girl odlucih i ovo pogledat i nisam pozalio..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- max
- horkolerbus