Raspored (Horror) filmova na TV-u
-
- dr_gonzo
- A$H
ovaj kraj koji si jucer vidjela je original kraj kad uzme kap vise i budi se 1oo godina kasnije nego bi trebao u nuklearno unistenom svijetu...a onaj drugi kraj vise herojski u S-mart je napravljan nakon sto je originaln bio publici pre depresivan...naravno verzije se razlikuju jo po nekim scenama...just me wrote:Sad sam zbunjena, koliko se ja sječam, kad sam zadnji put gladala army of Darkness, kraj je bio drugačiji.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
- A$H
http://www.youtube.com/watch?v=x3HBCopB7Hcfilmophil wrote:ja nisam vidio taj kraj sa opustošenim svijetom![]()
ima netko link za to na you tubu???
-
hvalaA$H wrote:http://www.youtube.com/watch?v=x3HBCopB7Hcfilmophil wrote:ja nisam vidio taj kraj sa opustošenim svijetom![]()
ovo je možda čak i bolji kraj od originalnog..."hail to the king, baby"
This is the Zodiac speaking.
- A$H
pa ovo i je originalni...hail to the king je alternativni..ali eto gazda videa je fulao...filmophil wrote:hvalaA$H wrote:http://www.youtube.com/watch?v=x3HBCopB7Hcfilmophil wrote:ja nisam vidio taj kraj sa opustošenim svijetom![]()
ovo je možda čak i bolji kraj od originalnog..."hail to the king, baby"
- majstoro
Subota, 14.06.2008. u 23:30
Žanr:horror
KRAJ SVIJETA (DEEP EVIL)
Led Sibira i Aljaske dugo je krio veliku tajnu. Otkriće te tajne moglo bi značiti kraj svijeta.
Daleko od ljudskih očiju u pedesetim godinama prošlog stoljeća na prostranstva ruskog Sibira spustio se nevidljivi mikrob izvanzemaljskog porijekla. Godine 2004. američki znanstvenici rade na kloniranju toga mikroba u tajnoj podzemnoj postaji na Aljasci. Odjednom se čitav kompjuterski sistem istraživačke postaje ruši, a distorzirani signal posljednji je pokušaj kontakta. Hitno se okuplja tim znanstvenog i vojnog osoblja kako bi otkrili što je pošlo po zlu.
Iako zapravo tek još jedna stilska vježba na temu zabranjenog znanstvenog poigravanja, znanstveno-fantastični horor "Kraj svijeta" redatelja Pata Williamsa fanovima će žanra pružiti sat i pol solidnog užitka. Prije svega, ovaj se film oslanja na zastrašujuću atmosferu nepristupačnog leda Aljaske. Glumačku ekipu predvodi nekadašnja velika akcijska zvijezda Lorenzo Lamas, koji se jako dobro snalazi i u obračunavanju sa zlikovcima neljudskog porijekla.
uzivajte!
KRAJ SVIJETA (DEEP EVIL)
Led Sibira i Aljaske dugo je krio veliku tajnu. Otkriće te tajne moglo bi značiti kraj svijeta.
Daleko od ljudskih očiju u pedesetim godinama prošlog stoljeća na prostranstva ruskog Sibira spustio se nevidljivi mikrob izvanzemaljskog porijekla. Godine 2004. američki znanstvenici rade na kloniranju toga mikroba u tajnoj podzemnoj postaji na Aljasci. Odjednom se čitav kompjuterski sistem istraživačke postaje ruši, a distorzirani signal posljednji je pokušaj kontakta. Hitno se okuplja tim znanstvenog i vojnog osoblja kako bi otkrili što je pošlo po zlu.
Iako zapravo tek još jedna stilska vježba na temu zabranjenog znanstvenog poigravanja, znanstveno-fantastični horor "Kraj svijeta" redatelja Pata Williamsa fanovima će žanra pružiti sat i pol solidnog užitka. Prije svega, ovaj se film oslanja na zastrašujuću atmosferu nepristupačnog leda Aljaske. Glumačku ekipu predvodi nekadašnja velika akcijska zvijezda Lorenzo Lamas, koji se jako dobro snalazi i u obračunavanju sa zlikovcima neljudskog porijekla.
uzivajte!
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- dr_gonzo
majstoro wrote:Subota, 14.06.2008. u 23:30
KRAJ SVIJETA (DEEP EVIL)
uzivajte!
U jeboteeee....

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -