Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jun 2008, 13:15

Simone - nikad to nisam htjela gledat jer mi se plot nije sviđao (još uvijek mi se ne sviđa :twisted: )... al ona scena sa svinjama :rotflmao: I AM PIG :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jun 2008, 14:26

don_bastard wrote:120 dana sodome.
epsko remek-djelo koje grize za jaja.
ono s govnima je brutala
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jun 2008, 18:31

The Nightmare Before Christmas i Corpse Bride - 10/10 ,obožavam ove crtiće
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Jun 2008, 23:03

Boston Legal do polovice 3.sezone - :prayer:,jedna od najboljih odvjetničkih serija ikad,s najboljih muškim parom.istina John Cage iz ally mcbeal je luši od denny crane ali i denny je legendaran.od probijanja 4. zida,reference na star trek,rezime na kraju epizoda ..ma odlična..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Knatchbull

Post by Knatchbull » 10 Jun 2008, 14:58

The Oxford Murders
moram priznati da me naslov filma zaintrigirao. očekivao sam kvalitetni britanski krimić a dobio loše režiranu dramu s glupavom ljubavnom pričom. odnosi između likova su loše izvedeni, ljubavni zapleti su napravljeni u stilu meksičkih sapunica a gluma je umjetna i plastična kao su amateri u pitanju(s izuzetkom profesora kojega su pak preforsirali). Dio filma koji se bavi ubojstvima živcira je bespotrebno prezakompliciran a sve u pokušaju originalnosti što donekle i uspjeva, ali je loše režirano. Kraj je donekle spasio film i zato mu dajem 2,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 10 Jun 2008, 15:00

128 epizoda Bleacha
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 10 Jun 2008, 18:57

sommersturm (2004)
wow... ostala sam iznenadena filmom. kraj me jedino razocarao, jer je zavrsio nekako presladunjavo s obzirom na to kako je film izgledao do tada, ali svaka cast...
prica se vrti oko skupine teenagera koji se pripremaju za natjecanje u veslanju, ali se gotovo sva pozornost predaje glavnom liku koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja i o tome u kakvoj se emotivnoj i drustvenoj poziciji nalazi medu svojim vrsnjacima kada se otkrije da je gay. zbilja dirvljivo razradena prica koja dosta otvoreno prikazuje musko-muske, musko-zenske odnose i samo prijateljstvo jednih i drugih. zbilja preporucujem da se pogleda.

A$H

Post by A$H » 10 Jun 2008, 19:49

Meet The Spartans - 0.5/5 pogledao prve 4 min. strasno.....brije ma to nije vise ni amerima smijesno..octo sam upravu User Rating: 2.4/10 (25,146 votes)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 10 Jun 2008, 20:08

filma traje 60 min btw..zvblja je jad i nevolja..gledo ga prije par mjeseci
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Jun 2008, 20:12

ja pogledao prvih 15-ak minuta...doduše fora sa angelinom i brad pittom je odlična.... :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 10 Jun 2008, 22:40

elrania wrote:sommersturm (2004)
wow... ostala sam iznenadena filmom. kraj me jedino razocarao, jer je zavrsio nekako presladunjavo s obzirom na to kako je film izgledao do tada, ali svaka cast...
prica se vrti oko skupine teenagera koji se pripremaju za natjecanje u veslanju, ali se gotovo sva pozornost predaje glavnom liku koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja i o tome u kakvoj se emotivnoj i drustvenoj poziciji nalazi medu svojim vrsnjacima kada se otkrije da je gay. zbilja dirvljivo razradena prica koja dosta otvoreno prikazuje musko-muske, musko-zenske odnose i samo prijateljstvo jednih i drugih. zbilja preporucujem da se pogleda.

Ne sumnjan da je to dobro odrađeno šta se tiče radnje, glume i sveg ostalog al baš ka i Brokeback mountain nema šanse da ću gledat, nije da san neki homofob ili slično al ista stvar i s yaoi mangama i animeima, ne bi mi bilo ugodno to gledat/čitat. Kako ovo društvo ide u kurac sve više i više, možda ovakvi filmovi i tribaju, ali nikad tome neću dat priliku.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 11 Jun 2008, 00:42

meni brokeback mountain zbilja nije sjeo i ostala sam poprilicno ravnodusna na kraju filma. ovdje mi je sama sredina koja se prikazuje bila puno zanimljivija i zbilja mi se svidaju predstavljeni karakteri. u jednu ruku, film je i komedija, te nije sve tako sivo. na momente parodira taj gay trend, no isto tako svraca pozornost na probleme "coming-outa" kod mladih, odgajanih pod anti-gay svjetonazorom.
kome ne pase, ne mora gledati. film ima scena vjerojatno neugodnih cistom heteroseksualnom muskarcu tak da mozda ni nije najbolji izbor za svakoga, ali se isplati baciti oko na nj.

Boby

Post by Boby » 11 Jun 2008, 09:39

Dva remek dijela, oba ekranizacije vrhova književnosti našeg doba:

"Atonement"
Ljubavna tragedija s Keirom Knightley. Sniman je posebnom tehnikom tako da se određene scene ponavljaju kroz vidove drugih likova koji su tjelesno samo par metara udaljeni. Jedano od onih filmova zbog kojeg ću se prisjećati ovog proljeća. Takvih je ustinu malo s kojim poistovjećujem vrijeme u kojem sam ih gledao

"Ljubav U Doba Kolere"
Suptilno, opuštajuće a nimalo uspavljujuće dijelo. Odlična gluma, film je na engleskom ali glumci su se potrudili da zvuče kao Talijani koji dobro govore talijanski.

Blagoslovljeni smo dobrim filmovima u ovoj sezoni

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Jun 2008, 11:27

Srpski film "Do koske"
Odličan uradak sa dosta zanimljivom tematikom (mladi kriminalac otme svog šefa).To doba je inače bilo plodno tlo za filmove,dokumentarce o mafiji tako da je pogođena tema.
Film ima par fakat brutalnih scena,te zadnjih 15minuta gotovo neprestane pucačine.Kroz film se čovjek dvoumi dali da žali Kovača ili ne,baš ono kad ti ga bude žao,otmičar uleti sa stvarima iz prošlosti koje je radio pa promjeniš mišljenje. :D
Par vrhunskih scena,sa odličnim dijalozima te razgovorima općenito.
Spomenuo bi antologijsku rečenicu:
"KAD SI ZADNJI PUT KARAO?"
"LJETOS UMALO..."
:klapklap: :supz: :lol:
Gluma vrlo dobra,pogotovo Kovačeva uloga,koja je po meni jedna od jačih koje sam vidio u ex yu.
U globalu film je bolji od legendarnog "Rane"
8,5/10
:klapklap:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Jun 2008, 18:37

kung-fu panda 6/10

ok film ali iskreno očekivao sm nešto više
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply