nah... previše penisa u blizini..A$H wrote:idi se tusirat u teretanu...Wendigo wrote:isusa ti bogovog! upravo sam se nekako uspio otuširati u ledeno hladnoj vodi i imao sam osječaj da me netko zalijeva sa ledenim noževima... koja trauma, i tako svaki dan još 3 tjedna brrrr.... još imam trnce po cijelom tijelu.![]()
inače imam uber hladnu vodu u cijevima tako da će bit cirkusa.. ajme kad se sjetim večernjeg tuširanja nakon gym-a.....
sry 4 bad words, u šoku sam.![]()
![]()
Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
- metallicat
možda se čak i iznenadiš po pitanju togaWendigo wrote:nah... previše penisa u blizini..A$H wrote:idi se tusirat u teretanu...Wendigo wrote:isusa ti bogovog! upravo sam se nekako uspio otuširati u ledeno hladnoj vodi i imao sam osječaj da me netko zalijeva sa ledenim noževima... koja trauma, i tako svaki dan još 3 tjedna brrrr.... još imam trnce po cijelom tijelu.![]()
inače imam uber hladnu vodu u cijevima tako da će bit cirkusa.. ajme kad se sjetim večernjeg tuširanja nakon gym-a.....
sry 4 bad words, u šoku sam.![]()
![]()
![]()

-
GreenHornet
- Aryx
GreenHornet wrote:tebi je cat samo sex na pameti...metallicat wrote:možda se čak i iznenadiš po pitanju togaWendigo wrote: nah... previše penisa u blizini..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- metallicat
-
GreenHornet
- Asfodel
- elrania
tusiram se i ja hladnom vec par tjedana, al postoji razlika izmedu ugodno hladnog i onog sto ko da je iz izvora isteklo.Asfodel wrote:
I daj Wendigo, šta se bojiš malo hladne vode, ja se ljeti uglavnom tuširam hladnom...da se bolje rashladim
idem sad pod tus pa lec vjerojatno uskoro... sutra zbilja trebam do nacionalne
vidjet cu jos ujutro hoce mi se dat. cak sam pocela doma uciti pa mozda nece bit potrebno...

- Wendigo
ma ne bojim se lol..Asfodel wrote:Bokić perverznjaci!![]()
Upravo prošla kolokvij aaaaaaaaaaaa!![]()
I daj Wendigo, šta se bojiš malo hladne vode, ja se ljeti uglavnom tuširam hladnom...da se bolje rashladim
upravo si kuham vodu u ogromnom loncu da pomješam malo sa ledarom iz pipe lol, pa na spavanje. ko u srednjem vijeku..
- Dragonrage
- gandalf
- Knatchbull