Bojno polje Istra

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Jan 2008, 00:23

Informacije od čovjeka koji vodi http://bookaleta.blog.hr (edit: mislim da to održava davor s. o kojem pričate kao uredniku)
Kaže mi čovjek iz marketinga Glasa Istre da Glas Istre ima neke svoje kioske u Rijeci; te da će se knjiga prodavati na pet mjesta u Rijeci, dva u Lovranu, i još ponegdje, mislim čak u Crikvenici...
prije dva dana:
Roman je od danas na kioscima Istre i Kvarnera. Imate li već svoj primjerak? Jeste li pročitali? Kako vam se sviđa?
Image

just me

Post by just me » 04 Jan 2008, 08:39

Riječane, ajmo lijepo danas u 12 sati u Školjić, nakladnik Zoran Filipović će donjeti hrpu knjiga, pa ćete moći kupiti ako želite, a Danilo će to odmah potpisivati. Ja sam bila jučer u Pazinu, bilo je super, iako najavljeni Emil Soldatić je izostao zbog bolesti, ali ga više nego uspješno zamjenio opatijac Ernie Gigante Dešković :) Na svoje čuđenje sam saznala da knjiga je "kontroverzna" a autor je čak dobio pretnje :shock:
Last edited by just me on 04 Jan 2008, 08:51, edited 1 time in total.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

just me

Post by just me » 04 Jan 2008, 08:40

HorrorHR wrote:Burne reakcije na roman Danila Brozovića

http://www.vecernji.hr/newsroom/culture ... 6/index.do

Btw jel's se počelo to prodavati i kolika je cijena?
39 kuna

just me

Post by just me » 04 Jan 2008, 09:56

la terza madre wrote:Nigdje ne pise od kad ce se prodavati na kioscima,znate vi?
Je li netko od vas citao ˝Vampirske priče˝?
Zbirka kratkih horor priča,nakladnik je pazinsko otvoreno učilište a urednik gospodin Šišović.
U Poreču na kioscima je već rasprodana prvi dan kad se počela prodavati (2.01.2008), nakladnik je jučer rekao da će stići još primjeraka.

Zbirku "Vampirske priče" ja imam, uobičajna ja za konovsku zbirku - 3-4- dobre priče, ostalo dođi mi, prođi mi...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Jun 2008, 15:31

Pozivamo vas na predstavljanja hit-romana Bojno polje Istra:

ĐURĐEVAC - petak, 6. lipnja 2008. u 19 sati u Gradskoj knjižnici Đurđevac; sudjeluju: autor Danilo Brozović i urednik Davor Šišović.

ZAGREB - subota, 7. lipnja 2008. u 12 sati u knjižari Profil Megastore; sudjeluju: autor Danilo Brozović i urednik Davor Šišović.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Jun 2008, 00:20

Vidit ćemo kako će ispasti...ali sam mnogo skeptičan... :roll:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

gandalf

Post by gandalf » 05 Jun 2008, 10:30

Moglo bi biti dobro!

Već neko vrijeme planiram nabaviti knjigu ali nikako, na Sferakonu je bilo ali sam stalno odgađao pa sam na kraju zaboravio!

Treba malo čitati o uništenju ovog dijela zemljine površine! :twisted:

Post Reply