Death Race (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
john_constantine

Death Race (2008)

Post by john_constantine » 05 Oct 2007, 17:23

Set in a future version of America, a prisoner (Statham) who is weeks away from being released is forced by his warden (Allen) to compete in a brutal, deadly car race alongside his fellow inmates.

Redatelj je Paul W.S. Anderson. Znači, biti će loše. :wink: Ne vjerujem da ima muda za krvave akcijske scene vožnje.
Michel puši karu.

Dragonrage

Re: Death race

Post by Dragonrage » 09 Oct 2007, 11:07

john_constantine wrote:Set in a future version of America, a prisoner (Statham) who is weeks away from being released is forced by his warden (Allen) to compete in a brutal, deadly car race alongside his fellow inmates.

Redatelj je Paul W.S. Anderson. Znači, biti će loše. :wink: Ne vjerujem da ima muda za krvave akcijske scene vožnje.
Dat ću mu šansu...ipak je on napravio Event Horizon i Soldiera...a i Stratham je tu...

A$H

Post by A$H » 09 Oct 2007, 11:47

baš sam čitao interviju di ga Jason kaže Death Race 3000 nastavak Death Race 2000 iz '75. iako nema puno zajedničkog sa tim filmom..hmm..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2007, 17:57

A$H wrote:baš sam čitao interviju di ga Jason kaže Death Race 3000 nastavak Death Race 2000 iz '75. iako nema puno zajedničkog sa tim filmom..hmm..
Redatelj je Paul W.S. Anderson, koji najčešće ekranizira igre. Radnja podsjeća baš na igru Carmageddon, nije li ipak glavni lik bio zatvorenik? Glumi jason stantham koji je obrijane glave, a vozač na naslovnici carmageddona je isto bio ćelav. :wink: Ovako im je lakše staviti kao remake tog trash filma, nego platiti copyright na tu igru.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 10 Oct 2007, 23:02

john_constantine wrote:
A$H wrote:baš sam čitao interviju di ga Jason kaže Death Race 3000 nastavak Death Race 2000 iz '75. iako nema puno zajedničkog sa tim filmom..hmm..
Redatelj je Paul W.S. Anderson, koji najčešće ekranizira igre. Radnja podsjeća baš na igru Carmageddon, nije li ipak glavni lik bio zatvorenik? Glumi jason stantham koji je obrijane glave, a vozač na naslovnici carmageddona je isto bio ćelav. :wink: Ovako im je lakše staviti kao remake tog trash filma, nego platiti copyright na tu igru.

nitko nije spomenuo da je remake u pitanju..ali moguće da su bili inspirirani nekim stvarima ih Carmageddona

Unreal

Post by Unreal » 29 Oct 2007, 20:03

Paul Anderson zna režirati, ali ne i napisati dobar scenarij. :roll: No ajde bacit ću oko ipak imam dobar osječaj u vezi ovog filma.

bakero

Post by bakero » 31 Oct 2007, 16:53

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:Set in a future version of America, a prisoner (Statham) who is weeks away from being released is forced by his warden (Allen) to compete in a brutal, deadly car race alongside his fellow inmates.

Dat ću mu šansu...ipak je on napravio Event Horizon i Soldiera...a i Stratham je tu...
točno tako!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 09 Jan 2008, 21:08

Evo naišao na jednu sliku iz filma :rock:
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Jan 2008, 23:04

Unreal wrote:Evo naišao na jednu sliku iz filma :rock:
Kako su na nekom sajtu komentirali ovu sliku, kao da su Stathamovu glavu kopi pejstali na neki random mad max auto :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Jan 2008, 09:59

HorrorHR wrote:
Kako su na nekom sajtu komentirali ovu sliku, kao da su Stathamovu glavu kopi pejstali na neki random mad max auto :D
Da tak se čini, ali ne bih rekao da je to u pitanju...vidio sam i ja sliku baš neki dan i namjeravao ju staviti :D . Uglavnom, ova prva slika mi se čini ok, a i vidio sam jedna clip sa snimanja...mislim da će biti nabrijan film...

A$H

Post by A$H » 10 Jan 2008, 19:26

Image
nice 1

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Jun 2008, 10:43

Hell Yeah...nabrijani Ford Mustang sa minigunovima na haubi :lol: :lol: :lol: supz: :supz: :supz: :supz:

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image :

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 06 Jun 2008, 12:25

john_constantine wrote:

Film (Death Race 2000) je bio velika inspiracija za Carmageddon video igru, pa je logičnije da se film kao nastavlja na trash film, nego na video igru...pa nema veze da plačaju copyright izdavaču same igre :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jun 2008, 15:57

Još par slika...

Image Image Image

max

Post by max » 09 Jun 2008, 16:35

Bas sam se pitao kad ce se sjetit napraviti takav film.
Malo kasne s tim, trebalo je to napravit u fazi najvece popularnosti
onog fast and furious smeca kao protuteza a i primjer :twisted:
Nadam se da ce biti puno gore scena masakriranja civila, ali ne ocekujem nista.

Max Damage iz Carmageddona nije bio (bivsi) zatvorenik nego "obicni" manijakalni ubojica.
Kosu je izgubio kad ga je zahvatila radijacija atomske bombe i to prilikom gazenja pjesaka

Ima graphic novel koji objasnjava radnju igre :wink:
This is the way the World ends
Not with a bang but a Whisper

Post Reply