Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
dan. napokon sam uspio ispeći šnicle koji su dobri i jestivi, i to nakon 2 ili 3 propala pokušaja tokom godina od kada solo živim..
dugo mi je trebalo da skužim da sam ih pekao na prejakoj vatri pa su bili izvana suhi, a unutra krvavi fuj... inače, od danas do 25.6. nemam plin u kući, bit će zanimljivo tuširati se hladnom vodom i kuhati na onoj crnoj ploči.

- Aryx
back to stone ageWendigo wrote:dan. napokon sam uspio ispeći šnicle koji su dobri i jestivi, i to nakon 2 ili 3 propala pokušaja tokom godina od kada solo živim..dugo mi je trebalo da skužim da sam ih pekao na prejakoj vatri pa su bili izvana suhi, a unutra krvavi fuj... inače, od danas do 25.6. nemam plin u kući, bit će zanimljivo tuširati se hladnom vodom i kuhati na onoj crnoj ploči.
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Knatchbull
- elrania
dan...trebala u nsk u 8, no nis od toga... vratih se sad jedva s rucka sa save i dopeljah si jos 2 pizze za kasnije. danas bar necu biti gladna.
idem lec i pocet s pripremama za kolokvije sutra i preksutra...
stigo danas 2. kolokvij iz eng.
koji su to brutalni rezultati i minus bodovi u zadacima... imah u jednom prijevodu -10 bodova, a da nisam nis napisala imala bih -3 i vjerojatno prosla kolokvij
idem lec i pocet s pripremama za kolokvije sutra i preksutra...
stigo danas 2. kolokvij iz eng.
koji su to brutalni rezultati i minus bodovi u zadacima... imah u jednom prijevodu -10 bodova, a da nisam nis napisala imala bih -3 i vjerojatno prosla kolokvij
-
GreenHornet
već 6 dana nakon obilnijeg obroka(ručak) abnormalno podrigujem...i bar 2-3 puta tijekom toga mi kao nestane zraka na tisućinku sekunde i nekakav neugodan osjecaj izmedu prsa i stomaka...joj,fakat mi abnormalnu nervozu to stvara...
i kako sam blagi hipohonder sad trazim razne bolesti po netu
i kako sam blagi hipohonder sad trazim razne bolesti po netu
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Wendigo
isusa ti bogovog! upravo sam se nekako uspio otuširati u ledeno hladnoj vodi i imao sam osječaj da me netko zalijeva sa ledenim noževima... koja trauma, i tako svaki dan još 3 tjedna brrrr.... još imam trnce po cijelom tijelu.
inače imam uber hladnu vodu u cijevima tako da će bit cirkusa.. ajme kad se sjetim večernjeg tuširanja nakon gym-a..... 
sry 4 bad words, u šoku sam.
- A$H
idi se tusirat u teretanu...Wendigo wrote:isusa ti bogovog! upravo sam se nekako uspio otuširati u ledeno hladnoj vodi i imao sam osječaj da me netko zalijeva sa ledenim noževima... koja trauma, i tako svaki dan još 3 tjedna brrrr.... još imam trnce po cijelom tijelu.![]()
inače imam uber hladnu vodu u cijevima tako da će bit cirkusa.. ajme kad se sjetim večernjeg tuširanja nakon gym-a.....

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Donnie Darko
heheheheA$H wrote:idi se tusirat u teretanu...Wendigo wrote:isusa ti bogovog! upravo sam se nekako uspio otuširati u ledeno hladnoj vodi i imao sam osječaj da me netko zalijeva sa ledenim noževima... koja trauma, i tako svaki dan još 3 tjedna brrrr.... još imam trnce po cijelom tijelu.![]()
sry 4 bad words, u šoku sam.![]()
![]()
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- metallicat
hvalaGosp. wrote:Dobar avatar, metallicat.
ja sam isključivo to tražila, ne filmA$H wrote:hehehe pva slika Mona Lise na koju sam naisao kad sam trazio prosli film igre...vidim da si ga i ti tak nasla..metallicat wrote:moram ga još jednom pogledat. nisam ga prvi put uspjela baš popratit al vidjelo se da vrijedi. btw nekako te ne vidih dugosi pogledao mist?
![]()
vidim da imte općenito dosta problema, nema ko se nije požalio u zadnjih par postova